cablarım şüküüüür kavuşturana.
ben geldim. kocişi bırakamamak değil senemim. dün bütün gün annemdeydim, akşam geldim eve arkadaşlar baskın yaptı. bugün de bütün gün banyo yemek ev işi derken kociş de uyudu hava uyku havası diye birbirimizi göremedik bile :)))))) bu ay olmadı aşkım dedim olsun dedi. ayçayı söyledim o kadar sevindi ki inşallah olmuştur diyor :))))))))
ayyyy domatesci güzeeellll :)))))) ben de yetiştirebilir miyim acaba yaw :)
canım dediğim gibi çoook büyük ihtimalle hamişsin bencede..
kesinlikle Allah'ın ol demiş olması gerek umarım hepimz için demiştir onu :))
ikimiznde 6. ayı desene :) daha önce nasıl korunuyordun hap falan kullandın mı? ben hap kullanmıştım şimdi çok pişmanım tabi ama kullandım işte bayaa..o yüzden de olmayabiliyormuş.tembelleşiyormuş vücut :)
haklısın insan eşiyle de paylaşmak istiyor..peki doktor söyledi mi düzelmesi için şu kadar geçmei gerekir falan diye? pek bilmiyorum da ben o amelyattan sonra nasıl bi süreç geçio..
ehehe benim kasıklarım ağırmıyorhiç ağrım olmadı diye üzüleceğim aklıma gelmezdi :))))))) manyak oldum yahu :)))))))))
cablarım şüküüüür kavuşturana.
ben geldim. kocişi bırakamamak değil senemim. dün bütün gün annemdeydim, akşam geldim eve arkadaşlar baskın yaptı. bugün de bütün gün banyo yemek ev işi derken kociş de uyudu hava uyku havası diye birbirimizi göremedik bile :)))))) bu ay olmadı aşkım dedim olsun dedi. ayçayı söyledim o kadar sevindi ki inşallah olmuştur diyor :))))))))
ehehe benim kasıklarım ağırmıyorhiç ağrım olmadı diye üzüleceğim aklıma gelmezdi :))))))) manyak oldum yahu :)))))))))
çiğdoş yok bu arada bırakamadı kocişini :)))))))
nankörüz biz nankör!!
önceden regl olmadım niye olmuyorum diye strese giriyordum. simdi ise gelmesin diyeeklava:
ayyyy insallahhh!!!!!!!! hepimizzz hepimizz hamisizdir. beni gecinn sizzzzzzzzzzzzz allahım herkeze versinnnnnnnnnnn delikafadulden
evet canım o kadar içten dedi ki öğrenir öğrenmez bana da söyleyin diyor abin :)))))
senemim sen de olmuş olabilirsin üşüttüm diyorsun ama bebiş de gelmiş olabilir yani :)
1,5ay sonra sonuc alırsınız demişti dr.
3ay sonrada test yaptırın demişti..
kociş korunuyordu canımmmmm, ben hap kullanmadım kilo yaptıgını duymustumda..
evet 6.ayımız bizimde bu ay işte aynı kaderi paylasıorus kuzummm :içelim:
aaaaaaaa senemim sakın maydonoz yeme bu aralar. doğal doğum kontrolü diyor ender saraç maydonoz için. hamile kalmak isteyenler yemesin diyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?