Rüya Yorumları tabir isteyenler...

merhaba canım dün gece gördüğüm rüyadan çok etkilendim evlerden uzak diyerek başlayayım.
şimdi evin içindeyim kendi evimde yalnızım hava karanlık saat 9 10 gibi akşam eşimi bekliyorum niye geç kaldı acaba diyorum oda oda dolaşıyorum ben lambayı yakıyorum arkamı dönüyorum sönmüş allah allah yaktım diyorum ve devamlı arkamdan derin soluk alıp verme sesini duyuyorum aynı eşimin uykudaki hali gibi arkamı dönüyorum hiçbirşey yok sonra biraz korkuyorum eşimi arıyorum bi adam çıkıyor olgun bi ses eşimin adını söylüyorum onunla görüşemezsin o gelemez diyor hemen ona birşey olduğunu anlıyorum 1 2 günlüğünemi yoksa hiçmi gelemez diyorum hiç gelemez diyor öldürdünüzmi onu diyorum öğrenmek istiyorsan 182 87 87 38 24 ara öğren diyor o sıra uyandım dualar etmeye başladım su içtim falan tekrar yattım bu sefer rüyamın içinde bu rüyamı gülerek birine anlatıyorum çok güzel tabir ediyor mutlu günler yaklaşıyor işte eşinin ömrü uzamış falan diyor daha sonra kadın doğum doktoruna gidiyorum alttan muayene ediyor ordan eczaneye giriyorum ve eve gidip nikah için hazırlanıyorum çocukluk arkadaşım sözde eşinden boşanmış başka birisiyle yeniden nikahlanacak gelinlik giymiş bembeyaz sade çok kabarık değil saçları yüzü öyle güzel olmuşki ama o mutlu mutsuz arasında ona devamlı moral veriyorum nikah yeri çok yakın gelin arabasını bırakın yürüyerek gidelim diyorum ve öylede yapıyoruz gelin hep benim yanımda.
canım yorumuna ihtiyacım var yorumlarsan sevinirim.

hoşlandığın kişiye karşı derin duygular beslediğine dalalet

biraz sıkıntı var ama gerçekten eşinin ömrü uzamış o arkadaşın ise mutlu olacağı şeyler yaşayacak

merhabalar rüyamda bana 2 yüzük hediye gelior ben hediye ve pahalı oldugu için kabul etmıyorum ama sonra hemen takıyorummmm...şimdi normalde benım gerçekte elimdede altın yüzüklerim var ve kendim için bana hediye ablam ve enişteme diroym ki barış manço gibi oldum butun parmaklarımda neredeyse yüzük var diorum:))) sonra ruyanın bı kısmı bu gerisini hatırlamıyorummmmmm:)

bende ruyamda kırık kolye yuzuk ve kupe buluyorum....sonra markette alış veriş yapıyoruz para yetmıyor yuzuklerımı verıyorum kendı yuzuklerımı sonra dayanamayıp gerı alıyorum..

ben de ıkı hafta once ılgınc bır ruya gordum. ruyamda agladım ve aglayarak uyandım. teyzelerımden bır tanesı dıyor kı bana, elınde bır kurumusu gobek bagı var. bu dedenın dıyor bu arada dedem 15 yıl once vefat ettı cok genc yasta. bunu sana verecem sana ugur getırecek bebegın olacak bu sayede dıyor. ben nasıl aglıyorum. aglama dıyor nıye kendını eksık goruyorsun dıyor ben senı sevmeseydım sana vermezdım kı bu gobegı dıyor. bu teyzemden daha buyuk bır teyzem var onun ogluna verırdım dıyor ben senı sevdıgım ıcın sana verıyorum dıyor. buarada gobegı veren teyzemın cocukları kucuk, evlenemezler. obur teyzemın ıkı oglu var bırı evlı zaten ve ıkıncı cocugu yolda. dıgerı de bekar, dugun vs yok soz konusu. kafam okadar karıstı kı

Rüyamda kendime sandviç yaptım. Ekmeğin içine kaşar peyniri ve domates koydum.
Bunları yaparken sürekli gülümsüyordum.
Sonra sandviçi bi peçeteye sarıp çantama koydum.
Bulunduğum yerden çıkıyorken karşıma bikaç tane yol çıktı.
Gideceğim yere varabilmem için biri uzun yol, bir diğeri kestirme falan ...
Hangisini seçsem acaba diye düşünüyordum.

