• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tablolu Kilo Verme Yarışması

umarım bu durumu yaşamayız
c47d0f2818a38a04cff0114805645353.webp

Ben tartılamadım. Motive olup diyete de başlayamadım. Neden olmuyor bilmiyorum.

Ben tartılamadım. Motive olup diyete de başlayamadım. Neden olmuyor bilmiyorum.
müzik dinle zayif kizlarin resimlerine bak guzel kiyafetlere bak... icini acit kanat. . sonra 1 kilo verirsem şu şu şu kiyafet veya ic camasirlarimi cöpe atacagim de sonra 2 kilo verince şu diğer 2 parçadan kurtulcam de. ne olur cabala yazikk
kilon cok ben gibi harekete gecc. yedigin herseyin tadini biliyrsun yiyecekler cennetten gelmedi. 10 15 dk lik zevkler yuzunden mideni doldurma. inadina su ic. sabah kahvaltida 2 haslanmis yumurta ye. gun boyu etkisi cok tok tutuyor. bu sayedee guclu hissedersin motiven artar. yas hizla geciyor. ne yaparsak tez vakitte yapmaliyiz.

müzik dinle zayif kizlarin resimlerine bak guzel kiyafetlere bak... icini acit kanat. . sonra 1 kilo verirsem şu şu şu kiyafet veya ic camasirlarimi cöpe atacagim de sonra 2 kilo verince şu diğer 2 parçadan kurtulcam de. ne olur cabala yazikk
kilon cok ben gibi harekete gecc. yedigin herseyin tadini biliyrsun yiyecekler cennetten gelmedi. 10 15 dk lik zevkler yuzunden mideni doldurma. inadina su ic. sabah kahvaltida 2 haslanmis yumurta ye. gun boyu etkisi cok tok tutuyor. bu sayedee guclu hissedersin motiven artar. yas hizla geciyor. ne yaparsak tez vakitte yapmaliyiz.
Bugün başladım diyete çok şükür...
inşallah başarabilirim. Bırakmaktan çok korkuyorum.

Motive olup 10 gün diyet yapıyorum mesela. Sonrasında o motivasyonum uçup gidiyor.

Katilmak isteyen olursa mesajla kilo boy hedef kilo belirtebilir.
Her salı kilo bildirim günü.
Menü spor sohbet paylaşımı serbest

siteye girdiği halde 2 hafta üst üste bildirim yapmayan silinir. sorumsuz insanlardan hoşlanmıyorum.

by hdfisimilk 4 Ar.25 ar1 oc8 oc15 oc22 oc
165/75@itirazimvar100.598.8-97.597
grup 80
164/75 sbeden sbeden 89.787.18786.486.5
156/65@Tatlibiberim87 8584.884.483.984.6
164/65 bodrum salatasi bodrum salatasi 83-83.483-
grup 70
/60@cheryblossommm 73-7371-
164/57@Kurabiyemusavir 73--73-
163/57 F frauleinleyla 76.7--76.7-
160/60@R4bi4 77-7775.8-
grup 60
160/62 K Karanfil_kokuyor 68-6868.167.8

Eki Görüntüle 2220016

Cildinizin esnekliğini azaltan, derinin hassaslığını arttıran, sivilce çıkaran, gözaltı sarkması ve alında kırışıklık yapan şeker cildiniz için adeta bir zehir görevi görür. Yalnızca cilt için değil tüm vücudu kötü etkileyen bu besinden olabildiğince kaçınmanız gerekir.
Ekler misimiz
Cuma 64.1 dim
Boyum 1.62
Hedefim 55 tabisi

Günaydın kızlar ben 2 hafta hiç dikkat etmedim kilo aldım. bugün diyete tekrar başladım. 88.7 kg oldum ama haziran ayına kadar 57 kilo olacapom bugün spora da kayıt oluyorum

Kızlar sabah vaktim olması yazamadım detaylı yazmak istiyorum :)))
Ben yazın Karatay diyeti ile 2 ayda 10 kilo verdim şimdi yine yapacağım.
Sabah kahvaltım
7 çiğ ceviz
2 yumurta 2 ç. K. Tereyağda
1 avuç içi peynir
11 tuzsuz zeytin
Yarım portakal
1 bardak çay

Back
X