TabebekLerin sohbet yeri ;)

canım dediğim gibi çoook büyük ihtimalle hamişsin bencede..
kesinlikle Allah'ın ol demiş olması gerek umarım hepimz için demiştir onu :))
ikimiznde 6. ayı desene :) daha önce nasıl korunuyordun hap falan kullandın mı? ben hap kullanmıştım şimdi çok pişmanım tabi ama kullandım işte bayaa..o yüzden de olmayabiliyormuş.tembelleşiyormuş vücut :)
haklısın insan eşiyle de paylaşmak istiyor..peki doktor söyledi mi düzelmesi için şu kadar geçmei gerekir falan diye? pek bilmiyorum da ben o amelyattan sonra nasıl bi süreç geçio..

ehehe benim kasıklarım ağırmıyor hiç ağrım olmadı diye üzüleceğim aklıma gelmezdi :))))))) manyak oldum yahu :)))))))))

ohh nihayet!! karsılasabildikkk :))
ayh ablacım söylermi kıss :kedi:
inşallah olmustur mu diyor hihihihii :))))))))))))

evet canım o kadar içten dedi ki öğrenir öğrenmez bana da söyleyin diyor abin :)))))

senemim sen de olmuş olabilirsin üşüttüm diyorsun ama bebiş de gelmiş olabilir yani :)

1,5ay sonra sonuc alırsınız demişti dr.
3ay sonrada test yaptırın demişti..
kociş korunuyordu canımmmmm, ben hap kullanmadım kilo yaptıgını duymustumda..
evet 6.ayımız bizimde bu ay işte aynı kaderi paylasıorus kuzummm :içelim:

aaaaaaaa senemim sakın maydonoz yeme bu aralar. doğal doğum kontrolü diyor ender saraç maydonoz için. hamile kalmak isteyenler yemesin diyor canım.

ehehe benim kasıklarım ağırmıyor hiç ağrım olmadı diye üzüleceğim aklıma gelmezdi :))))))) manyak oldum yahu :)))))))))

deli yaaaa.. ağrımadan da olur bacım.herkeste belirti vermeyebliyormuşşş.hayırlı zamanda olur hepimizin inşallahh..

hakkaten şükür kavuşturana :))) hadi hadiii bırakamaaaaaadııın kocişiiii kaydirigubbakcemile3 şaka yapıorum bacııımm..hakkaten tam uyku modu bugün ama ben çok enerjjiiiikkkkkiiimm :dance:

nankörüz biz nankör!!
önceden regl olmadım niye olmuyorum diye strese giriyordum. simdi ise gelmesin diyee klava:
ayyyy insallahhh!!!!!!!! hepimizzz hepimizz hamisizdir. beni gecinn sizzzzzzzzzzzzz allahım herkeze versinnnnnnnnnnn delikafadulden

amin ayçam amiiiiin. Rabbim hepimizin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşalllaaaah.

evet canım o kadar içten dedi ki öğrenir öğrenmez bana da söyleyin diyor abin :)))))

senemim sen de olmuş olabilirsin üşüttüm diyorsun ama bebiş de gelmiş olabilir yani :)

artık kocalarımzda merak etmeye başladıı kim kalacakj diye:))) eğer bu ay çok üşümeseydi ayaklarım hamişim derdim ama ümit yok! bi de tam olarak nasıl bi ağrı oluo bilmiyorum ki.. benm bıçak saplanır gibi ama çok şiddetli değil..dediğim gibi ççook üşüdüm ben bu ara ondan hepiciiği..

1,5 ay demiş üstünden 3 ay geçmiş..tabiki hamiş olabilirsin kuzuuuumm nie olmasın:))

aaaaaaaa senemim sakın maydonoz yeme bu aralar. doğal doğum kontrolü diyor ender saraç maydonoz için. hamile kalmak isteyenler yemesin diyor canım.

anaaaaaa hassssstttt....rrrrr :1shok: ben çok severim maydonozu yaaa Çok üzgünüm çoook neyse yemiiim bari sağol bebekiiim hiiç bilmiodum ben

bende cok severim maydonozu bilmiyordum valla. sağol bebekimmm opuyorumnanaktan
yeme senemimmm hamis kalınca yersinn bolboll :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…