- Konu Sahibi sweetgirl00
bide görebilseydik bende düşünüyorum arkadaşlar ya çok küçükken burnum kırılmıştı ameliyat oldum 18 yalımda ama burun üst tarafı çmktü..Şimdi yaş 28 estetik istiyorum ama yine şekli bozulur die korkuyorum açıkçası:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 Günlük haline muhteşem diyorsan 8 ay sonraki haline baktığında demek ki neler diyeceksin tatlım :) Çok başarılı bir ameliyat olmuş belli ki ama şu anki hali burnunun son hali değil ilk 6 ay hatta eğer mümkünse 1 sene kesinlikle gözlük takma, çünkü burun kemerinde çökme yapıyor, burnunu çocuklardan, evcil hayvanlardan ve sakar insanlardan sakın, alçılar çıktığına göre 1 hafta sonra burun kökkünden ucuna doğru nazikçe masaj yap ki kemik zarındaki şişlikde dağılsın, masaj yapmazsan burnunun kalınlaşma ihtimali var, bunun dışında ekleme talebi gönderdim :) geçmiş olsun, güle güle kullan...
canim cok tesekkur ederim :)
seni arkadas olarak ekledim,burnumu bakabilirsin,yorumlarini bekliyorum,ne dusunuyorsun ?
harikaaaaaa :) Bir burun ancak bu kadar doğal yapılabilir, sende şanslılardansın kimse estetik olduğunu anlamayacak :) nazar değmesin :))) bayıldım...
canim cok cok tesekkur ederim,beni cok mutlu ediyorsunuz :)
iyi ki varsiniz kizlar
canim hic korkma gercekten korkulacak hicbir sey yok,bende ameliyattan once cok korktum,ama cok guzel gecti :) iyi ki yapmisim
canım çok geçmiş olsun. eski burnuna göre inanılmaz değişim olmuş :) şişleri inince daha da güzelleşecek inşallah. güle güle kullan yeni burnuşunu![]()
çok güzel olmuş burnuşun, doğal ve minik, tam da benim istediğim gibi, güle güle kullan![]()
ben de merak ettim,ama göremedim.Bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum ya memnun kalmazsam, dönüşü yok diye.