Daha sonra kendimi birkaç katlı bir evde gördüm.
Kucağımda komşumuzun 1.5 yaşındaki oğlu vardı. Ama rüyamda daha da küçük halini gördüm.
Çok çok güzel bir bebektir. Üstünde çok güzel mavili yeşilli bir kıyafeti vardı.
Hiç kucağımdan indirmeden evde kimse yok mu diye dolaşıyordum.
Sesleniyordum birilerine, ailemden insanlara yani ... Acaba nereye gittiler diye düşünürken karşımda bir hırsız gördüm.
Ve bu hırsızlar toplamda 5 kişiymiş ama ben bir tanesiyle karşılaşıyorum. Diğerleri gözüme çarpmıyor.
Elinde de bir tane halı vardı bu hırsızın. Halıyı çalıyordu. Hepsi halıları çalmak için gelmiş zaten.
Suratı gözükmesin diye siyah poşet geçirmişti kafasına ayrıca.
Ben pek telaş etmedim ama tedirgin oldum azıcık. Silahı varsa ateş edebilir diye geri çekildim.
Hırsız beni gördü, durup bana bakıyordu. O da tedirgin olmuştu. Böyle bir rüya.

çok kısmetli bir insnsınız bolluk bereket sizi bekliyor ayrıca 2 çocuğunuz olacağına da delalet

bende ruyamda kırık kolye yuzuk ve kupe buluyorum....sonra markette alış veriş yapıyoruz para yetmıyor yuzuklerımı verıyorum kendı yuzuklerımı sonra dayanamayıp gerı alıyorum..

canınız birazcık sıkılabilir ama selamete çıkacaksınız eğer ki kırık eşyaları almadıysanız

çok kısmetli bir insnsınız bolluk bereket sizi bekliyor ayrıca 2 çocuğunuz olacağına da delalet
çok şukur allahım eksik etmesin berektliyimdir.... ancak bebiş olacağına delalet olsunnn.. artık 3 kişilik bı aile olmak isyiorummmmmmmmmmmmmmmmmmm inşşşşş ruyalarım gerçekleşiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr.............

yok bu rüyanın evlilikle filan ilgisi zaten yok göbek bağının kurumuş olması hiç hoşuma gitmedi doğrusu ama kısacık şöyle diyeyim kötü tabir yapmam canınız birazcık sıkılabilir bir şeylere

rüyamda eşimin başka bi kadınla nikah yaptığını gördüm...
ben evimizin balkonundayım eşimde aşağıda damatlıklar içinde....
kız geldi sonra ama tanıdığım biri değil...
eşim bana diyo ki anlaşmalı evlilik bu formalite sadece fln....
sonra pazardan patates alıyordum....
bide erkek kardeşimle şarkı söylüyorduk....

1- kısmetli bir insansınız önünüze hedefleriniz için bir kaç yol bir kaç tercih çıkacak
2-her şey iyi giderken iyi haberler alırken bir şeyler ters gidebilir çevrenizdeki insanlara ve durumlara dikkat edin

merhaba ben yıne dun gece ruya gördüm hayır olsun..:) bir ablamın ev aldıgını gördüm ama çok guzel bi ev bahçesinde kocaman bı ağacı var ve evı yola baktıgı için dışardan kimse görmesin die ek olarak bi mekanızma yapmış ağaçla kaplatmış bahçesiniii.. banada gelirken bol susamlı börekler getirio sosisli ve zeytinli...ruyamın gerisi aklıma gelmioo:)))

merhaba bende ruyamda tatil bolgesinde bi yerdeyim havuzun icinden yuruyup karaya cikiyorum babaannemdeyim ustumde siyah bir elbise var corapla ustume krem rengi bir hirka veriyor babaannem ayrildigim erkek arkadasim beni kapida bekliyor beni ariyor bekliyorum gel diye elindede tatli varmis sana aldim diyor ve ben simdi cikamam evde babam var diyorum sen git simdi ben gelicem diyorum /// yorumlarsaniz cok sevinirim

bir yorumu anlatacağım yine yorumlarsan sevinirim :26:
rüyamda birkaç kişi ile dolmuşa biniyoruz dolmuşla bir yerde duruyoruz sonra yürümeye başlıyoruz ama indiğimiz yerde ve sonrasında gidecek yer yok arabalar çok geçiyor ve boğaziçi köprüsünde oluyoruz gidecek yerimiz olmuyor kalıyoruz hareket edemiyoruz aşağısı da deniz ve rengi masmavi sonra nasıl oluyorsa bir arabaya biniyoruz yanımda kuzenim babam oluyor ve o yerden kurtuluyoruz ama nasıl oluyor bilmiyorum ve içimin rahat ettiğini hissettim resmen.ter altında mağazalar dolaşıyoruz makyaj malzemesi,kıyafet,züccaciye tarzı herşey var ama en çok makyaj malzemesi satılıyordu orada dolaşıyoruz sonra bir anda yokuşta oluyoruz ve evimize yakın okulun oradan geçiyoruz sonrada uyandım.

