Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

umarım sevdiğin birinin sağlığıyla alakalı değildir çünkü tek çaresi olmayan bu bence en çok yaralayanda bu :85:

canm bunun için sıkma canını sevgilinle detaylı konuşup halledebilirsin moralin bozulması normal ama düzelir takma bunu kafana

takmadan edemiyorum çok uzadı bu mevzu...
onada bişi sölemek içimden gelmio..
iice evlenme meraklısı sancaklar..halbuku 4 sene yeterince bekledim..şimdiden sonrada artık sabrım kalmadı tükendim..:85: zaten görüşemicez doğru düzgün bari bi işe yarasada işlerini yola koyup gelseler

Son düzenleme:

canm işlerini yola koysalar demişsin belki şu an maddi durumları yoktur bi düğün yapmak ev kurmak için

canm işlerini yola koysalar demişsin belki şu an maddi durumları yoktur bi düğün yapmak ev kurmak için

durumları gayet ii..
sadece yeni evlerine taşınacaklar
bide market açmaya çalışıolar aylardır başımıza bela bi açamadılar o var sorun
sonrada gelirse sıra bana gelecek :85: ağırdan alıolar herşeyiii..benim erk arkadaşımda sorun yok o benden hevesli anneside çok hevesli ama babada kendi kafasına göre takılıo

Son düzenleme:
Kırılmış,incinmiş ti .. yaralıydı ..
Ağlıyordu telefonda , evden kovmuştu kocası bir cocugu kucagındaydı diğeri karnında ..

Ne yapıcam şimdi ben dıye hıçkırırken telefonda
'' Gel dedim .. senin kardeşin var , ben varım gel .. ''
Geldi , gunlerce ağladı , ağladık acısına , derdine kederine ..

Sonra eşiyle barıştırdık,yalvardık eşine ( onun haberı olmadan ) maksat yuva yıkılmamasıydı ..
Yıkılmadı o sözde yuva ..
Sonra bir telefon daha geldi '' sıkıntıdayım aman kardeşim dedi '' gel doğacak cocuguma sen bak dedi
Hasta bir babayla uğraşırken gittim çocuguna baktım, kayınvalıdesının laflarını da yuttum ..
Önemli olan '' kardeşlik ti çünkü .. ''

Sonra , kendini kurtardı , işe girdi eli para gördü ..
Kardeşini sirkeleyip attı ..
Şimdi dostlarla yolda karşılasınca beni sormuyormuş bile ..
Çok mutluymuş bir zamanlar karnındaki cocuguyla onu sokağa atan eşiyle ..

Allah daim etsin ..
İçim yanıyor , kabul edemiyor bu vefasızlığı ..
Nankörlük değil mi bu ?
Ahh diyor içim .. sus diyorum içime ahh deme .. tırnağın o sesin yine senin etin acır ..
Yazık değil mi bana ya , ben hak ettim mi bu muameleyı tırnağım ?
hak ettim mi benden böyle yüz çevirmeni ..
Vefasızlık yakıştımı sana ..
Çok yazık oldu bu kardeşliğe .. oysa çok zor bulmuştuk birbirimizi ..
Ben şimdi birkez daha kaybettim kardeşimi , ablamı ..
Sanki bir yarımı kaybetmiş gibi boş içim , ama en ağırıda boşluk acıtıyor içimi ..

ona söyleyemediklerim , işte ..

sen üzülme elinden geleni yapmışsın gerisi o ve vicdanına ait

canm babayı ikne etmek için uğraşan yok mu hiç

canm çaba harcamıyolar mı hiç bu kötü bi durum sevgilinle açık açık konuş bence

çaba harcayıp harcamadıklarını bilmiorum görmeden bişi diyemem...
zaten ben daha annesiyle geçen ay tanıştım sayılır..
karşıydım başlarda tanışma durumlarına istemeye gelmeden biraz önce tanışırım diorum yani iş ciddiye binsin öle..
artık bu sene nişan düğün olsun dedik
annesiyle görüştüm konuştum geçen ay..
öle oldu yanii
onların içini bilmiorum ne düşünüolar napıolar çaba harcıolar mı ? ne desem yalan olur

Son düzenleme:
geçen hafta eşime sinirlendim ve yalnız kalmak için odama çıktım..öyle bir boşaldı ki gözyaşlarım ağlarken kendimden geçtim resmen.bi de annee diye sesli ağladım minik bir kız çocuğu gibi..

öyle bir ağlamak istiyorum ki sesli sesli, belki küfürlü, belki çığlıklar atarak. offf ne güzel olurdu çok ihtiyacım var. ama olmuyor işte annem ve kızım görsün duysun istemiyorum. içime akıtıyorum gözyaşlarımı. o da her akıttığım gözyaşı içimi kanatıyor sanki. ya iştee bazen ağlamak bile lüks oluyor kimileri için.

Gözyaşlarımın durduğu yokki bu zamanlar..Her akşam yalnız kaldığımda mutlaka süzülüyor gözlerimden gözyaşlarım buna engel olamıyorum Zor zamanlar geçirdiğim için olabilir en azından ağlayınca birazda olsa rahatlıyorum..Normalde kimsenin önünde ağlayamaz gözyaşlarımı gösteremezdim ama öle bi zamandan geçiyorumki artık duygulandığımda başkalarınında önünde ağlayabiliyorum çünkü kendimi durduramıyorum :85:

bazen bende olurum zaten huyumdur insanların yanında ağlayamam .dost var düşman var...

ağla bence ağlamak insanı deşarj ediyo ben doldum mu gözlerim pörtliyene kadar ağlarım daha sonra sanki sihirli bi değnek dokunuyo bana dişi aslan gibi oluyorum ölmedim yıkılmadım burdayım diyorum

Keşke ben de bi köşede sessiz sessiz ağlayıp rahatlayanlardan olabilseydim. Hem ağlar hem bağırırım ben baska türlü rahatlayamam

Böyle anlarda kendimden nefret ediyorum o aayrı tabi. İnsan hem ağlayıp hem bagırınca çoook yoruluyo çoook

cok oluyor. kimseyle paylasamam icimdekileri, kimse üzülmesin, kirilmasin diye hep icime atarim.
Kocama bile anlatmam cogu zaman, nesesi kacmasin diye.
Cok aglarim kendi kendime :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…