Szce kim haklı??

Biz geçen hafta eltim, kvler ailecek yazlığa gittik. İlk üç gün her şey normaldi. Daha sonra, benim telefonum kayboldu aradım bulamadım, çantamı boşalttım bulamadım. Eşim karşıki parkta kv ile oturuyodu. Eşimin elindeydi telefonum. Eşime, bende arıyorum telefonumu, sabahtan beri çantayı bile boşalttım aşkım dedim gayet normal bir şekilde. Eşimde beni hiç ilgilendirmmiyo falan diyip suratıma bakmıyo. Ben de sinirlendim ne artislik yapıyosun be dedim. Telefonumu aldım eşimle eve geçtik. Balkonda otururken kv aradı eşimi sanırım. Eşim beş dakka sonra kalktı gitti o karşıdaki parka, kvnin oraya. Kv başladı korkma korkma, kılıbık, vs. Sonra ara sokaklara gittiler. Ben ne yapıcağımı şaşırdm kaldım. Bekledm eşimi. Çok sinirlendim ama kvnin laflarına. Ben tabi sadece bunları duydum başka neler dedi allah bilir. Eşim geldi biraz tripli tabi. Kv, bana küstü sırf eşime dediğim şey için. Ben kendimi haksız görmediğim için ben hiçç pas vermedim. Tatilden döndük hala konuşmuyorum, dün akşam kapının önünde oturuyordu herkese selam verdim , ona hiç bakmadım bile. Ben kendimi haklı görüyoru sonna kadar. Sizce kim haklı, eşim hiç bir şey demiyor ama beni haksız görseydi söylerdi. Eşime sen gelip beni dövünce mi erkek olucaktın dedim. Neden aramızı bozmaya çalışşıyo dedim. Eşim hiç bir şey demior. Tanırım eşimi haksız görse çekinmez söyler. Bir yandan, üzülüyoru bir yandan yaptıklarını hazmedemiyorum. Biraz kötü yazmış olabilirim telefonu çok kasıyor. Bana fikir verin lütfen
önemli olan sizin ve eşinizin huzur değil mi kimin haklı kimin haksız olması neyi değiştirir.
Allah aşkına 3 yaşındaki çocuk gibi bir telefon yüzünden neden eşinize kızdınız .
sonra da kv şunu dedi bunu dedi dersiniz der tabi kv niz siz onun öz kızı değilsiniz ne olur kv ye koz vermeyin .
umarım en küçük bir hasar ile atlatırsınız bu olayı.

esınızı cok mu aradınız allah askına
nıye boyle adamlarla evlenılır ben anlamıyorum
e otu cek kokune bak demısler oyle adamın annesı de bu tıp fiştekleyen bırı olurdu ne olacak

Bence mesele telefon meselesi değil başka birşey için kv dolduruyor eşi. Sende öyle tepki verince işte bak gördün mu bu hep böyle kendini ezdirme korkma oğluma bağlanmış olay.
Yanlız bir telefon mevzudan te nereye bağladım olayı benden iyi senarist olur yanlız.
Benim eşime kızmam telefınm
Bence mesele telefon meselesi değil başka birşey için kv dolduruyor eşi. Sende öyle tepki verince işte bak gördün mu bu hep böyle kendini ezdirme korkma oğluma bağlanmış olay.
Yanlız bir telefon mevzudan te nereye bağladım olayı benden iyi senarist olur yanlız.
Eşime kızma sebebim telefınummu arıyordum blamadım dediğimde bana anlammsız trip atması ve annesinin yanında rrkeklik taslaması

Eşime kızma sebebim telefınummu arıyordum blamadım dediğimde bana anlammsız trip atması ve annesinin yanında rrkeklik taslaması
Siz de annesinin yanında eşinizin ağzının payını vermişsiniz işte. Doğal olarak kayınvalideniz de kendini tartışmada söz hakkı sahibi olarak bulmuş. Aleni bir şekilde değil de evinizdeyken tartışır veya trip atarsanız birbirinize kimse müdahale edemez evliliğinize.

Benim eşime kızmam telefınm

Erkek ler bayılır başkasının yanında horozlanmaya. Hele ki ailesinden biriyse içinden resmen odunluk fiskirir. Kendileri öyle olmalarina rağmen birde senden yumuşak davranmani beklerler.
Bizim bu komşu vardı normal de asla evin içinde sigara içmesine eşi izin vermiyordu biz bir kere onlara gittik salonun ortasinda sigarasını yakti birse sert bir ses tonuyla ayse küllük getir dedi Esi ne. Eşi de mutfaktaudi. Bizfe abla kizmasin sonra dedik gulerek ne kizacak ya ayse ne karisir benim sigarama dedi. Halbuki kisin eksi 10 derece de bile balkona baykus gibi tünerdi. Rrkekler işte hep bi artistler

