Szlmn yardmcs kz !

valla haftya sonu yeni yere geçiyoruz ve odalaırmız ayrılıyor sözlüme soznsuz güveniyorum ama bu niyetteyse zaten burada tutmazlar

sahipli olduğunu gösterin, bakmayın elalemin dediğinede, milletgazverip ara bozmaya bayılır. amaç, aksiyon olsunda eğlence çıksın millete.
bende eşimle aynı şirketteyim, çok dolduruşa getirmeye çalışanıda gördüm.
hatta eşime çok asılanıda gördüm. tavrınız net olduktan ve sözlünüzde edbini koruduktan sonra bişeycik olmaz.

ben hatırlarım fason çalışan elemanlar vardı eşimin çalıştığı bölüme gelmişler. 3 tane hatun var biri cillop gibi . baktım pek tasvip etmedim.kızın nişanlısı var sözde ama oo etrafındakilerde zaten ağzının suları akmış şekilde pervaneee. bisabah gitim daha o zaman nişanlıyız. eşimin servisi bendne önce geliyor, kafede oturmuşlar eşimde var teyzeoğluda,bi kaç arkadaşı bide bu hatunlar aynı masada. sohbet muhabbet o biçim, gititm nişanlımın yanına oturdum muabbete güzel herhalde dedim. baktılar şöle bi bana. sonra eşimin teyzeoğlu bu cillop gibi olan kızı neymiş bakkala götürcekmiş, kalktılar masadan, kendi başına gidemiyormu bakkala, çocuk mu bu elinden tututp götür bari dedim. bakakaldıalr bana.öyle sert ve kötü kötü bakmışımki . bakışlarım sinirliyken çok fena olur.çok korkutucuyumdur. çok şükür :)))) eşimi tenhada kıstırdım. bana bak dedim, o kızlardan birini sana 5 metre yakın mesafede göreyim, bu iş biter. yanına gelirse kalkacaksın, aynı masada oturduğunuzu bidaha görmiyim. o teyzeoğlunada söyle anasından emdiği sütü burnundan getiririm. çoluğu var çocuğu var delirtmesin beni dedim. eşimin gözünden yaş geldi. beni hiç öyle görmemiş tabii, bugüne kadar tatlı şirinşey modundayım. sıkıysa bi daha bakalım yanyana gelselerdi. sonra eşim hep ayrı masada oturdu beni bekledi yalnız yalnız, o gün bugündürrr, farklı yerlerde oturur kafede, hoş kızlar geldi gitti.

he senin sözlün beraber çalışmak zorunda. kıza ne denli sert olduğunu göster ama sözlüne şirn şirin davran olduda sözlünün bi falsosunu yakaladın. bakarsın icabına. bu tür hatunlara neyin ne olduğunu göstermek lazım. sözlüne karşıda fazla sert yaklaşma ben çok emindim nişanlımdan ve o güne kadarda fazla sertliğimi görmemeişti. ilkve son oldu zaten. kıskançlığını dilendirir, bide sözlüne yüklenirsen ister istemez kayabilir . ona böle belli etmeden etmeden kızın icabına bakkkkk.

Kız iki saatte ortalığı yakıp geçmiş anlaşılan.:icecream:
İlgi odağı olmayı seven bir kız olmalı.Samimi davranışlarını yakın bir zamanda daha da arttıracağını tahmin ediyorum.
Eee,erkek kendini bilirse,tabir-i caizse pas vermezse hiç sorun yaşanmaz!..sositososito

yok kızlar daha sözlüme hi bişey demedim bana sabır ya deid bunlaırn hepsi böye rahat dedi o çok çekingendir kızlarla falan konuşmazz ama bu onu rahatsız etti
bide kız öle oldukça kendini suçluyo herlade bir suçluluk dugusuna kapıldı haddinden fazla benle ilgileniyor

Anladım canım..Seni rahatsız eden bu kadar rahat olması...

