Rüya Yorumları tabir isteyenler...

yok çok kötü bir rüya değil korkmana gerek yok erkek arkadaşınla ilgili bilincinin bir tarafında güvensizlik var sadece ne bileyim belki ailenden biri yada arkadaşlarından ortak tanıdıklardan onun hakkında bir şeyler söyledilerse yada ondan hoşlanmadılarsa böyle rüyalar görmüş olabilirsin ayrıca eğer 30 yaşından küçüksen 30 yaşında izdivaç yapabilirsin yada 30 sayısıyla ilgili bir şeyler..

bende 3 yada 4 gun olacak her gece saçma sapan ruyalar goruyorum sabah kalktıgımda hatırımda oluyo evet ben bu ruyanın anlamına bakacam dıorımmm ama her seferinde ruyayıııı unutuyorummm....

bu rüya sizin sık ık canınızın sıkıldığını gösterir biraz kederlenmişsiniz ama sıkıntılarınız yersiz

1- insanlara ve hayata karşı korkuların var annen senin zarar görmeni istemiyor ve merak etme sana zarar gelmeyecek güzel bir hayatın olacak
2- kardeşinin yürümesini çok istediğin için görmüşsün

bende arefe gunu ruyamdaa yesıllıkler ıcınde bı yerde gezıyorum papatyalar ve papatyaların ıcınde gelıncıkler vardı cok begenıyordum ve resımlerını cekıyordumm

çok güzel bir rüya önünde çok güzel huzurlu mutlu aydınlık günler var bunları iyi değerlendir fırsatları kaçırma

Merhaba. Ben rüyamda hoşlandığım bir erkeği gördüm. Yeni tanıştık onunla. Aramızda bir sıcaklık var. Güzel bir diyaloğumuz var.
rüyamdaki görüntü eski Türk filmlerindeki gibiydi. Antikaydı yani.
Ben biraz huzursuz ve endişeli halde bir otomobilde oturuyordum. Arka koltuğundaydım arabanın.
Benden başka kimse yoktu. Otomobil de eski ve havalı modellerdendi.
Klasik modellerden yani. Ben orda öyle beklerken hoşlandığım insan geldi şoför koltuğuna geçti.
Ben şaşırdım tabi. Biraz sinirli gibiydi. Gergindi.
Sonra bastı gaza, hızla gitti araba. Bu kadar.

Bu ne demek sence?

Son düzenleme:

şu sıralar o kişi hayatınıza düşüncelerinize hayallerinize duygularınıza yön verecek

evet güvensizlik var ona karşı çevremdende oldu öyle söyleyen,30 ilgili ayın tarihi olabilir mi bişey olması için niye 20 değil peki :)

burayı gördüğüm o kadar iyi oldu ki çok ilginç bi rüya gördüm araştırdım ama düzgün bir sonuca varamadım. yorumlarsanız çok sevinirim:)

yeni uzun bir kaban almısım. elimde tutuyorum ve tuvalete gidicem. afedersiniz nasıl desem bilmiyorum ama tuvaletin heryerinde adet kanı var. içimden diyorum kesin montum değecek. ama giriyorum. girerken düşer gibi oluyor montum ve kan içinde kalıyo. dışarıya çıkarken nasıl saklayacağım insanlardan diye düşünüyorum

aynı ruyada nasıl geçtim bilmiyorum ama taki, parfum satan bir yerdeyim. bakarken ürünlere çıkışa doğru siyah mat bi oje görüyorum. alan yerine koymadan oraya bırakmış. beğeniyorum ve kırmızı almak için oje yerine doğru ilerliyorum ama istediğim tonda bulamıyorum. siyahı da bırakıyorum. ve aynısı parfume de oluyor kokluyorum güzel diyorum ama almıyorum..

