• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T+6 idrar testi

Bugün t+10 erken gebelik yaptım negatif:( kısmet değilmiş ama eşime söylemedim hala nasıl söylerim :(
Testlere güvenme kan ver mutlaka
Hakkında hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Sonuç olumsuz bile olsa şunu unutma ölüm gibi doğumunda bi vakti var ve onu bekliyor bebişlerimiz sadece biraz daha sabır

Testlere güvenme kan ver mutlaka
Hakkında hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Sonuç olumsuz bile olsa şunu unutma ölüm gibi doğumunda bi vakti var ve onu bekliyor bebişlerimiz sadece biraz daha sabır
Ağlama krizimi atlatabilirsem inşallah akşam kan veririm progeston iğneyi yaptırmaya gidince

Ağlama krizimi atlatabilirsem inşallah akşam kan veririm progeston iğneyi yaptırmaya gidince
Seni çok iyi anlıyorum ağla içini boşalt ama pes etmek yok sadece biraz zaman lazım
İnşallah kan sonucun seni şaşırtırda boşuna ağlamışım o kadar dersin

Canım benim kan sonuçlarını görmeden ilacı kesme. 3. Gün embriyosu, belki geç tutundu. Rabbim kalbine İnşirah ferahlığı versin. @pariltili_xx

Seni çok iyi anlıyorum ağla içini boşalt ama pes etmek yok sadece biraz zaman lazım
İnşallah kan sonucun seni şaşırtırda boşuna ağlamışım

Canım benim kan sonuçlarını görmeden ilacı kesme. 3. Gün embriyosu, belki geç tutundu. Rabbim kalbine İnşirah ferahlığı versin. @pariltili_xx[/USER
[/QUOTE]
İğneye gideceğim birazdan o zaman birde kan vereceğim

İnşallah kan sonucun seni şaşırtırda boşuna ağlamışım o kadar dersin
Zorla durdurdum gözyaşlarımı moral sıfır inşallah bir mucize olur hayalet çizgi bile yok

Eklentiler

• IMG_9242.webp
    IMG_9242.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 204
Moralini bozma canjm eger maddiyat olarak musaitsen hic bekletmeden tekrar basla nasibinde varsa o zaten sana gelecek en guzel seyler zorluklardan sonra gelir o negatifi gorunce yasanan hayal kirikligini iyi bilirim cok kotu bi his esinle.konusmaya calis onla teselli bul kendine biz ne desek bos suan

Moralini bozma canjm eger maddiyat olarak musaitsen hic bekletmeden tekrar basla nasibinde varsa o zaten sana gelecek en guzel seyler zorluklardan sonra gelir o negatifi gorunce yasanan hayal kirikligini iyi bilirim cok kotu bi his esinle.konusmaya calis onla teselli bul kendine biz ne desek bos suan
İnşallah canım yine deneyeceğim Eylül 15 den bu güne 3 tane embriyo yapabilmiştik yine deneyeceğim eğer şu an bebeğim yoksa

Arkadaşlar pozitif mi 5 gün embriyosu 6 gün deyim
Silik bir çizgi gözüküyor ama daha çok erken benimde 6. Günde testte silik çıkmıştı 7. Gün kan verdiğimde beta 24 geldi. İdrar testini birkaç gün sonra tekrar yapın bence veya direkt kan verin

Back
X