Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

ağla bence ağlamak insanı deşarj ediyo ben doldum mu gözlerim pörtliyene kadar ağlarım daha sonra sanki sihirli bi değnek dokunuyo bana dişi aslan gibi oluyorum ölmedim yıkılmadım burdayım diyorum

Bende çok daralınca gözyaşlarım kendiliğinden dökülüyo canım ama sonrada geçici olsada rahatlıyorum işte..İnsanın elinden bişey gelmeyince tek başına gözyaşlarına sığınıyo napalım

neden canım yaaa (

artık canım gözyaşlarım kendiliğinden akıyor...özellikle geceleri çok kötü oluyorum ...mesela bi ara geceleri televizyon açık uyuyordum...hatta geceleri annemlerin yanında uyumak istiyordum.uyumuyordum tabi...dayanamaz ağlardım yine......bunları yazarken bile yalnız kaldığımda hep böyle....çok zor bir dönem yaşadım yaşıyorum...bu site benim kendimi anlattığım içimi döktüğüm bir yer oldu....zor çok zor benim için...gülmeyi özledim...halbuki önceleri ben ne kadar neşeliydim ...eski ben'i öldürdüm...annem bile artık tanıyamıyor beni....eski BEN'DEN ESER YOK ŞİMDİ...

Son düzenleme:

ay üzüldüm şimdi canım ya,neden bu kadar yıpratıyon kendini.Neler yaşadın bilemiyorum ama her ne olursa olsun hiçbirşey senden önemli değil..Bak anneciğinde üzülüyormuş.yapma böyle,toparla lütfen kendini.dertleşmek istersen özelden mesaj atabilirsin canımm,üzüldüm gerçekten senin adına (

yolda yürürken ders çalışırken yemek yerken aniden gözyaşlarına boğulduğum olur öyle ağlayınca hemende susan bırı değilim ama alıştım artık bu duruma saklamıyorum gözyaşlarımı ağlamak rahatlatıyo benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…