• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ta tammm işte davetiyemiz...

eheh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
67
1
36
İzmir
merhaba arkadaşlar..bi blog da beğenerek yaptıracağımız davetiyemiz..gelin damat davetiyeleri hep aynı biz biraz daha değişik bişey yapalım dedik ve bu davetiyeyi beğendik..umarım beğenirsiniz..400 tanesi 410 tl..:nazar: $daveitye.webp

Cok guzel olmus canim ya farkli olmus :52:

Mutluluklarrrr:71: Hersey gonlunuzce olsun insallahhhh

ben anlamadım gelinliği damatlığın içine mi koycanız:44: çok güzel ama orayı anlamadım:44:

ben ilk defa görüyorum farklı çok araştrımıştım bende buna benzer farklı benimkide,
erkek tarafına damatlığı bayan tarafınada gelinliğimi yollıycaksınız nasıl olcak

gercekten çok farklı ve hoş olmuş mutlulıklar...

:69:
hepinize teşekkür ederim kızlar..gelinlik damatlığın içine giriyo ve gelinliğin üstündeki fiyonktan yukarı doğru çekiyosunuz..damatlıkta normal zarfın içine giricek..damat tarafına ayrı gelin tarafına ayrı göndermicez..200 bize 200 onlara..:1:umarım anlatabilbişimdir..fikir olsun kızlar sizlere çünkü okadar model var ki.buna benzer de çok vardı..ii bi matbaayla anlaşıcaksız işte..
kolay gelsinn kızlar..sizler de davetiyelerinizi koyun bakalım...:69:

kızlar hepinize teşekkür ediyorum..şuan davetiyelerin ortasındaki fiyonk ve incilerini yapıştırıoruz..matbaa yapamıoruz,aksesuarlarını veriyoruz siz yapıosunuz dedi..
güzel de oldu yani,kendim uğraşıorum,eğlenceli..
sizlerinde gönlünden geçen olur inşallah..:54:

güzelmiş :nazar: düğün için tercih edebileceğim tarz değil

Emek verilen herşey çok özel ve anlamlı bence.
İyikide siz yapıştırıyorsunuz.
Bende çok beğendim. Allah tamamına erdirsin

Sevgiler...

Back
X