Szlmn yardmcs kz !

CADISILA87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.519
5
0
38
İstanbul
kızlar öncelikle merhaba

daha durum ne bende bilmiyorum ama size kısaca anlatayım ben sözlüyüm
ve sözlümle aynı şirkette hatta karşılıklı masalrda çalışıyoruz
bugüne kadar yanındaki yardımcısı rus kadınlarından azerilere kadar hepsi oldu
inanın hiç kıskançlık yapmadım.. iş ortamı dedim ..resmiyet çokta şart değil dedim
şimdi diğer arkadaş çıkarıldı ve yeni bir kız aldılar medeni durmunu bilmiyorum
kız yabancı uyruklu bu sabah 9da iş başı yaptı nereli olduğunda bilmiyorum
ama daha bizim sözlü olduğumuz bilmiyor sözlümün yardımcısı olucak.
sandalyesini 180 derece çevrdi monitör orda gibi sözlüme bakarak oturuyor..
sebepsizzz yereeee ve daha ilk 1 saat oldu geleli ismiyle hitap ediyor
artık mutfaktaki abla geldi dediki bundan çekiceksin galiba dedi ve üstelik taşınıyoruz
sözlümle odalarımız ayrılıcak bunlar aynı odada kalıcak
mutfaktaki abla çay içermisin dedi hayır dedi oda çekinmiştir belki diye neden getireyim dedi istersen istemiyorum içmekte ondan çünkü dedi şok oldukk

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sözlüne güvenıyorsan problem yok sozlune kıskandını bellı etme bence
ilişkilerde güven çok onemlıdır
başka birisi için kendı ilişkini çelişkiye düşürme

sözlümden adım gibi eminim sorun yok o konuda
ama şimdiden herks makaraya sardı kız kalkıp masasından sözlümün masasında sanlayesinin
başına geçiyo sandalyeden tutup izliyo falan
herks gülp kızın rahatlığını işaret eidyorlar bana saha saat 11 olmadı 9da iş başı yaptı kız daha...
bu ne rahatlık bey bile demiyor....kıskanmııyroum inanın ama o yardımcısı olucak biraz seviyeli olamalı nebilim

Sende belli et kendini, kızın yanında git nişanlına sarıl öp, düğünümüze bekleriz falan de, sahipsiz sanmasın nişanlınıkaydirigubbakcemile3

ay cnım şirkette nasıl kalkıp öpim :)delikafaduldendelikafadulden

ortalık tenhayken öpüver canım, sözlün değil mi, maksat kıza "bak bu adam benim ona göre haaa, yolmıyım saçını başını" mesajı vermek, mesajı alsın yetersırnaşık şey
yoksa içten içe böyle düşünüp süzülmekle olmaz bu işlerşakkıdı

canım sözlün ne iş yapıyor

neden hep yabancı uyruklular çalıyor yanında

sözlüne "hayatım öğle yemeğini nerde yicez" yada "hayatım annem bu akşam yemeğe erken gelin" dedi de bu tarz bişiler uydur belki anlar

tamam cnm bi ara belli edicem amacım ilk önce
bir düşüncesi varmı alalım ağzından :):):) belki gelip sorar bana bu çocuk bekarmı diye

ay nebilim ya mushasebedeki çocuk geldi yanıma baka kaldı kızaaa izliyo bölee dondu sonra bana dedi
bu ne rahatlık :) türk mü dedi değil dedim artık çocukda gitmez oldu buradan :jeyyar:

sen bi şekilde bu iksiinin arasını yapıver o zaman :jeyyar:
sen sağ biz selamet hihoyyyt hihoyyyt

ay yok onunda var zaten sevgiliside

bence kızında var ama bunlar çok rahat oluyorlar bundna önceki kız geldi bana sordu ya
tek teke ve üstelik evliydi geldi ilk dk herksten sigara istedi bana sordu
bekar varmı burda dedi sözlümü sordu bende yok o sözlü dedim bozuldu kız
sonra kocaısnı kötüledi o yaşlı dedi napim onu dedi

Canım yanlış anlama ama ortada kıskanılacak bir şey göremedim ben..

Bu bayan senin sözlünün yanında çalışacaksa elbette onun yanında olacak..
Çay içmek istemiyorsa elbette istemiyorum diyecek..

Yani ben bunlarda senin bu bayana tavır yapmanı gerektirecek bir şey göremedim..