çok karışık kusuruma bakmayın:)

slm benim çok etkilendiğim 3 tane rüyam var tabir edebilirseniz sevinirim ilkinde annemlerin evindeyiz ve evin önünde deniz varmış ve tsunami oluyor biranda heryer sular altında kalıyo ben evin yanındaki küçük genç şeftali ağacına tutunuyorum ve suların gecmesini bekliyorum ve annemler evdeydi onlara neoldu diye düşünüyorum 2. rüyamı ise iki kez görüyorum eşimin elinden tutup uçsuz bucaksız görünen mısır tarlalarını gösteriyorum ilkinde mısırlar yeşilken 2 sinde olgunlaşmaya başlamış ve aralarında insanlar yaşıyor 3. rüyam korkutucu bir rüya yine annemlarin evindeyiz ve heryer karanlık ablamda bizimle ve ben yeğenime çikolata veriyorum o ara annem ve babam kriz geçiriyolar sanki bizim görmediğimiz birileriyle konuşur gibi sözcükler anlamsız ve havadan kırmızı toz gibi bunaltıcı bişey yağmaya başlıyor biz eve kaçacakken toz havada çekilip kayboluyor ben babamı eve götürmeye uğraşırken kucağıma bayılıyor sonra eve giriyoruz evde iki bayan ama çok çirkinler babam çok korkuyor onlrdan ben bunun üzerine yaklaşmayın diye bağırıyorum ve birine sen azrailmisin diye soruyorum ve sorduğum soru için pişman oluyorum sonra biraz güzelleştiklerini görüyorum bitanesi benimle ne zaman konuşacaksın diyor bende özürdilemek amacıyla şimdi konuşalım diyorum o sırada amcamların bize geldiğini görüyoruz ve bayanlar bizi görmemeleri lazım diyerek saklanmaya çalışıyolar bende ellerinden tutup onları diğer odaya götürüyodumki korkuyla uyanıyorumm biraz uzun oldu ama:)şimdiden teşekkürler

1- bir sıkıntınızdan kurtulmak istiyorsunuz ama siz kurtulmak istedikçe daha sıkıntının içinde buluyorsunuz kendinizi bir hususda gerçekten insanlar ne der diye düşünüyorsunuz
2-evli misiniz bilemiyorum ama rüyaya göre değilsiniz eğer evliyseniz bunu bir iş olarak düşünün yada eğitim birisiyle bir izdivaç istiyor gibi gözüküyorsunuz bu rüyaya göre ama ojelerin siyah ve kırmızı renklerine bakarsak siyah sıkıntı üzüntü mutsuzluk ve kırmızı da tez pek hayırlı bir izdivaç değil olmayacak gibi gözüküyor bu şartlara göre ve almamışsınız bu yüzden bu izdivaç olmayabilir ve ojeleri ve parfümü sizin istemeniz bu izdivacın olmasını sizin de istediğinizi gösterir ama almıyorsunuz almadığınız iyi de olmuş sıkıntı şu an yok size

1-canınız sıkılmış bir şeylere hayatınızın altüst olduğunu düşündüğünüz bir sırada büyük bir yardım göreceksiniz ve mutlu olacaksınız
2- rüyanız eğer hamilelik istiyorsanız ilkin rahminizde spermlerin olmadığında ikincisinde ise olgunlaşacağına yani hamile kalıp çocuklarınız olacağına ve soyunuzun bu şekilde devam edeceğine delalet
3- bu rüyayı hiç sevmedim aslında tabir yapmayı pek istemedim ama en güzel şekilde etmeye çalışayım ki kötü bir şey çıkmasın
babanıza bir şey olmasından korkuyorsunuz her halde ve bu bilinçaltınıza yerleşmiş korkmayın anne ve babanız kendilerine dikkat etsinler Allaha emanet edin ve düşünmeyin

teşekkür ederim çok güzel ve baya tutan bir yorumdu:)

