TabebekLerin sohbet yeri ;)

aaaa gerçekten düşüş nasıl da belli senemim.

şimdi sen 12. gün mü yumurtlamış oluyorsun yoksa 14. gün mü?

yine bu ayki gibi 14-15. günde yumurtlama olmuşş..kolay bi yöntem aslında sadece her sabah aynı saatte yapmaya dikkat edicen..2 saatte bile ateş değişebilio bazen

çok düzenli düüşüoo benm ateşim..çok terbiyelidir kendisii kaydirigubbakcemile3 12.güüün çook üşümüştüm ondan o yanıltıcı. mesela bu ara h.içi erken kalktığım için hiç 37 olmadı..

kuzularım ben çıkıyorum. bu ara saat 17.00 ve sonrası inanılmaz uykum geliyor. sızıp kalıyorum. yine geldi. bu mevsimler beni çok etkliyor yaaa. üşüdüm de biraz yatayım. yine gelmeye çalışırım. sizi çoook seviyorum ve çoook öpüyorum opuyorumnanaktan.

ayyy kızzzlar inşallah hep güzel haberleri peşpeşe paylaşırız. iyi ki varsınız öptüm canlarım :)))))))))

inşallah düşmez senemim. bu arada sen de bir ovulaston testi yapsana. belki seninki de yeniden koyulaşmaya başlamıştır :)

sen de yap bu akşam testi senemim, ayçam sen de yap. yapmıcam demiştin ama yaaaap. ikinizin de sonucunu bekliyorum yarın

senemim naptın kuzumm ayırdın mı domatesleri :)

yook be nasıl ayırcamm burdan ayrılamıom kiii :))

allah iyiligini versin seni emii delüüüüüüüüüüüü :)))

deliyim dimmmii zemuszemus

sen de yap bu akşam testi senemim, ayçam sen de yap. yapmıcam demiştin ama yaaaap. ikinizin de sonucunu bekliyorum yarın

yok be bacım yapmıcaaam ben bişey çıktığı yok..zati çok su içtimm.bilmiom belki yaparım ne bilemmm kafam karıştı yaww CADIARZU kafamçokkarıştı

ayçaaaaaaamm görüşürüüzz kuzum ii bak kendine hoplama zıplamaa..yarın görüşürüz inşallah :))

emriniz olur sultanımmmm!! :kedi: mckkkss!
senem evet sende yapsana ?! niye yapmıyosun bakıyım klava:

inşllaaah handeeeem.. bence de iyiki varsınızzzz. sizi tanıdığım için çook şanslıyım :1hug: :sm_cool:

evettttttttttttttt.iyiki varızz,iyiki varsınızz .
gittim bebelerimm mckss!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…