• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T+6 idrar testi

3 martta 5. Gün embriyo transferi oldum
Bugün merak ettim test yaptım önce kaset testi yaptım evde o vardı ve gün arasında yaptım hemen ikinci çizgi belirdi
Öyle olunca gidip erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi çıkmadı. Biliyorum çok erken kaset testte bile görmeyi beklemiyordum ama böyle olunca da aklımı karıştırdı normalde tam tersi olması gerekmiyor mu erken gebelik daha net sonuç verir diye düşünüyordum. Arka arkaya yaptım acaba idrarın gün içinde seyrelmesi de fark ediyor mu bilemedim testlerin ikisi de artımed
Merhaba bende 29 Nisan transfer oldum bugün t+6 sabah idrar testi yaptım hızlı testi ama negatife çıktı böyle olup 8-9.günde idrarda pozitif gören var mı ? 10.günde kan da pozitif gören var mı çok moralim bozuldu

Zorla durdurdum gözyaşlarımı moral sıfır inşallah bir mucize olur hayalet çizgi bile yok
Merhaba testi kaçıncı günde yaptınız ve kaçıncı gün embriyosuydu , bende 29 Nisan transfer oldum bugün t+6 sabah hızlı idrar testi yaptım ama negatif çıktı

Merhaba testi kaçıncı günde yaptınız ve kaçıncı gün embriyosuydu , bende 29 Nisan transfer oldum bugün t+6 sabah hızlı idrar testi yaptım ama negatif çıktı
ben t+8 de yaptım canım 3.güm embriyosuydu inşallah bebişin seninledir.

Back
X