Rüyamda yeni evli kuzenimi gördüm. Sözde yine bir merasimi varmış. Nişan, düğün töreni gibi bi şey.
Yeni bir elbise almış. Işıl ışıl, beyaz renkte muhteşem ötesi bir elbise. Uzun ve üstünde parlak taşları var.
Ve kuzenim aşırı mutlu, sevinçliydi. Ben de onun yanındaydım, arkasından yürüyordum, yanımda başka akrabalarımız da vardı.
Zaten nikahında da şahidi olmuştum gerçek hayatta.
İşte ona yardım ediyorduk falan ... Ben inanılmaz özeniyordum. Ben de giyeceğim böyle elbise falan diyordum.
Bir mağazaya girdik. Ordan elbise bakıyordum kendime. Nasıl bir şey alsam. Nasılsa ben de giyineceğim gibi şeyler düşünerek baktım kıyafetlere.
Sonra çıktık oradan ve içinde akrabalarımızın ve tanımadığım bazı insanların olduğu epeyce büyük bir otobüse bindik.
Ben biraz kötü hissediyordum kendimi.
Halam geldi yanıma (bu kuzenimin annesi). Bana bi parfüm hediye etmek istediğini söyledi. Ben de dedim ki kendi kendime yardım ettim ya o yüzden hediye veriyor.
Neyse... Aldım elime parfümü. Büyük bir şişeydi. Üstüme sıktım ve kokusuna baktım. Kokusu güzeldi ama tam anlamıyla alamıyordum kokuyu.
Sadece güzel olduğunu biliyordum. Sonra yengem ordan dedi ki "boşver onda kalsın parfümü, sen kendine alırsın" ben de "ben zaten almıcam o parfümü" dedim yengeme. Halama da teşekkür ettim ve "ismini aliim ben bunun, kendime alırım sonra" dedim.
Ardından ön tarafına geçecektim otobüsün. Bir kızı bana gülerken gördüm. Ne diye gülüyorsun, ne var diye sinirlendim ve bağırdım. Bu esnada dayım gördü beni ve bana sinirle baktı.

Bu ne demektir ?

Son düzenleme:
Bi de ben nisan ayında kötü bir kaza yaşadım ama atlattım çok şükür.
Ve o zamandan beri sürekli rüyamda kendimi bilmediğim üniversitelerin kocaman kampüslerinde yürürken, gezerken, camdan bakarken falan görüyorum. Hep yeşillik içinde koca koca kampüsler. Ve bunlar uzak şehirlerde ya da uzak ülkelerdeki kampüslermiş. Yabancı öğrenciler oluyor etrafta bazen. Ayrıca genelde tek başıma oluyorum ama arada bir tanıdık arkadaşlar veya tnaımadığım insanlarla diyaloglar kuruyorum. Her zaman bunları görünce merak ettim anlamını. :26:

evli kuzenin ardı ardına mutluluklar yaşayacak şu sıralar hayatıçok güzel gidiyor ve gidecek de
sana gelince birisi senin evlenmen için teşebbüsde bulunabilir ama şu an sana izdivaç gözükmüyor

bu rüya senin artık korkularını geride bırakmak istediğini hayatında değişiklik istediğini gösterir

çok teşekkürederimm evet çocuğumuz olmuyo olmasını istiyoruzz bu durumda inşallah olacakk:)diğer rüyam bilinçaltıyla ilgili olabilir gercekten çünkü babam yaşlı ve dediğiniz gibi bişey olmasından korkuyorum tekrar teşekkürler

rüyamda hoşlandığım uzun zamandır da konuşmadığım erkeği gördüm. sınava giriyor oluyoruz anfide ben bir arkadaşla oturuyorum en arkadadayız yan sıradada o hoşlnadığım çocuk oluyor ben aynımdaki arkadaşın yanında saklanıyorum beni o hoşlandığm çocuk görmedin diye sonra hoca beni kaldırıp o hoşlandığım çocuğun yanına oturtuyor o bana nasılsın diyor ben iyiyim diyorum ona sormuyorum ama o da iç çekiyor böyle sonra uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…