Merhaba arkadaslar,
Kendimce buyuk bir derdim var, icimi yiyen, beni uykulardan alikoyan.
Su an bunlari yazarken bile icim titriyor gercekten.
Kisa tutmaya calisacagim, umarim sikilmadan okursunuz..
Benim su an yarim senelik iliskim var, ve haftaya istemeye gelcekler. Babam ne kadar karsi olsada elinde sonunda vericek, bana son karar senindir dedi. Niyemi karsi? Hem cok uzak gelin gidecegim yer, hem aileler pek uyusmuyor, bide ikimiz cok farkli illerden.. Babamin kafasindaki potansiyel damat adayiyla uyusmuyor belkide, oda kendince hakli. Kizinin mutlulugunu istiyor sonucta, ama babam tanisalim birbirimize gelip gidelim sonra neden olmasin dedi..
Bunu duyan sevgilim ne derse begenirsiniz? ' size 1den fazla gelemem' hani ilk istemede babamin verdim gitti demesini bekliyormus, boyle sacmalik nerde gorulmus babam daha tanima taraftari.. Sonra iste ' benimde gururum var seni kac kere isteyecegim, ailem sana karsi sogur oyle kac kere gel git yapicagiz' gibi cumleler kurdu bana karsi, ve bu beni cok uzdu. Cunku ben babami karsima alip bu cocugu seviyorum baba demis birisiyim, ve o an babamin nasil gozlerinin doldugunu bilemezsiniz.. Yani onun bu cumlelerinden sonra cok sogudum, bunlar hemen yangindan mal kacirir gibi ilk istemede kizi alalim, oldu bittiye getirmek istiyorlar, caba gostermek istemiyorlar belliki. Babasida demis 1 kereden fazla gitmem. Bende dedim o zaman beni unutursun eger boyle davrancaksan. Beni o kadar seviyorsan mucadele edersin fln dedim. Son soyledigi cumleyse bana ' Allah seni bildigi gibi yapsindi' o cumleden sonra konusmadik 2 gun olacak, aramiz buz gibi su anda yani. Gece aramis ama almadim telimi..
Bu cocuk beni deli gibi seviyor bundan eminim, hemen ailesiyle tanistirdi, benim icin surekli 3 saatlik yolu tepip geliyor az gormek icin, yani sevgisinden suphe etmiyorum ama gurur yapan cinsten.
Peki ben ne kadar seviyorum?
Benim mantigim daha agir basiyor, ileride beni seven ve koruyan biri olucagi icin onu seviyorum galiba. Uzerime cok geliyor herkes napicagimi sasirdim... Yasim daha 19 bide.