- Konu Sahibi simurganka77
-
galiba sitede rüya tabir eden yok ama rüyası olan çok artık bu topikte isteyenlerin rüyalarını tabir edebilirim
galiba sitede rüya tabir eden yok ama rüyası olan çok artık bu topikte isteyenlerin rüyalarını tabir edebilirim
bende rüyamı anlatsam vede rica etsem benim rüyamıda tabir edermisiniz ben yıllar önce üniversitedeyken bu rüyayı çok gördüm ve hala etkisinden çıkamıyorum bir çeşme gördüm akıp akmadığını hatırlamıyorum ama önünde bir su yalağı vardı ve yalak doluydu suyuda okadar berraktıki ben yalağın dibini görebiliyordum dibinde bazen tek bazende 2 tane anahtar görüyordum ama anahtarlar yalağın dibindeki betona demir kancayla sabitlenmiş onları almak için çok uğraşıyorum ama bir türlü çıkaramıyorum anahtarları kancadan anahtarları alamayorum benim rüyamda böyle tabir ederseniz ne mutlu bana iyi günlergaliba sitede rüya tabir eden yok ama rüyası olan çok artık bu topikte isteyenlerin rüyalarını tabir edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?