Şampuan ve Saç Kremleri SYOSS (Henkel) Şampuan ve Saç Kremleri

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
$SyossHairCareShineBoostRangeNeu_222926_web_171H_171W.webp SHINE BOOST

Işıltılı bir parlaklık kazandırır
Saça pürüzsüz görünüm ve esneklik kazandırır
Şaşırtan parlaklık için
Kırılgan ve mat saçlar için, yüksek kaliteli saç bakım ürünlerinden SYOSS YOĞUN PARLAKLIK. SYOSS YOĞUN PARLAKLIK’ ın profesyonel formülü ışıldayan esnek saçlar ve pürüzsüz görünüm sağlar

ŞAMPUAN: mat ve kırılgan saçlara hassas temizlik sağlar
SAÇ KREMİ: Kolay tarama ve ışıltılı görünüm sağlar.
HIZLI PARLAKLIK BAKIMI: Saçınıza anında yoğun parlaklık kazandırır ve taramayı kolaylaştırır.

$SyossHairCareRepairRangeNeu_222924_web_171H_171W.webp ONARICI TERAPİ
Saç kırılmalarını engeller, saçı derinlemesine onarır.
Onarıcı bakım ve sağlıklı parlaklık.
Kuru ve yıpranmış saçlar için, yüksek kaliteli saç bakım ürünlerinden SYOSS ONARICI TERAPİ. SYOSS ONARICI TERAPİ’ nin profesyonel formülü zengin bakım içeriği ile pürüzsüz saç telleri ve parlak saçlar için yoğun bakım sağlar.

ŞAMPUAN: Kuru ve yıpranmış saçlar için hassas temizlik sağlar
SAÇ KREMİ: Saç yüzeyini pürüzsüzleştirerek kolay tarama sağlar
2 DAKİKADA YOĞUN BAKIM: Kuru ve yıpranmış saçları onarır ve kırılmalarını engeller.
YOĞUN MASKE BAKIMI: Sadece 1 dakikada saçınıza yoğun onarıcı bakım sağlar, durulanır

$SyossHairCareColorProtectRange_222923_web_171H_171W.webp RENK KORUYUCU

Saç renginin solmasına karşı korur.
Parlak ve ışıldayan saçlar
Uzun süreli yoğun parlaklık ve renk koruma için, yüksek kaliteli saç bakım ürünlerinden SYOSS RENK KORUYUCU. SYOSS RENK KORUYUCU’ nun profesyonel formülü saçınızı renginin solmasına karşı korur, pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırır.

ŞAMPUAN: Hassas yoğun bakım ve uzun süreli renk koruma için
SAÇ KREMİ: Saçı pürüzsüzleştirerek kolay tarama sağlar.
2 DAKİKADA YOĞUN BAKIM: Yoğun bakım ve uzun süreli parlaklık, durulanır

$SyossHairCareVolumeLiftRange_222925_web_171H_171W.webp YOĞUN HACİM
Saçı güçlendirir ve kökten uca gözle görülür şekilde hacim kazandırır.
Saçı ağırlaştırmadan hacim kazandıran bakım
Gözle görülür hacim için, yüksek kaliteli saç bakım ürünlerinden SYOSS YOĞUN HACİM. SYOSS YOĞUN HACİM’ in profesyonel formülü saçlarınızı kökten uca güçlendirir, ağrılaştırmadan temizler ve özgürlük kazandırır.

ŞAMPUAN: Saçı ağırlaştırmadan hacim kazandıran hassas bakım
SAÇ KREMİ: Hassas temizlik yapar, saçı ağırlaştırmaz ve etkileyici şekilde savrulmasını sağlar.

$SyossHairCareAntiDenruffRange_222922_web_171H_171W.webp KEPEK KONTROL ŞAMPUANI

Zinc Pyrithione içeren etkili formül
İlk yıkamadan itibaren etkisini göstererek, 6 haftaya kadar saçı kepekten arındırır
Zinc Pyrithione içeren yüksek etkili SYOSS KEPEK KONTROL ŞAMPUANI, ilk yıkamadan itibaren etkisini gösterir ve 6 haftaya kadar saçı kepekten arındırır.

ŞAMPUAN: Kepekli saçlara ilk kullanımdan itibaren bakım sağlar ve problemli saç derisine müdahale eder.

Kızlarr merhabaa uzun zamandır elseve serisini kullanıyordum ama artık saçıma iyi gelmemeye başladı ve bende yeni çıkmasına ragmen henkel adına güvendim ve syoss onarıcı terapi sersine geçtim gelişmeleri size aktarıcam aranızda alıpta kullanan varmı:10:

Kızlarr merhabaa uzun zamandır elseve serisini kullanıyordum ama artık saçıma iyi gelmemeye başladı ve bende yeni çıkmasına ragmen henkel adına güvendim ve syoss onarıcı terapi sersine geçtim gelişmeleri size aktarıcam aranızda alıpta kullanan varmı:10:

bende kullandım sac kremiyle birlikte sacımı kuruttu :( sacım ayrıca yanıktı, yanmıs yerleri tiftik tiftik oldu :( yaglı sacları olanlara daha iyi sanırım :) umarım sizler memnun kalırsınız :)

merhaba hanımlar bende uzun zaman elseve kullandım son zamanlarda iyigelmemeye başlayınca gliss kullanmaya başladım ondan son derece memnun kalmıştım ama market rafında syoss onarıcı terapiyi gördüm ve denemeye karar verdim. Çünkü bugüne kadar edinmiş olduğum şampuan tecrübelerinde schwarzkopf ürünlerinden memnun kalmıştım. Saçlarım uzun ve boyasız bu şampuan bana çok iyi geldi yumuşacık ve parlak yapıyor fön çekince dümdüz pürüzsüz bi görüntü veriyor. İnce telli ve kuru saçlar için öneririm.

