veeeeeeee göremediğim herkes; senem ayça çiğdem hepinizin bayramını kutluyorummmm kocaman öpüyorum sizleride çarşamba günü kaynatmaya devam belki bayram şekerlerimiz bizimledir ama haber vermemişlerdir :sm_cool: gelince beklemeye başlarız hep birlikteee görüşürüzzzzzzzzzzzzz :teytey:
veeeeeeee göremediğim herkes; senem ayça çiğdem hepinizin bayramını kutluyorummmm kocaman öpüyorum sizleride çarşamba günü kaynatmaya devam belki bayram şekerlerimiz bizimledir ama haber vermemişlerdir :sm_cool: gelince beklemeye başlarız hep birlikteee görüşürüzzzzzzzzzzzzz :teytey:
selam şekerlerim.
kimse yok ama yazıyım dedimbenim yumurtlama bitmiş. bugün çizgi daha silik. digital testte de boş yüz var. ama olsun bir gün de olsun yakaladım çok şükür. inşallah tutmuştur canlarım :)))))))))
canım ben geldimmmmmm :)
okudum okumazmıyım orayada cevap yazdım iki yer olunca anca okuyorum ve yazıyorum
İnşallah! cok istiyorum,istiyoruz hayırlısı bakalımmmmm :)
demek ki senin yumurtlaman bitti.işin ilginc yanı benim hala aynı cıkıyor olması 4gündür aynı koyulukta cıkıyor hemen hemen :)))
Kolumu kaldırmaya mecalim yok Bebekimmmmmmne dersen de vallahi ağır vasıta gibiyim ehehhee. hamiş oldugumda dusunemiyorum kendimi.
yok ya sanmıyorum tuttugunu bu kadar erken olmaz herhalde değil mi
bilmem ki yavrum olur olur yani :)))))))) senin geçen ay da 3 gün kıpkırmızı değil miydi. sanırım sen 2 yumurta birden yumurtluyorsun canımmmm :)))))))
mevsim dönümünden oluyor bu halsilik inan bende de var hem de nasıl. her sene olur zaten. hem neden hamile olduğunu düşünemiyormuşsun ben senin hamile olduğunu düşünebiliyorum valla çok da yakıştırıyorum sana canım opuyorumnanaktan
canım benim seninde sevdiklerininde bayramı kutlu olsun tatlım inşallah son bebeişsiz bayramınız olurrrrrrr hepimizinnn inşllahhhhveeeeeeee göremediğim herkes; senem ayça çiğdem hepinizin bayramını kutluyorummmm kocaman öpüyorum sizleride çarşamba günü kaynatmaya devam belki bayram şekerlerimiz bizimledir ama haber vermemişlerdir :sm_cool: gelince beklemeye başlarız hep birlikteee görüşürüzzzzzzzzzzzzz :teytey:
selam şekerlerim.
kimse yok ama yazıyım dedimbenim yumurtlama bitmiş. bugün çizgi daha silik. digital testte de boş yüz var. ama olsun bir gün de olsun yakaladım çok şükür. inşallah tutmuştur canlarım :)))))))))
evet kıpkırmızıydı ama bu seferki kıpkırmızı değil ki, pespembeee))))) cizgiler bariz belli ama pespembe olaraktan ay aman dengem bozuldu vallahi.
havalar insanı mahvediyor
Yakısır yakısmasınada , ben pek nazlıyımdır :kedi: ve cok kaprisliyimdir hihiihihihi
allah kocişime sabır versin, diyor zaten yandım ben diye. :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?