Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

ben de bağıra çağıra ağlardım eskiden, ortaokul lise böyle geçti desem yalan olmaz. ama ben de artk daha güçlüyüm hayatta sanırım. yine aşk filmlerinde ilk ağlayan ben oluyorum, birine bişey olduğunda da ilk ağlayan ben oluyorum. ama kendimle ilgili saçma olaylarda gözyaşlarımı tüketmiyorum artık

çooook ama ben dışa ağlayamıorum bi köşeye çekilip yine için için ağlıyorum palyaço misali ağlarsam makyajım akar ve herkes beni dağılmış bi halde görür onalra böytle görünmemek için için için ağlıyorum benm hayatım ne zaman düzene girecek senağlama

hayat böle işte anlatamadıgın yerde duygular giriyor devreye duygularıda en iyi ifade eden göz yaşlarıdır keşke aglayarak herşeyi yoluna koyabilsek ama hayat acı bir biber gibi dimi

kesinlile oluyor ve ben suan o günleri geçiriyorum sürekli olur olmaz seye aglıyorum ama nedenini bende bilemiyorum içim çok sıkılıyor herşey üstüme geliyor ve ne oldugunu bilmiyorum içimde olan seyleri anlatmıyorum çok kötü birley çokkkkkkkkksenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ben ağlamaktan sıkıldım artık sadece iç sıkıntıları yaşıyorum neden bilmiyorum çoğu zaman herşey geçmişte kaldı ama etkileri silinmiyor hemen

nolucak bu belirsizliğimiz çok mutsuzum böle iice umutlarım yıkılıo artık bişiler olsunnn :85::85:

Son düzenleme:
eskiden ota suya ağlardım
şimdi ağlamıyorum
üzüldüğüm tek bir şey var,geçmesi için ömrümü vermeye hazırım

neden bozuk moralin peki? vardır mutlaka bir sebebi

var olmazmı canım..
erk arkadaşımla doğru düzgün görüşemicez artık..dükkan taşıma ev taşıma vs vs..
taşınalım dükkanıda açınca baharada guya nişanımız olacak denildi kimse şimdi sesini çıkarmıo
bu sessliklik beni deli edio sıkıldım artık beklemekten
hayatımı belirliyemiorum bu belirsizliklerden.. :85:

canm bunun için sıkma canını sevgilinle detaylı konuşup halledebilirsin moralin bozulması normal ama düzelir takma bunu kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…