hooşgeldin çiğdeeeeeemm
evet sorma tatlım valla ben de o kadar kalabalığa gelemem pek ama bayram işte :))
dünden beri çok üşüyorum ya havalar soğudu gerçekten...
evet yaa bende donuyorummm nasıl bi soğuk acaba kombiyi çalıştırsammı diye bile düşündümm sonra dedim şimdiden başlarsan bu kış nasıl olur aceppp
aynennn!!!! donuyorumm ki çiğdemim ateşimi biliyorsun şuan nasıl..ama şahsen donuyorum kombiyi ben de düşündüm yaksam mı diye..sonra çok erken yaa dedim..şimdilik kalın kalın giyinmekle yetiniyorum :))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: şükür kavuşturanaaaaaa
anam bayrammı yaptık marayonamı çıktım anlamıyom ben güya dinlencem diye göbek atıyodum kolumu kaldıramıyom yaw çift taraflı gezmek ne zor alışıkta değilim kalabalık hallere kafa kaldırmıyor susun ulennn parmak kaldırıpta konuşun diyesim geliyo bazenn kaydirigubbakcemile3 neyse öle böle bitirdik yalnız hakkaten soğuktu bende üşüye üşüye bi hal oldum inşalla hasta olmayızzz canlarım
şimdi görüyorumki herkesin yumurtaları bittine göre regl bekleme dönemi başladııı ve ilk sırada yine ben varımm :sinifsinif:
evet canım yaa aynen öyle
üşümek ateşin çıktığı içinde olurr hem hamişlik belirtisi aynı zamandaa kızzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: şükür kavuşturanaaaaaa
anam bayrammı yaptık marayonamı çıktım anlamıyom ben güya dinlencem diye göbek atıyodum kolumu kaldıramıyom yaw çift taraflı gezmek ne zor alışıkta değilim kalabalık hallere kafa kaldırmıyor susun ulennn parmak kaldırıpta konuşun diyesim geliyo bazenn kaydirigubbakcemile3 neyse öle böle bitirdik yalnız hakkaten soğuktu bende üşüye üşüye bi hal oldum inşalla hasta olmayızzz canlarım
şimdi görüyorumki herkesin yumurtaları bittine göre regl bekleme dönemi başladııı ve ilk sırada yine ben varımm :sinifsinif:
canlarım öyle ateşim çıkmış gibi üşümüyorum ben. yani ateş çıkınca gözler yanar, diken diken olursun ürperirsin öyle değil bu. yani resmen üşüyorum titreye titreye. dün yatağa girince buz gibi geldi tir tir titredim resmen. bence havalar soğuyor ya ondan üşüyoruz.
bu arada hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi(((
keşşşke öyle olsa canımcımm..ama havalarr buuzzz gibii ondan bendeki üşümee kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım tekrar hoşgeldiin canm beniim..anlaşılan herkesi kafası şişmiş kaydirigubbakcemile3
fınduklar çatladıı sıra gelmemesi istenen regl tarihini beklemek kaldı yawrii..
önce sen tabii..ayçanınkini anlayamadık hep pembe çıkıyor dedi..handeyle ben aynı günde yumurtladık yanlış hatırlmıorsam..çiğdeminki daha çatlamaddıı geregirse ben çatlataacaaaamm kaydirigubbakcemile3
ayağıma patik giydim ben yaaa :))))))) ayakları sıcak tutmak gerek sonra karın ağrıyoooo...
ya benimde pembe çıkıyor tek çizgi koyu değil yani normalmi bu
yaa zaten ben gebelik testi yaparım iki çizik çıkar yumurtlama için test yapıyom ya bak görcen çift çizgiyi görmeden ateşim yükselirrr şans olsaydı bende erkek doğardım yaaa :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?