sweetgirl00 Burun Estetiği Ameliyatı

öncelikle eklediğin için sağol canımm
burnun çok güzel olmuş doğal olmuşş bende böyle istiyorum ama korkuyorum da yaa çok acıdımı ameliyettan sonra

canim tesekkur ederim:)
gercekten korkucak bisey yok ,hic hic acimadi cok kolay bir ameliyat:)
bak benim onceki actigim konuda gorebilirsin,bende cok cok korktum ameliyattan once,ama hic korkma canim,pisman olmicaksin.

kizlar simdi doktora gittim ve alcimi cikardi, burnumu cok begendim ama tabi hala sis :)
resimleri albume yukledim ,oncesini ve sonrasini
yorumlarinizi bekliyorum kizlar
:66:

geçmiş olsun cnm güzel olmuş burnuşun bende sekizinci gündeyim ama alçıyı almadılar henüz pazartesi alıncak ama korkuyorum iyleşmeiş gibi sanki

kizlar simdi doktora gittim ve alcimi cikardi, burnumu cok begendim ama tabi hala sis :)
resimleri albume yukledim ,oncesini ve sonrasini
yorumlarinizi bekliyorum kizlar
:66:

sweetgirl00 cnm.ben nasıl eklendiğini bilmiyorum arkadaşlığın.benide eklermisşn.burnunu çok merak ediyorum.araştırmadığım gitmrdiğim doktor kalmadı.güvenemiyorum kimseye birde kaça mal oldu.ben ankarada oturyorum.sen hangi şehirde yaptırdın.

sweetgirl00 cnm.ben nasıl eklendiğini bilmiyorum arkadaşlığın.benide eklermisşn.burnunu çok merak ediyorum.araştırmadığım gitmrdiğim doktor kalmadı.güvenemiyorum kimseye birde kaça mal oldu.ben ankarada oturyorum.sen hangi şehirde yaptırdın.

canim simdi ekliyorum.
ben turkyede yasmaiyorum,kosovada yaptin,doktorum burda en iyisi:)
700 euro icin yapti,850 aslinda ama benim sevgilimin tanaidigi oldugu icin 700 icin yaptin, cok memnunum:)

Çok güzel canım, hakikaten güzel iş çıkarmış doktorun.. Ve senin 8 günlük halinde süper, kuzenimin ilk bir iki ay felaketti, oldu mu olmadı mı anlayamamıştık... Güle güle kullan :)

Öncelikle gecmis olsun canim. arkadaslik talebi gönderdim, eklersen sevinirim.
Cesaretinden dolayi da kutlarim , ben cok korkuyorum erteliyorum hep :17:

Öncelikle gecmis olsun canim. arkadaslik talebi gönderdim, eklersen sevinirim.
Cesaretinden dolayi da kutlarim , ben cok korkuyorum erteliyorum hep :17:

canim bende 2 sene erteledim cunku korkuyordun,ama inan ki hic korkmana gerek yok,cok kolay gecicek inan bana :)
darisi basina
arkadas talebini kabul ettim ,bakabilirsin

Süper olmus canim ya :53:
güle güle kullan burnunu masallah :nazar: 8.günde bu kadar güzel duruyosa geriis nasil olur kim bilir

ah ben acilardan da cok korkuyorum :17: birde okul var hangi ara yaptircam
peki bu ilk kontrol , ameliyat , hastane felan ne kadar zaman aliyo ?

Süper olmus canim ya :53:
güle güle kullan burnunu masallah :nazar: 8.günde bu kadar güzel duruyosa geriis nasil olur kim bilir

ah ben acilardan da cok korkuyorum :17: birde okul var hangi ara yaptircam
peki bu ilk kontrol , ameliyat , hastane felan ne kadar zaman aliyo ?

canim ben hepsini 1 hafta icinde bitirdim ,16 aralikta gittim dokotra 23 aralikta ameliyat oldum :)

masallah ya :nazar: doktorunun ismini sorucaktim ama malesef tr de degilmisn :50:

bende almanyada yasiyorum da istanbulda yaptirmayi düsünüyorum , okulum da var hangi ara olucak bu is hic bi fikrim yok

Back
X