sözlün resmi olsun
mesela o senli benli konuştukça sözlün siz desin konuşmalarında. ,öyle çok fazla rahat şekilde davranırsa ,yeren bakışlar atsın.
yani rahatsızlığını ve bu tarz davranışlarını küçümsediğini belli eden tavırlar ,bakışlar yapsın. anlayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

anacim sende oturup onlarimi izliyosun...
bence hemen harekete gec.. git elini sözlünün omzna koy ve bisiler söyle konus et.. ondn sonrada kizin gözünün icine soka soka yüzügünü fln göster sözlüyüz bak de.. insallah yakin zamandada dügünümüz olacak de.. anlasin oda buranin kendi ülkesi olmadigini ve ordaki gibi burdakilere de öyle yapamicani ögrensin..

ben olsam ayyyy fena yapardim onu vallah... ben acik sözlü oldugum icin acikca gider söylerdim.. bu insan benim sözlüm biraz daha mesafeli dursan oturup kalkmana dikkat etsen iyi olur, derdim :jeyyar::1ninca: (amaa tabii kiz gercekten oturmasini kalkmasini bilmiyorsa eger söylerdim bunlari)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
vallah bravoo sana.. cok iyi yapmissin :teytey:
iste türk kadini alkisalkisalkis

arkadasım merhaba cok sınırlendım vallaha
sen hakılsın
ama yapılması gerekenı sozlunun yapması gerekıyor
e demek o ole daha ılk dakkadan senlı benlı konusmk
kusura bakma ama sozlun daha ılk dakıkada ağırlıgını koyup terslemesı gerekırdı bence
bu tarz konusmaması gerektıgını solemesı lazımdı
ona bı ders olurdu
ayrıca ne demek yazısmalara bakmak
senın yapacagın seyler sınırlı guzelım ıs sozlune dusuyor
yazısmalarınıza baktıgındada ozel desın basımda dıkelmeyın desın ters ters baksın ay ne bıleyım kesın bı tavır sergılesın yksa uzulursun ole sınır olup oturmasın sozlunde
sonucta onun emrı altında ve astı konumunda gayette konusabılrı bunları haddını bıldırebılır
sana asılıyor gıbı gelmıs olmasada bunu yapması gerekırdı bence mesafeyı koysun
ayyyyyyy sınır oldum

bende çok sinir oldum kıskançlık değil bu inanın
bend eişe girdim yemek bile yemedim 2 gün soramadım kimseye çekindim
sözlüm zaten bendende rahatsız çünkü çekingen bir çocuk rahatsız oluyor tavrı belli canım
soğuk soğuk tek kelim eidyor hiç dönmüyor onaa mesela içeri gitti benimki 10dk falan kız sandalyeyei eski haline getirdi benimki geldi yeniden çevirdi direk onu izliyor şimdi
dönüp bana bakmada diyemez.. kız anladı zaten bizim beraber olduğumuzu sanırım ama yinede rahat
bilmiyorum cnımı sıkıcak bişeyler daha yaparsa söylerim sözlüme çıkarır zaten o yetkisi var
ama ben kimsenin ekmeğine engel olacak biri değilim heleki böyle konularda asla yapamam
haklı olsam bilee

canım bende nısanlıma cok guvenıyorm ama bu malesef tek taraflı olmıyor zaman kotu tedbırı elden bırakmamak gerek
soguk durması yeterlı degıl canım solemelı bence
du bakalım bı kac gun gecsın ona gore bakarsınız artık
ay ya bı huzur verın ınsana

bencede haklısın böyle bir durum bana göre herkesi rahatsız edebilir...çünkü akşama kadar aynı ortamda beraber olucaksınız ve sürekli ister istemez dikkatinizi bu yöne kaydırcaksın...diğerlerinde böyle olmadı demişsin tabikide bu kızın rahatlığı seni rahatsız etmiş haklısınÇok üzgünüm çoook bende olsam ister istemez farklı tepkiler verirdim...
yapacağın tek şey beraberliğinizi o kıza belli etmek bakalım sözlü olduğunu bildiği halde rahatlığı nasıl olcak...gerçi rahat bi kişiliği varsa her şartta herkese karşı rahattır...ama zamana bırak ama tedbiri elden bırakmadan...belki umduğun gibi çıkmaz...

