canim hasta resmi falan görmedim bi oturdum bi kalktim 15 dk.yigiti uyuttum yattim hemen sedyeye dogru ameliyata.hic korkmayin valla cok basit burun estetigi.ben bile bi anda cesaretime hayranim .bir yil arastirdim biliyosunuz..daimagözde önden cok orantisiz o sisliklerdenmis yokksa cok guzel bir burun yaptim dedi atel cikinca da cok guzeldi ama bantlari cikarinca sisti cok.bu hali aldi.yamuk yumuk simdi gece bioraz daha iniyo sisi sabaha bi bakiyom balon gibi.a ma yinede üstümde oturan abimle yengem cevremdeki komsular hic anlamadilar...sikayetlerini anlatman yetiyor zaten burunun modelini degistirebiliyorsun yeterki isteklerini anlat doktora.
genel anestezi ve sonrakı sureci gunlerdır okudugum yorumlar beni benden aldı resmen , korkuyodum daha da korkar oldum benım hıc cesaretım yok malesef bu duruma, ama lazerı bugun duydum ve arastırdım cocuklar gıbı sevındım resmen yrn sabah ılk ısım arayıp randevu almak olucak :) ... yıllardır umursamaz dadavrandım dısarıya karsı ama ınsanın ıcı ıcını yıyo her resımde aman yandan cekmesınler gulerken aman burnum dusuyo dıe dusunmekten afakanlar basıyodu, gercekten ınsanın yasamını her yonden etkıleyen bı durum malesef burun . umarım fıyatı hala 3500 tl dır aılemı ancak buna ıkna edebılırım hatta ımkansız ama butun gucumle ıkna etmeye calısıcam . lokal anestazi bıle benı korkutuyo acı hıssedermıyım en kotusude ses duyarmıyım o bıle benı cok etkıler bılıyorum . bu arada hayırlı olsun canım burnun darısı basımıza ınş allh yuzumuze guler bızımde :)
benim kisi lazer destekli oldu ama normal arastirdiklarimdan pek bi farki yoktu yanliz benim lokalde arada dr.ile konustugumu hatirliyodum anestesi az verildi cünkü karnim toktu ac olmam lazimmis bilmiyodum.ama bir gram agrim sizim olmadi.normalde 4 ile 6 milyara yapiliyor ama benimkisi uygun oldu.bunda iyilesme süresi cok kisa su an iki hafta oldu hic kimse üstümde oturan abim bile anlamiyor...morlukda oldu hafifden sislikde ama diger ameliyatlardada oluyor bu.eger uygun fiyat istersen bak veli arslan var bogaz ici tip merkezi onada gidebilirsin 2.200 onlarda...ona olanlarda cok memnun.ben yinede coskun beyle görüsmeni tavsiye ederim.cok ilimli müthis biri.sevgiyle kalin.
merhaba syiğit geçmiş olsun darısı başıma:) anladığım kadarıyla emziklisin bu sorun taşımıyormu ameliyatt,
narkozda felen??drun ne yorum yaptı merak ediyorum çünkü benimde acil olmam lazım fakat 10 aylık oğlumu emzirdiğim iiçin vazgeçiyorum...
sıra bende ben heralde suleymana olucam gıbı grustum admla kafama yattı adam bırde orada bırtane kızı gordum yanı ben adam annlatıo burnumu tutuorum dıo sen bırsey hıssetmıyeceksın kızım malmısın ne tutuon fılan e amelyattan cıkıncayanı paraı denklestırırı denklestırmez olacaım.D 1 ay 1.5 ay sonra
suleyman kim cnm, ona karar vermendeki sebep neydi??
sıra bende ben heralde suleymana olucam gıbı grustum admla kafama yattı adam bırde orada bırtane kızı gordum yanı ben adam annlatıo burnumu tutuorum dıo sen bırsey hıssetmıyeceksın kızım malmısın ne tutuon fılan e amelyattan cıkıncayanı paraı denklestırırı denklestırmez olacaım.D 1 ay 1.5 ay sonra
Gözde,Süleyman Bey de birden nerden çıktı?Alamet-i fahrikası neymiş?paylaşırsan sevinirim.
bırdaha baskasına bırsey dersemkım ne kadar para verırse versın yanı uzaklastırıldım resmen dahada umrumda deıl ısterseler 100 bın versınlerR
seteney suleymannı ben lazer estetgnden berı yazıorum yha yha selcuk ınanlı ya suleyman ya barıs cakır ya ali duman gel gıt gel en sonunda suleyman candanadam ne boılıyım etkılendım ve o adamdan korkmadım yanı guven verdı ben dr.mu buldum doğru cvp alıye suleyman candan alide guven verdı ama 3-4 kez yatarsın bırsey olmaz demesı benı kaygılandırdı; D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?