TabebekLerin sohbet yeri ;)

hande ablacıkk profilde yorumları okudum daaaa demek içine cekmicen artık rahat rahaatttt hehhhhhhhhh .:)))))))))))))))

ole rahat olunamıyormus ama dr kızıomus cok kilo alınca eltime bi sürü fırcaatmııısss

ayy olsakda ben razıyım şişmeyee ztn cok musaitimmmmmmmmmmm :))))))))
balık etindeyim :kedi:
evlndimde ayy olmasın kilo alamam diodummmmmmmmmmmmmmmm
ama simdi razıyımm!

ayçaaam kızzz afferin sana :))))))))

senemim banka işleri adamı delirtir biz Allah tan herşeyi online hallediyoruz artık :)

ayçaam valla annem kardeşime hamileyken 28 kilo almış :1shok:. şu an kendisi 49 kilo benden 10 kilo eksik yani ööle diim :)))))))

valla bebeğim gelsin de ben alırım kiloları dr da halt yesin :roflol:

güle güle ayçammm. ii bak kendine..
her çeşit kiloya razıyız zati :)) neremizde olursa olsun yeterki bebiş olsun!!!!!

bnka mııııııı Allah ellerine düşürmesin yarabbiiim :) dekont almam gerekiyordu ondan gittim.müdür yard. sınavına giricem önümüzdeki günlerde pek giremiycem nete... benim içinde iyi olucak slında şu bebek m
işini takmam en azından..
31 ekimde sınavım hiçte sevmem müdür yard.nı ama sırf denemek olsun işte..öğrenmek lazım idari işleri sınava girmezsem de hayyaaatttta öğrenemem.ööle girdim bi işe işte,hayırlısıyla :)

ana süpermiş canım benim. inşallah başarılı olursun tatlım :))))))))))) gerçi sen kesin başarırsın biliyorum beeeen :)

opuyorumnanaktan al bakalım şans öpücüğü

aaaaaaaaaaaayyyyyy çok teşekkür edrim bu öpücükle ben ne sorasalr bilirim artıkınnnn zemuszemus
şaka maka zor bi sınavmış konular bayaa karışık..laf olsu diye giricem işte :)

amaaan napıyım canım. bişi yapmadım. bu akşama banyo yapcam sonra çalışmalara başlarız diyorum ama hiçbişi yapasım da yok laf aramızda :))))))

olsun bu ay çok çalışmam lazım. biliyorsun Allah ın izniyle bu ay hamile kalcam ben :)))))))))))))))))

selam bebeler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nabersiniz bakalım sırnaşık şey görüşmeyeli herkeşler iyidir inşallah a.s.

aynen bu akşma bende banyo yapıcam artık..bende de istek yok ama naaappcen mecbur..
azminee sevindim arkadaşım! hayırlısıyla Allah vericek sana bu ay :) hatta bana da vericek ay ben geçen aydan çok umutluydum ama bu ay hiç umut yok nedense..
ama senin pozitif düşüncenle gelecek bu ay bebişinn :lepi:

amin canım inşallah inşallah inşalah :)))))))))))))

gelicek Allah ın izniyle. anne ve babasına unutamayacaklar bir doğumgünü hediyesi olacak benim kızım :)))

aklımdan hep kız geçiyor. bakalım.. oğlan kız fark etmez ama öyle diyesim geldi :))))))))))))))

Allah'ım hayırlısıyla vericek sağlıklı bi bebiş..gönlüne göre verir inşallah..
benm çıkmam lazım canım.ii bak kendine.
çok öptüm seniii kaydirigubbakcemile3

inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.

görüşürüz senemim dikkat et kendineee :)

oy oy oyy sunlara bak ne güzel calısmalara baslayacaklarmış bileeeeeeeeee!!!!!!!
bense daha yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kırmızılar içerisindeyimm..!
mafoldumben
şaka bi yanada hande ablacık sende bi ışık goruyorum ben insallah hadi bakalım.
benim oglan da bana bi süpriz yapsada evlilik yıl donumumuzde gelseee :)) 9kasımmmmmmmmmmmmmmmm..
hande abla bende hep oglan diyorum yaa. kocişle aramızda sakalasırken bile birbirimize ooooolummmmmmmmmmm diyoruzzzz hele kociş bayılıo benim ooluum derken ki ses tonummaaa :))))))))
ay allahım nolurrrrrrrrrr!!

senemim kuzumm insallah sınavında basarılı olursun bebem!!!
müd.yardımcısı oluverirsinnnn oyy oy oyyy ne guselde olurr cok yakısır :)

herkescikler gtmiş mafoldumben
hande abla meryem suresi diye bişi duymustum ben simdi profilindede gordum onu nereden bulabiliriz. bende ne zamandır okuyayım diyordum. cogu okuyan suanda hamiiş ya heryerde okuyorummmmmmmmmm. bana da yardım lutfeenn. bende yapim yaptıklarından nolaaaaaaaaarrrrrrrsııııııııııııınn!!!!!!!!! mafoldumben :gitme:

Bu arada canınız istemesede calısacaksınızz !!!!!!!! lmaz:
öyle yoookkk. ama bu sefer kocişlerinize belli etmeyinn bence ben öyle yapıcam sahsen strese girmesinler..
stres en buyuk etken ve rabbim isterse olur zatenn her türlü..
allah'ım ne olur isteeeeeeeeeee olsunnn 'ol' de yavruularımıza lütttfeeeeeeeeeeennnnnnnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…