- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Sweetdimple
-
Adaşımmmmmmmmmmmmgüzel arkadaşım
Maşallah subhanallah ne güzel hedefine ulaştın
İnşallah Bayramdan sonra bende kendimi siz karataycıların ellerine bırakacağımartık her fırsatta yakana yapışırım bu olurmu şu olurmu diye
Rabbim inşallah banada bir başarı hikayesi yazmayı nasip ederBenim yolum çok daha uzun ama inşallah sizlerin desteğiyle bende başaracağıma inanıyorum
harika görünüyosunuz maşallah bende diyetteyim bu başarı öykülerini okudukça gaza geliyorum
Merhaba ablacım :) Tebrik ederim seni -buradan söyleyelim ki usül yerini bulsun- Bayağı çıtır olmuşsun,karatay diyetine başladım devam etmedim biliyosun keşke etseydim :26: Şimdi bi ısındım karataya bu sefer annemle yaparım gibi geliyor.Seni tekrar tebrik edip konudan uzaklaşmıyorum.Hayatın boyunca sağlıklı ve fit olursun inşallah :)
ben yine kacamaklar yapmaya başladım soluğu yine senin başrı hikayende aldım. Gelde banucum çek kulaklarımı.
Sonundaaa gelebildin banucum.
Geldim kuzummmmkaçamaklar yok artık düğüne hazır olalım dimiii
Sonundaaa gelebildin banucum.çok özledik seni. Sen çekersin kulaklarımı ben düzelirim
bence bu hikaye okunmayı hakediyor tekrar üst sıralara gelsin : ))
canım benimki artık başarı hikayesi sayılır mı bilmiorum : ))) ama karatay açısından spor açısından öğrendiklerimi paylaşacağım ben de : )
okurken bile vermiş gibi hissediyr insan. benimde 3 kilo vermem gerek :)
aslında en zor kısım kilo verdimmi almam mı gerek kısmı kuzucum :) ben o kısma karar veremedim halaTşk ederim canımmmmenülerine biraz dikkat edip biraz da spor yapabilirsen kısa sürede verirsin bitanemm
aslında en zor kısım kilo verdimmi almam mı gerek kısmı kuzucum :) ben o kısma karar veremedim hala
boyum 1.78 kilom 58 55ken fena değildim ama bu aralar okul ev yaptığım içi şekilsiz aldım kiloyu tatlım. bi de iştahım tam yerinde devam ediyor resmen 3 öğün yiyorum hayatumda ilk kez oluyor. :)hmmm boyun ve kilon kaç ki tatlım
boyum 1.78 kilom 58 55ken fena değildim ama bu aralar okul ev yaptığım içi şekilsiz aldım kiloyu tatlım. bi de iştahım tam yerinde devam ediyor resmen 3 öğün yiyorum hayatumda ilk kez oluyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?