TabebekLerin sohbet yeri ;)

ne geldgini tahmin ediyoruummm.
benimde ilk söylediginde o geldi aklıma cunkuuuu kaydirigubbakcemile3
abla cok fenasın heeeeeeeeeeeeee hehehehe

eheheh o zaman sen de fenasın kardeşcim senin de aklına gelmiş baksana ehehehehehe :roflol:

ooh süper yapmışın kuşum yaa harikasın bir rahatki sormaaa ben azıcık uzayınca aman diyom hemen kestiriyorum hahahahaaa

kökünden halledicem diyince aklıma çok komik bişi geldi :roflol:

yaa alemsinizzzzz heee kökünden çözülen sorundan pek bir hayırda gelmezzzz amaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yine bomboş burasııı niyeeeeeeeeee klava:
bende hazırlandım kursa gidicemmmmm 13.30da sınav olces mafoldumben

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opucumude aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:kedi:
opuyomm ablacık seniiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
senemmimde gelmek uzere ben gidiom neyse gelmeye calısırım derste mcks!

başarılar ayçacımm sanaaaaaaaaaaaa

yaa iki gündür yoğun hamiş haberi alıyommmm çok seviniyom yaa süperr kızlar bizlerde vericezz yakındaaa pek çok yakındaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))

inşallah hamile haberlerinin devamı da gelir çiçeeeeem.

şahsen bu ay benden gelebilir o haber. bu ay kendime çok güveniyorum. diğer yarışmacı arkadaşlara da başırılar diliyorum ayooooooooolllllll :)))))))))))))

süpersinn handemmmmmmmmmmmm işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu varya güvenecen kendineeeeeeeeeeeeeee cosmo varr dediki bu ay kalacam görüceksinizz dedi maşallah şimdi hamişşş haberini verdi bizeeeeeeee yanii neymişşş güven önemliymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))))))))))

Allah tamamına erdirsin, Allah bizlere de nasip etsin inşallaaaah :)

diyorum işte çiçeeeeem. bu ay Rabbimin izniyle hamile kalıcam görürsünüz. eşime de diycem al sana hediye benden 9 ay boyunca başka bişi isteme diycem.

ooooh sefam olsun. salcam göbeği de çayıra. Allah Allah tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hande ablaacıık insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaa :)))))))

senemmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
!! hosgelmsss!!
ders cıkısı anneme gidicemkızlar bilginizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…