• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tablolu Kilo Verme Yarışması

Sabah iki yumurta haşlaması ve yeşillik yedim. Öğle suböreği ve bir dilim kek . Akşam lahana sararken içinden yedim . Beş tane falan hurma ve mandalina .
Evet cok duzensiz . Hafta içi düzene sokcam insaallah

etiket yapacağım bir daha ki hafta :KK52:
bu hafta asker (er) kardeşim izinli bizde börekler tatlılar fazla almadığına şükrediyorum
birdaha ki hafta yarışta görüşürüz :cool:

not: tabloda tarih 5 aralık yanlış yazılmış :KK56:
oo iyisin o zaman gercekten. ben yazana kadar diger sali geldi nerdeyse :KK48:. neyseki yogunlugum azaldi artik yazarim.
duzelttim o gun söylediginde :süslü:

İlk haftaya 5 kilo vererek başlayayim..105 den 100.5 olsun..bı sevinç kapladı içimi.. 105 de olabilirdim.. :dondurma:hatta diyom önce bı 105 olsam sonraki başlasam..:halay:

Bu arada eline sağlık valla.. bu tabloyu toparlamak kolay değil..ben cevap yazarken bocaladim..
rica ederim canim sizlerde sağolun. tebrik ederim:KK9::KK9:naptin üfledin mi yaglara 5 kilo nasil gitti 1 haftada ucmus.. bildirimi gec yaptin sali gunu bildirim yapiyoruz benide etiketle bildirimlerde tamam mi tatlim :KK49: bak yavas zayifla beni de gecme hemen bozulurum:rolleyes:

not : emin olamadim 105 misin. 100.5 misin

rica ederim canim sizlerde sağolun. tebrik ederim:KK9::KK9:naptin üfledin mi yaglara 5 kilo nasil gitti 1 haftada ucmus.. bildirimi gec yaptin sali gunu bildirim yapiyoruz benide etiketle bildirimlerde tamam mi tatlim :KK49: bak yavas zayifla beni de gecme hemen bozulurum:rolleyes:

not : emin olamadim 105 misin. 100.5 misin
100.5 ile başladım.. ilk hedef iki haneli rakamlara..:KK55:

Bu gunku menu

Sabah sat. 11 tos kasarli
Zeytin 6 tane
Cay sekersiz

Ara ogun
Orta boy fincan
Turk kahvesi

Aksam
6
Ispanak bulgurlu
Haslanmis patates yogurlu

Ara kabak pekmezli findikli
Kapanis boyle oldu

Iyi geceler kizlar

Dünkü menümü hiç konuşmayayım bile sabahtan akşama kadar ofsayttı malesef .
Bugun ki cok güzel bence .
Sabah . Kızarmamış karnı bahar . İki tane hurma .
Ara elma mandalina . Portakal .
Ögle yoğurtun içine üç tane hurma dogradım ve yarım kase yedim .
Akşam . Yeşil mercimek corbası . Fırında balık ve salata .
Bundan sonrada daha bişey yemem yersem yazarım .
Spor .
45 dk evde egzersiz ve 45 dk yürüyüş

Artık yetmişleri görmek istiyorum . Seksenlerden okadar sıkıldımki .
Nasıl olduda bu kadar kilo aldım neden hiç dur demedim kendime,okadar şaşırıyorumki . Ama artık inat ettim illaki yetmişleri görcem sonrada gelsin altmişlar

Back
X