Rüyamda bizim eve bir sürü yoksul aile geliyormuş. Bu ev gerçek evimize benzemiyordu bu arada.
Biz o yoksul ailelere yardım edecekmişiz. Onlara yatacak yer veriyoruz ve karınlarını da doyuracakmışız.
Ordan oraya koşturup duruyoruz. Bi de aniden herkes aynı günde deliyor.
Annem bi yandan karşılıyor ve yer ayarlıyor birilerine, ben de diğer taraftan bi oyana bi bu yana koşturuyorum.
Saç baş dağılmış vaziyette. Ve şaşkın, kafası karışmış haldeydim.
Sonra bir odaya girdim. İki tane çocuk vardı. Bunlar da yoksul çocuklar. 4-5 yaşlarında ikisi de.
Biri kız, diğeri erkek çocuğu. Erkek çocuk zihinsel engelli.
Kız beni görünce sadece bakıyor ama erkek ağlamaya başlıyor yüz yüze geldiğimizde.
Ben ne yaptım neden ağlıyorsun , ağlama demeye kalmadan annesi geliyor çocuğun.
Onu alıyor. Bana da kusura bakmayın der gibi bakıyor annesi.
Ben de diyorum ki zihinsel engelli ya korktu galiba yabancı birini görünce.
Bu ne demektir ?

merhaba benim rüyalarimida yorumlayabilirseniz sevinirim.

Rüyamda bir erkegi (taniyorum bu kisiyi) gördüm. Bu rüyamda hep beni takip ediyor, ama karsima cikmiyor, hep saklanarak ve gizliden beni izliyor. hep böyle kacak bir hali var, elinde bir bardak su görüyorum ben yanina gittigimde ise arkasini dönüyor ve elinde bir bardak suyla...

Bir rüya daha... arabada oturuyorum bu kisiyle (yine ayni kisi) o arabayi sürüyor bense yaninda. karsidanda masmavi cok güzel bir sahil ve deniz görüyorum. paril paril parliyor. ikimizde asigiz o belli...ama hic konusmuyoruz birbirimize bakip duruyoruz... ardinda arabayi sürmedigi halde biryere carpiyor ve arabanin önü paramparca oluyor...harabe gibi bir yerdeyiz. ama deniz halen gözükmekte, ama bu sefer deniz simsiyah ve dalgali... ama arabayi vurduguna hic aldiris etmiyorum halen birbirimize bakip gülüyoruz, ama denizin kararmasina cok üzülüyorum ve denize bakiyorum bu sefer sadece...

bir rüya daha, odadayim odayi topluyorum, kanepe var ve kanepede uyuya kaliyorum...bir mavi elbisenin üzerine yatmis bir sekilde. Ben uyurkene onun (halen ayni kisi :)) odaya girip beni gördügünü görüyorum beni izliyor ve odaya bakiyor cocuk oyuncaklari falan görüyor, ardinda bu oyuncaklarla oynayan iki cocuk, bunlari görünce gülümsüyor, ve bana dönüp bakiyor üstümü örtüyor mavi elbiseyle ve beyaz bir kapiyi kapatip gidiyor...

birsey daha belirteyim onu hep rüyamda gördügümde, mutlaka onunla yolda karsilasiyorum...:26: ben anlamiyorum öyle tuhaf rüyalar ki bunlar:2:

annemin rüyası :
rüyasında küs olduğu kız kardesini görmüş, kendisi çok şıkmış, annem içinden çok şık oldugunu falan düşünmüş. Sonra annem kirli bi gölden geçmiş, annemin kız kardeşi göl kenarında duran beyaz köpeği almasını ve onuda pis gölün diğer tarafına geçirmesini istemiş ancak annem sadece kendısı geçmiş. yorumlarSan sevınırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…