Szlmn yardmcs kz !

işte geçmiş bakıyordu arkasında oda durdu döndü şuanlık birşey yok iş olursan ben sana veririm yerine geçebilirsin dedi kızda masasına geçti
ve sözlüm hiç konuşmuyor işine son verebilir ama bu sefer be rahat uyuyamam gerçekten daha tam net brşey olmadan 2 gün veriyorummm görücem denicem ama kızın rahat olduğu belli her şekilde
sözlüme çok güveniyorum o ayrı ama hani benim kocam yapmaz diyen bayanlardanda değilim hayatta herşey olabilir kızın gereksiz gülmeleri kahkahalrı rahatlığı ortada açıkcası

arkadaşım sözlünüze güveniyorsanız eğer,
bir ordu kızla aynı oda da olsa,aklınıza kötü birşey gelmemeli...
sözlünüz o bayana hanım diye hitap etmeli ve karşısındaki bayandan da o resmiyeti istemeli,
zaten kız anlar herhalde...
yapılacak birşey yok,iş hayatında bu kadar rahat bayanlar çok ama
dediğim gibi sözlünüz resmiyetini bozmazsa,o da
davranış ve konuşmalarına dikkat edecektir diye düşünüyorum...
sevgiler...

bugün ikinci gün ama kızın kıyafetleri görseniz ne kadar rahat oldğunu anlarısnız
ben ve çaycı abla dururken erkelere geçmiş kocasından boşanmak üzre olduğunu daha nelerini anlatıyor
biz bayanız bize anlatsa anlarım sözlümle sohbet etmeye çalışıyor sütyeni ve atleti danteli iğrenç birşekilde tamamen orda
ben açık giynmeyi çok severim beğenirim ama böle yırtık pırtık danteller iç çamaşırları gözükünce
nekadar basit olduğu anlaşılıyor...
ne diyim allah bana sabır versin 2 yıldır ilk defa böle birşeyle karşılaşıyorum

Aşmış bu hatun kendini desenize.

Sizi de ayrıca kutlamak lazım bunca laubali tavrına karşı kızın hala ekmeğinden olmasını diye düşünüyorsunuz.

Allah gönlünüze göre versin başka ne denilir ki .

Valla devir çok değişti..Ben erkek arkadaşıma güvenemiyorum bazı şeylerden dolayı

Ve iyice paranoyak oldum..Sözlüne güvenmen çok güzel bişey..Ama insanoğlu çiğ süt

emmiş derler..Ne kadar doğru bir söz bence önleminizi alın ben olsam bu kadar

beklemezidm...Bende senin gibi kıskanç bir kişiliğe sahip değilim daha doğrusu çok iyi

niyetliyim..Zaten kıskansam bile belli etmem..Canım sen bence harekete geç baksana

Bu kadının hali hal değil,İlla sevgiline asılması için yaklaşması yada bişeyleri sözlü ifade

etmesi gerekmiyor..Niyeti belli işte klava:

aynı rahat tavırlar var cnm maalesefff
sabah sözlüm benide alır normalde gelir ama geç kaldı bende taksiyle geldim
gelmiş onun bilgisayarını açmış ne akla hizmetse sözlüm aradı dedi benim bilgisayarı çarmısın bi dosyaya bak dedi geçtim zaten açık dedim kim açmış dedii
bende bilmiyorum dedim kız ordan ben açtım dedi
bende kızar o açma sen dedim ...
dün akşam herkes çıktı iş yerinden bi sözlümle o kızın işi kaldı
kıza bir kelime söyle tüm içini boşaltıyo sağolsun dokunsan başlıyo konuşmaya..
neyse bende sözlüm çok çekingen ya onu zora sokuyormm ikisi yanlız kalıyor içeri gidiyorum
sonra geldim kız kağıdı almış sözlümüm tepesinde snadlayenin yazıcıya eğiliyo kahkahalar atıyor
bir gir dim içeri sözlüm gayet sert suratı asık ciddi kız kahkahalarla
bende geri çıktım hemen peşimden geldii kıza uzaktan iş veriyor
yap bitince haber ver diyo bitince tekrar veriyo yani çocuk çekindiğinden kalkıyorr artık

Ay sevgiline imrendim resmen...

Başkası olsa içine düşmüştü..Yada uzaktan uzağa durumu değerlendirirdi...