önemli olan sizin ve eşinizin huzur değil mi kimin haklı kimin haksız olması neyi değiştirir.
Allah aşkına 3 yaşındaki çocuk gibi bir telefon yüzünden neden eşinize kızdınız .
sonra da kv şunu dedi bunu dedi dersiniz der tabi kv niz siz onun öz kızı değilsiniz ne olur kv ye koz vermeyin .
Ben eşimin telefonumu almasına kızmadım. Telefonumu arıyordum aşkım dedüğimde bana beni hiç ilgilendirmmez diye trip atmması. Ben bunna kızdımm. Çümkü eşim annesinin yanında
Benim eşie kızma sebebim,
Siz de annesinin yanında eşinizin ağzının payını vermişsiniz işte. Doğal olarak kayınvalideniz de kendini tartışmada söz hakkı sahibi olarak bulmuş. Aleni bir şekilde değil de evinizdeyken tartışır veya trip atarsanız birbirinize kimse müdahale edemez evliliğinize.
Oda annsinin an
Karismaya hakki yok ama ne olursa olsun. Kv her seyde soz sahibi goruyo kendini. Gelinlerina surekli baski kurma pesinda

Karismaya hakki yok ama ne olursa olsun. Kv her seyde soz sahibi goruyo kendini. Gelinlerina surekli baski kurma pesinda
Yanımızda kim kavga etse insan kendini ister istemez söz hakkı sahibi buluyor işte ondan bahsediyorum. Baş başa olan tartışmanızdan kayınvalidenizin nasıl haberi olacak da karışacak? Tartışma konunuz da sacmasapan bir şey yani dayanamadım da patladım deseniz .

Üçünüz de haksızsınız, en başta da siz ve eşiniz.
Telefonu almışsa ne olacak, fark etmemiştir aradığınıdı. Ha kızdınız diyelim, ki normal, neden validenin yanında çıkıştınız. Oğlu tabi, zoruna gitmiştir, korumak istemiştir. Eşiniz erkek olarak böyle saçma bi konuyu tatlıya bağlaya bilirdi, çok uzatmışsınız. Her kese selam verip, kv ye vermemek sayqısızlık. Çünki tartışma konunuz çok saçma ve gereksiz. Sizin yerinize olsam konuyu uzatmazdım daha fazla.

Eşiniz annesinin yanında erkeklik taslamaya bayılıyorsa, ailesi ile tatile gitmeyebilirsiniz mesela .

Biz geçen hafta eltim, kvler ailecek yazlığa gittik. İlk üç gün her şey normaldi. Daha sonra, benim telefonum kayboldu aradım bulamadım, çantamı boşalttım bulamadım. Eşim karşıki parkta kv ile oturuyodu, bende eşimin yanına gittim. Eşimin telefonu kırık olduğuu için benim telefonumu fotoğraf çekmek için götürmüş. Eşime, bende arıyorum telefonumu, sabahtan beri çantayı bile boşalttım aşkım dedim gayet normal bir şekilde. Eşimde beni hiç ilgilendirmmiyo, falan diyip suratıma bakmadı anlamsız bir şekilde trip attı. Ben de sinirlendim ne artislik yapıyosun be dedim. Telefonumu aldım eşimle eve geçtik. Balkonda otururken, kv aradı eşimi sanırım. Eşim beş dakka sonra, kalktı gitti o karşıdaki parka, kvnin oraya. Kv başladı korkma korkma, kılıbık, vs. Sonra ara sokaklara gittiler. Ben tabi sadece, kılıbık, korkma fala dediğini, duydum başka neler dedi allah bilir. Eşim geldi biraz tripli tabi. Kv, bana küstü sırf eşime dediğim şey için. Ben kendimi haksız görmediğim için, ben dr hiç pas vermedim kv ye. Tatilden döndük hala konuşmuyorum, dün akşam kapının önünde oturuyordu herkese selam verdim , ona hiç bakmadım bile. Ben kendimi haklı görüyorum sonna kadar. Sizce kim haklı, eşim hiç bir şey demiyor ama beni haksız görseydi söylerdi. Eşime sen gelip beni dövünce mi erkek olucaktın dedim. Neden aramızı bozmaya çalışşıyo dedim. Eşim hiç bir şey demior. Tanırım eşimi haksız görse çekinmez söyler. Bir yandan, üzülüyoru bir yandan yaptıklarını hazmedemiyorum. Biraz kötü yazmış olabilirim telefonu çok kasıyor. Bana fikir verin lütfen
Biraz uslubunuz avam sanki?
Erkeklikten flan girip tahrik etmeye ne gerek var?
Kvdenizin de aynı sekilde,kılıbık falan.
Uslup önemli.

Ben şunu anladım . Her ne olursa olsun kaynananın yannda oğluna ters birşey demicen haklı da olsan suçlu sen oluyorsun.. 😏😏

Back
X