ta tammm işte davetiyemiz...

eheh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
67
1
36
İzmir
merhaba arkadaşlar..bi blog da beğenerek yaptıracağımız davetiyemiz..gelin damat davetiyeleri hep aynı biz biraz daha değişik bişey yapalım dedik ve bu davetiyeyi beğendik..umarım beğenirsiniz..400 tanesi 410 tl..

Cok guzel olmus canim ya farkli olmus

Mutluluklarrrr Hersey gonlunuzce olsun insallahhhh

ben anlamadım gelinliği damatlığın içine mi koycanız:44: çok güzel ama orayı anlamadım:44:

ben ilk defa görüyorum farklı çok araştrımıştım bende buna benzer farklı benimkide,
erkek tarafına damatlığı bayan tarafınada gelinliğimi yollıycaksınız nasıl olcak

gercekten çok farklı ve hoş olmuş mutlulıklar...

hepinize teşekkür ederim kızlar..gelinlik damatlığın içine giriyo ve gelinliğin üstündeki fiyonktan yukarı doğru çekiyosunuz..damatlıkta normal zarfın içine giricek..damat tarafına ayrı gelin tarafına ayrı göndermicez..200 bize 200 onlara..umarım anlatabilbişimdir..fikir olsun kızlar sizlere çünkü okadar model var ki.buna benzer de çok vardı..ii bi matbaayla anlaşıcaksız işte..
kolay gelsinn kızlar..sizler de davetiyelerinizi koyun bakalım...

kızlar hepinize teşekkür ediyorum..şuan davetiyelerin ortasındaki fiyonk ve incilerini yapıştırıoruz..matbaa yapamıoruz,aksesuarlarını veriyoruz siz yapıosunuz dedi..
güzel de oldu yani,kendim uğraşıorum,eğlenceli..
sizlerinde gönlünden geçen olur inşallah..

güzelmiş düğün için tercih edebileceğim tarz değil

Emek verilen herşey çok özel ve anlamlı bence.
İyikide siz yapıştırıyorsunuz.
Bende çok beğendim. Allah tamamına erdirsin

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…