Kaldıki senin sözlünü bekar sandığına göre daha işe geldiği ilk gün ondan hoşlanması ve hatta sana gelip ya ne hoş biri demeside normal..

Sen de ona durumu izah edersin..

Ondan sonra farklı davranmaya başlarsa işte asıl o zaman bunu takarsın..

Ama şimdilik içini ferah tut , sevgiline güveniyorsan sorun yapma

Sevgiler.. a.s.

böylelerine tabiri caizse yırtık diyolar tövbe tövbee kaydirigubbakcemile2

eğer ben sözlüme cilve yaptığından eminsem yani yanlış anlamamışsam

şimdiye kadar 50 kere laf sakup 60 kere çıkartmıştım madem buraya konu açacak kadar kadar rahatsız etti hareketleri seni neden hala bekliosun anlamış değilim fisfisfis

Türkiye burası burdaki işyerleri bu rahatlığı kabüllenmez turkbayragi

hele hele başkasının sözlüsüne hemde sözlüsünün yanında öküzün trene baktığı gibi bakmasını hiç kabüllenmez

senin yerinde olsam o treni kafasına geçirir sonrada işime gücüme bakardım balık baştan kokar derler bence hiç bekleme -tatlicadiarzu-

Biran önce ya sözlü olduğunu hissettir ona veya sözlüne bakışlarından rahatsız olduğunu yönünü cevirmesini söyle

Son düzenleme:
şimdiye kadar gelen hiçbir kadını kıskanmadığına göre bugünkü baya güzel galiba?

ccanım ben kıskanç değilimdir kıskanmadımda

ama hani yenidir çekiniyodur diye abla neden getirim isterseniz dedi
istemiyorum içmekte ondan dedi sert bir şekilde yok sağolun canım istemiyorda diyebilirdi
üstelik sebepsiz yere sözlümle msnde yazışıyoruz iş yapmıyuro bişey yok dikildi tepesine
yazılmalaır okuyor sözlümde rahatsız olduuu valla kızın rahatlığından
ve bey demiyor... xx çakmak versene diyor verirmisin bile demiyor sözlüme
ben garipsedim valla halbuki herkes erkek yarıdmcı alalım derdi bende kız alı arkadş olur bana diyordum ...

şimdiye kadar gelen hiçbir kadını kıskanmadığına göre bugünkü baya güzel galiba?

yok cnm ne sarışın ruslar geldi almıyorlardı güzelleri aslılırlar diye
benkonu kız güzel değil canlarımm diyordum bu iyiye benziyor alın diye
konu güzellik çirkinlik kıskanma değil
kızın rahatlığı neyse yanlış anlaşşıoıldım ben

ben böyle şeylerle çok karşılaştım kızlar
bilmeyenler sözlüme asılabilir fln özellikle bana kadın telefonda işini ahlletti diye
sözlüm o benim bitanem hayatım cnm ya dedi bende o benim sözlüm biliyomusun dedim
gülüştük çünkü bilmiyor neden kızayımkiii okdar çocuk değilim
kadında bilmiyordumki cnm dedi sakın kendini kötü hisset diye söylemedim lütfen yanlış anlama
beni dedim halad arar samimi samimi konuşuruz
ayrıca kız güzel fln değil cvler bana geliyordu ilk ben veriyorudm doldurmaları için
bir tane bebek gibi kız vardı ama nasıl sempetaikti çok zorlaıdm o kızı alsınlar diye
böyle takıntılarım kıskançlıkalrım yok ama sandalyeyei çevirip 180 derece hiç gözü ayırmaksızın izlemsi
hoş değil üstelik kalkıp msnde yazşırken bile tepesinden okumasıda

Ya ilerde evlendiğinizde bazı sebeplerden dolayı işine ara vermek zorunda kalırsan ya da iş değişikliği yapmak zorunda kalırsan ne olacak.Aklın oralarda kalır valla.Kendini koruması gereken sözlün.İstediği gibi yanaşsın kızlar sözlün mesafesini koydu mu artık ilgilenmez...

o benim çek pençelerini de bence açık açık bide sözlün kiber bir dille uyarsın o siminle hitap ettikce ben hoşlanmıyorum desin xxx bey desin ve eşin mesafeyi asla ama asla şamasın söyle onun rahatlığından hoşlanmadım aşkım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…