TabebekLerin sohbet yeri ;)

bideeeeeeeeeeeeeee yarın kurs tatilllllllllllllll yaşasıınn!!
evimi temizlicem ve sizinle oluucammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
sizi seviyorum iyiki varsınız ! :1hug:

canım ayçam Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah. Meryem Suresi ni bana ovulasyon testi öneren arkadaş söyledi bugün. bu linkten okumuş o ben de size gönderiyorum. Rabbim sesimizi dualarımızı duyar ben buna çok inanıyorum. merve bana ben de sizlere vesile oluruz inşallah

MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim,

ben kısmetse şimdi bir banyo yapıcam sonra da okuyacağım. Allah kabul etsin inşallah.

ayy canımmm teşekkür ederimmmmmmmmm allah kabul etsin simdiden. hastayken kunabiliyormu acaba. sanmıyorum ama banyo yapınca okuurumm artııkk..!
hayırlı olur insalllaahhhhhhhh!!!!!

kuzum reglken okuma bence. bitince okursun. ben de şimdi banyodan çıktım. saçımı kuruttum arada yatak değiştirdim temiz olsun. odamda okucam duamı. bir de makarna yaptım onu yiyiyorum. sonra gidip duamı okucam kısmetse.

Rabbim duysun sesimizi. ben hepimiz için isteyen herkes için okuycam. Allah kabul etsin inşallah :)

ay canım ne iyi yapmışsııınn!!
allah kabul etsin,allah razı olsunn. allah'ım ya duy sesimizi n'olurrrrrr!!
bende okumak istiyorum biran önce...
benim kanamam dun coktu bugun hiç gelmiyor ya.. şimdi uzar gider buu (((((

afiyet ve sıhatler olsuun aşkitomaa!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan

aşkkiiiitooooooooooommmmmmmm!
bu mesajımı okurkeeen yüzünde koskocaman bi tebessümmm olsuuuuuuuuuuuuunnnnn sabahhhleyiin tamammı abLacıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

canım amiiiin. hepimiz için ettim duamı. teker teker isimlerimizi bile saydım Allah kabul etsin.

afiyet ve sıhatler olsuun aşkitomaa!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan

saol canım kardişciiiiiiiiim :)

aşkkiiiitooooooooooommmmmmmm!
bu mesajımı okurkeeen yüzünde koskocaman bi tebessümmm olsuuuuuuuuuuuuunnnnn sabahhhleyiin tamammı abLacıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

canımmmm ablasını da nasıl düşünürmüş gülümsüyorum hem de kocccaaaamaaaan opuyorumnanaktan

günaydın taş bebelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın çiçeeeeeem naber kısssss kaydirigubbakcemile3

günaydın handecimmmmm napalım bebekim yaa iş yok yine dolanıyom buralardaaa
sen napıyon fıstıkımmmmm

napıyım tatlişkom bende de şu an çok iş yok. dolanıyorum. gazete okuyorum bir yandan da buraya bakıyorum. sende durumlar ne çiçeeem ateş yükseldi mi sabitlendi mi neler oldu yavruuu :)

yaa handemm yaa benim ateş çıktı bugünn kuzum yaaa şokk oldummm ama regli olacakmışım gibide ara ara kasıklarda sancılarım oluyor vajinaya doğru zonklama falan kafam çok karıştı yaa
ateşim ilk defa böyle olduu ne bilim yaa

aaaaa. çiğdemcim acaba diyorum???? sonra da inşallah diyorum :) ne zamandı senin beklenmeyen gün?

dün tatlım dün bekliyordum ben gelmedi bugünde gelebilir dedim bi gün geç bi gün erken olabiliyor tatlım yaa valla ateşim 36,7 ydi son bi kaç gündür sonra benim ateş 36,5 olur sonra ki gün veya o gün regli olurum 5 aydır böyle yani bugün ben ölçünce şok geçirdim 36,9 hatta iki dakka sonra yanlışmı diye tekrar ölçtüm 37 ydi
ama işte regli olacakmışım gibi kasıklarda kasılmalarım oluyor göğüslerim füze gibim oldu yani regli belirtilerim varr umutlanmaya bile korkuyorum tatlım yaa

ah be canım inşallah :Saruboceq:

dün ettiğim dua ilk sana yarar belki. ben de hemen kendime pay çıkarıcam ya... ama çok istiyorum hepimizin bebekleri olmasını inşallah tatlım inşallah :Saruboceq:

ah be canım inşallah :Saruboceq:

dün ettiğim dua ilk sana yarar belki. ben de hemen kendime pay çıkarıcam ya... ama çok istiyorum hepimizin bebekleri olmasını inşallah tatlım inşallah :Saruboceq:

aay kuşum benimmmmmmmmmmmmmmmm allah kabul etsin dualarınıı hepimizin dualarınıııı
inşallah kuşum yaa ne bilim umutlanmaya bile korkuyorumm benkii hep test yapan yapamıyorum yaa hayal kırıklılığı olacak yine yok öyle bişey diye ki elimde 4 tane gebelik testi var bu ovulasyonla gelenler daha önceden bende pozitif yanlış çıkmıştı ya onları atmıştım çöpe beni yanıltıyorlar diye güvenmiyorumda testlere bakalım beklemekten başka bişey gelmez elden reglim gelirsede üzülmem pekte kaptırmadım daha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence testi cumartesiden önce yapma canım. erken olduğu için negatif falan çıkarsa sonra boşu boşuna kendini üzmüş olursun.

hayırlısı neyse o olsun diyelim tatlım :1hug:

aynen öyle tatlım aynen öylee bebemm hayırlısı olsun hepimizin hakkındaaa iyiki varsınızz valla şu heyecanı bile birlikte yaşamak süper bir şey sonu kırmızılarla bitse bileee çok güzel yanımda olduğunuzu bilmemmmmm sizi çok seviyommm bennnnnnnnnnnnnnn

canım benim ben de sizi çok seviyorum. inşallah hepimiz buradan güzel haberlerimizi birbirimizle paylaşacağız canım.

belki de ilk sen olursun bacım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…