merhaba hanımlar bende uzun zaman elseve kullandım son zamanlarda iyigelmemeye başlayınca gliss kullanmaya başladım ondan son derece memnun kalmıştım ama market rafında syoss onarıcı terapiyi gördüm ve denemeye karar verdim. Çünkü bugüne kadar edinmiş olduğum şampuan tecrübelerinde schwarzkopf ürünlerinden memnun kalmıştım. Saçlarım uzun ve boyasız bu şampuan bana çok iyi geldi yumuşacık ve parlak yapıyor fön çekince dümdüz pürüzsüz bi görüntü veriyor. İnce telli ve kuru saçlar için öneririm.

Bana gayet iyi geldi ve saçımda ilk yıkamadan itibaren gözle görülür bir parlaklık oluştu kokusuda çok hoş:16:

Bana gayet iyi geldi ve saçımda ilk yıkamadan itibaren gözle görülür bir parlaklık oluştu kokusuda çok hoş:16:

Banada iyi geldi bende başka bişey söylemedim ki :) Gerçekten parlak ve pürüzsüz bi görüntü oluşturuyor. Güle güle kullan canım.

saçlarım uzun zamandır boyalı ve hep ya dove ya da elseve'in boyalı saçlar için olan ürünlerini kullandım. şampuan, saç kremi ve bakım maskesi.
syoss'u markasına ve üzerinde yazanlara güvenerek aldım. gerçek etkisini görebilmek için şampuan, saç kremi ve maske hepsini aldım.
saçımla ilgili özel bir sorunum yok sadece uçları boyanın etkisi ile daha kuru.
syoss saçlarımı ağırlaştırdı sanki. yağlandırdı desem değil ama ilk defa saçlarım ağır ve hareketsiz gibi. bunun yanında sanki biraz daha hacimli hissediyorum.
kremi yapmış olabilir diyerek sadece şampuan kullandım kremli haline göre daha çok hoşuma giden bir netice verdi.
bakım maskesini de haftada bir iki kere krem yerine kullanıyorum.
çok ciddi bir şikayetim yok fakat çok memnun kaldım diyemem. hatta belki bitince dove'a geri dönerim.

Son düzenleme:
Bende 1 aydır syoss shine olanını kullanıyorum.Hiç bir şampuandan bu kdr memnun kalmamıştım diyeblirim..Normalde saç uçlarımı krem sürmeden açamam ama sadece şampuan kullanıyorum artık , kreme gerek kalmadan yumuşacık oluyor.Bu arada hergün duş alırım annem duştan saçlarımı toplardı ,kadıncağız inanamıyor çünkü dökülme de tamamen durdu diyebilirim..ama unutmamak lazım her ürün herkese iyi gelmeyebilir..

syoss'un sırrı kremsiz kullanmakta galiba.
kremsiz sadece şampuanı kullandığım zaman yukarıda söylediğim ağırlaşma ve çabuk yağlanma hali olmadı. sadece şampuanla yıkamaya göre de oldukça kolay taranıyor ve hacimli duruyor. hala kullanıyorum bakalım nasıl olacak...

yıllardır dove kullandım fakat birde syoss onarıcı terapiyi denemek istedim hem benim hemde kızımın saçları matlaştı ve saçlarımızı açmakta zorlanıyoruz tekrar dove kullanmaya başladım (syoss kullandığıma pişmanım:50:

bende elseve arı sütlüyü kullanıyordum. syoss aldım denemek için.saçlarım çok kalın mahvoldu saçım:( kremiyle birlikte kullanıyorum ben beğenmedim kepek yaptı..kremsiz kullansam saçlarımı açamam daha düğüm olurlar:((

syoss kullanmaya başladım 3 haftada kepek yaptı:( bundan önce hiç yaşamadığım bir sorun hiç tavsiye etmem bende

aynen bende syoss onarıcı terapi serisini kullanıyorum gerçekten parlaklık ve pürüzsüzlük veriyor kokusu ayrıca hoş:16:

yoğun hacim isim şampuanını kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır.

saçlarımı hiç boyamadım uzun sayılırlar-belime yakın- seyrek saçlı deilim ama ince telliler bu yüzden hacimsiz duruyorlar genelde. şampuan işe yaradı mı? hayır, malesef şimdilik hiçbir etkisini göremedim. üstelik 2. gün yağlanmaya başlayan saçlarım şimdi ancak 1.günün sonuna kadar dayanabiliyor.

Syossu ben Turkiye gelmeden once Fransadan aldim ve denedim. Ama bu sampuan bildiginiz kotu ya. Kullandikca saclar iyice agirlasiyor, matlasiyor derken en son sac derimde kabuklanma yapti bende biraktim. Bana yaramadi...sadece sampuan degil maske filanda yaramadi

maalesef şampuanından ve kreminden memnun kalmadım. saçlarımı çok matlaştırdı ve dalgalarım tiftik tiftik oldu, elektriklendi :( bi daha kullanmam.

reklamına kanıp aldıgım rezil ötesi şampuan saçlarımı tel tel ayırdı resmen :47:

Back
X