kız anladı beraber olduğumuzu kızlar yemek bir kaç konuşmadan sonra
sözlümle konuştuk bazı şeyleri mesela akşam seni dişçiye götürüce bunu sana babam gönderdi falan dedi evde kalmış badin dedi bu benzeri şeyler ama yinede aynıı rahatt çok rahattt daha ilk günden kıza gidip ne diyimkiii sadece bakıyo o tarafa diye sandalyeni çevirmem mi diyeyim ayrıca kız bizim o durumuzudan memnun olmadı ben anladım elektirk almadı benden...
üstelik hep bir kız gelsin istemiştim arkadaş olur diyee
keyfim gitti bütün napalım kısmett bikaçgün beklemekte fayda var

Sözlü olduğunuzu söylemenizde bir sakınca yok ki..Birara söyler ya da belli edersin..

Odalarınız ayrılacağı zaman sık sık sözlünün yanına git, bahane bul git..

Onun gibi sen de yakın davran sözlüne, yanağını okşa makas al arada falan işte..

Sözlüne de söyle o da senin odaya gelsin sık sık..

Ehh bu durumda kızın içinde varsa bile yaklaşamaz,..

Rahatsız olacak kadar yakın davranışları olursa şayet kızın sözlüne, sözlün de kızı kibarca uyarıp hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini söylesin..Madem yardımcısı uyarmaya hakkı var sözlünün.

bakalım artık ya anlar yada ben izah ederim

bunca işimin arasıında uğaşamam böle abuk sabuk kişilerle

abuk sabuk olaylarla.... mesela masası en yakın bana tek kız benim ama

her gereksiz detayı erkeklere soruyor tuvalet çakmak sigara çekinmeden

tamam sorsunda ben varken garip geldii bende ne yemek yemesi için yardımcı olurum nede herhani bişeyde

Cok sinir bozucu bi durum gercekten..
Yerinde olsam- eger sartlar el veriyorsa- bir baheneyle odani degistirme durumunu biraz erteletirdim..
Sevgiline güvenmem güzel birsey, ama yinede o tip bi kizi bi süre göz hapsinde tutmanda yarar var..
Ayrica o kimki sevgilinin arkasina gecmis MSN görüsmesini okuyor?
Sevgilin agzinin payini verememis mi?
Bastan haddini bildirin ona bence,,lafinizi esirgemeyin. laubaliligini gitsin kendi gibilere yapsin..

canim ya, erkek arkadasin kiza yüz vermedigi surece bir sorun yok bence.

Ve soyledigine gore butun YARDIMCILARI yabanci uyrukluydu diyosun, bu zamana kadar bir durum olmadiysa, olma ihtimali yok gibi geliyor..

Ama sen yinede, sozlun'le yakin ol onun yaninda, anlasin neyin ne oldugunu ;-)

canim bunlara kiskandigini pek belli etme bence sonra kendini bisey sanar bence erkek arkadasinla konus direk tavrini ona gore koysun. mesela msn yazismasini okumak nedemek kesin uyarmaliydi sozlun orda. veya xx bey dedirtcek gereksiz konusmalara girmicek vs vs. baktiniz hala ayni madem sozlunun cikarma yetkisi var cikarsin isten yani. onune gelene sarkmamayi ogrenir belki ozman

ben olsam okadar rahat izleyemezdim kızın hal ve hareketlerini...
bi şekilde anında belli ederdim kendimi...yani sözlüme hitaben sözlü olduğumu belli eden bişiler söylerdim...ama çokda sivrilmeden, bide kendini bişi sanıp olayın üstüne giderde nebilim...
bukadar rahat olan bir insandan herşey beklenir çünkü...aman sakın tedbiri elden bırakma canım sakın...
bence sözlünlede konuş biraz sert olsun kıza karşı yüz vermesin yani...çok zor ve sinir bozucu bir durum Allah yardımcın olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…