Çok şanslı olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim...

sağol cnm ama o güveni bana verebilmek için ne çaba sarfetti
o çok çekingen bir çcuk bu durumlardan en rahatsız olan o diyebilirim sana
o öyle olmasa asıl ben duramazdım ya böyle iştee

sağol cnm ama o güveni bana verebilmek için ne çaba sarfetti
o çok çekingen bir çcuk bu durumlardan en rahatsız olan o diyebilirim sana
o öyle olmasa asıl ben duramazdım ya böyle iştee

Benimkide baştan öyleydi..Bende çok güvenirdim böyle şeyleri okuduğumda içim

rahat olurdu..O yapmaz iyiki o var hayatımda derdim ama bazı şeyleri görünce hem

zaten gözle görünür şekilde bir kadınla aldatması oynaşması gerekmiyor benim için

Başka birine hayran hayran bakması yeter...

güveninimi sarstı cnm seninn haklsıın illa oynaşmak aldatmak değil başkasını beğenmeside aldatmak bence

benim de ilk başlarda zerre güvenim yoktuda çok uğrşatı tekrar geri sağlamak için
belki seninkide tekrardan kazandırı o güveni

bence kızla konuşun
yaptığın bu hareketler şirkete yakışmıyo
işine son verilebilir diye
hani senin düşüncen değilde şirketin kuralları gibisinden

cadısıla madem bu kadar kötü karakterli bu kız, madem sevgilinin de işten çıkarma yetkisi var.
yol verin gitsin.
ekmekle oynaması mı kalmış Allah aşkına artık.lülülülülülü
dışarda sürüyle işsiz insan var, işi asılma olan birinden çok daha hakedenler de vardır.
ben şahsen bu kadar terbiyesiz 1 insanı anında kovdurmuştum, ne demek bilgisayarı habersiz açması, msnden okuması vs. demediğimi de bırakmamıştım, asılma olayını geçtim çok büyük terbiyesizlik.lmaz: işyerinin kuralları vardır, bu kadın teyze yaşında da olsa, gayet kapalıda giyinse yani yabancı olmasıyla açık giyinmesile hiçbir alakası yok dediğimin, kendi üstü olan biriyle senli benli konuşamaz, bilgisayarını karıştıramaz, işten anında kovulur, niye bu kadar tereddütte kaldınız anlamadım. mirmirmirmir
ekmekle oynama durumu falan hikaye yani. başka yerden bulur ekmeğini merak etme sen :dance:

yabanci uyruklu olmasi böyle rahat olmasina en normal etken zaten

onlarda erkek kadin iliskileri ne denli olursa olsun, insan icinde cok normal karsilaniyor

iste bizim toplumumuz böyle seyleri kaldiramiyor

o yuzden bu bayan arsiz davranirsa siz ondan daha arsiz olun

cunku yapmak istediklerini sonuna kadar elde etmek icin savasirlar

cunku onlarda bizim gibi elalem ne dermis ne dusunurmus umurlarinda degil

Son düzenleme:
evett kızlar yeni bir bomba söylüyorum
odalarımız ayrılıyor demiştim ya sizee
ben sanıyordumki 4-5 kişi bir odada olacakk
hayır sözlüm ve kız aynı odada okadarrrrrrrrr klava:

sözlünle konuşmadın mı hala nedir bu lkızın tavırları terslesin bişi yapsın:mymeka:

Sözlüne bence de çoktan söyleyip uyarman gerekliydi ismiyle hitap etmemesini,burası işyeri olduğunu ona göre davranmasını sadece iş mevzusunda konuşulmasını,lakayık davranmamasına ciddi bi şekilde söylesin bunu da senin uyarman gerekli şu ana kadar kendisi uyarmadıysa...

kızlarrrrrrrr mutluu haberrrrrrrrrr
cumartesi çalıştık ytyaşındık ofisi taşıdıkk kız bana dediki kocam aradı barışmak istiyormuş
fabrika kurmuş gel başında dur diyo bana dedi resmen dallıyo
villası varmış barıştım bilet aldım gidicem akşama dediii
patronumda dedi kız nasıll napıyo biz taşınırkenn bende deidm gidiomuş bilet almış aklama geir konuşur senle oda gitsin ablacım hayırlısı olsun dedii
kız gelmiş konuşmaya neysee
kız yanımda geldi konuştuktan sonra bana bi sesini yüklesltiyoo çeneni tutamadınmı bilmem ne
nediyosun sen ya dedim benle doğru düzgün konuşş o elini parmağını indir dedim
pişman olmuş çıkmıcakmış meğersem git söyle çıkmıcam de dedim
sen gidince onalrda eleman ayarlıcaklar pazratesine ona göre karar ver dedim
neyse bu sonra dfediki eşimle kavga ettim gitmicemm onlarda iyi tamam dedii
bugün pazartesi ama gelen yok dengesizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…