• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T+6 idrar testi

bihayalimvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
3 martta 5. Gün embriyo transferi oldum
Bugün merak ettim test yaptım önce kaset testi yaptım evde o vardı ve gün arasında yaptım hemen ikinci çizgi belirdi
Öyle olunca gidip erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi çıkmadı. Biliyorum çok erken kaset testte bile görmeyi beklemiyordum ama böyle olunca da aklımı karıştırdı normalde tam tersi olması gerekmiyor mu erken gebelik daha net sonuç verir diye düşünüyordum. Arka arkaya yaptım acaba idrarın gün içinde seyrelmesi de fark ediyor mu bilemedim testlerin ikisi de artımed

Eklentiler

• IMG_1899.webp
    IMG_1899.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 609
Diğeri daha hassas olmasına rağmen böyle olduysa gün içerisinde aldığınız sıvı ve su sebebiyle olabilir.

3 martta 5. Gün embriyo transferi oldum
Bugün merak ettim test yaptım önce kaset testi yaptım evde o vardı ve gün arasında yaptım hemen ikinci çizgi belirdi
Öyle olunca gidip erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi çıkmadı. Biliyorum çok erken kaset testte bile görmeyi beklemiyordum ama böyle olunca da aklımı karıştırdı normalde tam tersi olması gerekmiyor mu erken gebelik daha net sonuç verir diye düşünüyordum. Arka arkaya yaptım acaba idrarın gün içinde seyrelmesi de fark ediyor mu bilemedim testlerin ikisi de artımed
Çok erken yapmışsın canım ama istersen yarın sabah ilk idrarla farklı marka ile yap. İnşallah pozitif sonuç alırsın 🙏🌸

İkinci de sonradan belli belirsiz yine bi çizgi gördüm ama kuruduktan sonra olmuş muhtemelen neyse bakalım günümü bekleyeceğim 🥰

Eklentiler

• IMG_1900.webp
    IMG_1900.webp
    65 KB · Görüntüleme: 572
İkinci de sonradan belli belirsiz yine bi çizgi gördüm ama kuruduktan sonra olmuş muhtemelen neyse bakalım günümü bekleyeceğim 🥰
O kadar test yaptim kuruma cizgisi bile gormuslugum yok bence eger test bozuk degilse oyle kuruma cizgisi diye biseyde yok hafifde olsa cizgi cikmissa vardir gebelik hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Kızlar bugün T+5 günüm evde ovolosyon testi vardı bi bakayım dedim bu saatte yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_9225.webp
    IMG_9225.webp
    97 KB · Görüntüleme: 451
Kızlar bugün T+5 günüm evde ovolosyon testi vardı bi bakayım dedim bu saatte yorumlayabilirmisiniz
Gebelik testi mi ovulasyon testi mi çünkü ikisi çok farklı şeyler
5. Gün idrar için zaten çok erken bir tarih varsa bile teste yansıması çok zor
En erken 9. 10. Günde gebelik testi yapın diğerleri sizi yanıltır hatta direk kan verin bence

Gebelik testi mi ovulasyon testi mi çünkü ikisi çok farklı şeyler
5. Gün idrar için zaten çok erken bir tarih varsa bile teste yansıması çok zor
En erken 9. 10. Günde gebelik testi yapın diğerleri sizi yanıltır hatta direk kan verin bence
Ovolosyon testi canım merakımdam işte evdede o vardı

Ovulasyon testiylemi yaptiniz yine ama 6. Gun zaten cok normal hafif silik olmasi
canım biraz önce bir şey öğrendim ovolosyon sabah ilk 4 saat yapılmazmış varsada silik çıkarmış akşam erken gebelik testi alayım ben Allahım inşallah vardır yarabbim

Back
X