- Konu Sahibi CADISILA87
-
ccanım ben kıskanç değilimdir kıskanmadımda
ama hani yenidir çekiniyodur diye abla neden getirim isterseniz dedi
istemiyorum içmekte ondan dedi sert bir şekilde yok sağolun canım istemiyorda diyebilirdi
üstelik sebepsiz yere sözlümle msnde yazışıyoruz iş yapmıyuro bişey yok dikildi tepesine
yazılmalaır okuyor sözlümde rahatsız olduuu valla kızın rahatlığından
ve bey demiyor... xx çakmak versene diyor verirmisin bile demiyor sözlüme
ben garipsedim valla halbuki herkes erkek yarıdmcı alalım derdi bende kız alı arkadş olur bana diyordum ...
kızlar öncelikle merhaba
daha durum ne bende bilmiyorum ama size kısaca anlatayım ben sözlüyüm
ve sözlümle aynı şirkette hatta karşılıklı masalrda çalışıyoruz
bugüne kadar yanındaki yardımcısı rus kadınlarından azerilere kadar hepsi oldu
inanın hiç kıskançlık yapmadım.. iş ortamı dedim ..resmiyet çokta şart değil dedim
şimdi diğer arkadaş çıkarıldı ve yeni bir kız aldılar medeni durmunu bilmiyorum
kız yabancı uyruklu bu sabah 9da iş başı yaptı nereli olduğunda bilmiyorum
ama daha bizim sözlü olduğumuz bilmiyor sözlümün yardımcısı olucak.
sandalyesini 180 derece çevrdi monitör orda gibi sözlüme bakarak oturuyor..
sebepsizzz yereeee ve daha ilk 1 saat oldu geleli ismiyle hitap ediyor
artık mutfaktaki abla geldi dediki bundan çekiceksin galiba dedi ve üstelik taşınıyoruz
sözlümle odalarımız ayrılıcak bunlar aynı odada kalıcak
mutfaktaki abla çay içermisin dedi hayır dedi oda çekinmiştir belki diye neden getireyim dedi istersen istemiyorum içmekte ondan çünkü dedi şok oldukk
sahipli olduğunu gösterin, bakmayın elalemin dediğinede, milletgazverip ara bozmaya bayılır. amaç, aksiyon olsunda eğlence çıksın millete.
bende eşimle aynı şirketteyim, çok dolduruşa getirmeye çalışanıda gördüm.
hatta eşime çok asılanıda gördüm. tavrınız net olduktan ve sözlünüzde edbini koruduktan sonra bişeycik olmaz.
ben hatırlarım fason çalışan elemanlar vardı eşimin çalıştığı bölüme gelmişler. 3 tane hatun var biri cillop gibi . baktım pek tasvip etmedim.kızın nişanlısı var sözde ama oo etrafındakilerde zaten ağzının suları akmış şekilde pervaneee. bisabah gitim daha o zaman nişanlıyız. eşimin servisi bendne önce geliyor, kafede oturmuşlar eşimde var teyzeoğluda,bi kaç arkadaşı bide bu hatunlar aynı masada. sohbet muhabbet o biçim, gititm nişanlımın yanına oturdum muabbete güzel herhalde dedim. baktılar şöle bi bana. sonra eşimin teyzeoğlu bu cillop gibi olan kızı neymiş bakkala götürcekmiş, kalktılar masadan, kendi başına gidemiyormu bakkala, çocuk mu bu elinden tututp götür bari dedim. bakakaldıalr bana.öyle sert ve kötü kötü bakmışımki . bakışlarım sinirliyken çok fena olur.çok korkutucuyumdur. çok şükür :)))) eşimi tenhada kıstırdım. bana bak dedim, o kızlardan birini sana 5 metre yakın mesafede göreyim, bu iş biter. yanına gelirse kalkacaksın, aynı masada oturduğunuzu bidaha görmiyim. o teyzeoğlunada söyle anasından emdiği sütü burnundan getiririm. çoluğu var çocuğu var delirtmesin beni dedim. eşimin gözünden yaş geldi. beni hiç öyle görmemiş tabii, bugüne kadar tatlı şirinşey modundayım. sıkıysa bi daha bakalım yanyana gelselerdi. sonra eşim hep ayrı masada oturdu beni bekledi yalnız yalnız, o gün bugündürrr, farklı yerlerde oturur kafede, hoş kızlar geldi gitti.
he senin sözlün beraber çalışmak zorunda. kıza ne denli sert olduğunu göster ama sözlüne şirn şirin davran olduda sözlünün bi falsosunu yakaladın. bakarsın icabına. bu tür hatunlara neyin ne olduğunu göstermek lazım. sözlüne karşıda fazla sert yaklaşma ben çok emindim nişanlımdan ve o güne kadarda fazla sertliğimi görmemeişti. ilkve son oldu zaten. kıskançlığını dilendirir, bide sözlüne yüklenirsen ister istemez kayabilir . ona böle belli etmeden etmeden kızın icabına bakkkkk.
bende çok sinir oldum kıskançlık değil bu inanın
bend eişe girdim yemek bile yemedim 2 gün soramadım kimseye çekindim
sözlüm zaten bendende rahatsız çünkü çekingen bir çocuk rahatsız oluyor tavrı belli canım
soğuk soğuk tek kelim eidyor hiç dönmüyor onaa mesela içeri gitti benimki 10dk falan kız sandalyeyei eski haline getirdi benimki geldi yeniden çevirdi direk onu izliyor şimdi
dönüp bana bakmada diyemez.. kız anladı zaten bizim beraber olduğumuzu sanırım ama yinede rahat
bilmiyorum cnımı sıkıcak bişeyler daha yaparsa söylerim sözlüme çıkarır zaten o yetkisi var
ama ben kimsenin ekmeğine engel olacak biri değilim heleki böyle konularda asla yapamam
haklı olsam bilee
Sende belli et kendini, kızın yanında git nişanlına sarıl öp, düğünümüze bekleriz falan de, sahipsiz sanmasın nişanlınıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?