- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
ben kızlardan farklı düşünüyorum bu tablo çok iddialı soft bir tablo değil bilakis çarpıcı yemek odasına daha soft tabloların yakışacağını düşünüyorum bunu kapıdan girince görülecek bir yere asarsanız (ki astığınız yerde çok fazla dekoratif ürün olmamalı tek bşaına tablo orda bulunmalı) girer girmez herkesin ilgisini çekecekir. güzel bir görüntü de oluşturacağını düşünüyorum ayrıca. yemek odası dediğiniz yer salon sanırım, salonda ya da yaşam alanlarında diyelim daha soft daha dinlendirici parçalar kullanılsa daha hoş olur düşüncesindeyim. umarım içinize sinen bir şekilde kullanırsınız ikisini de hayırlı olsun :))
Ayna çok güzel yanlız cahilliğimi mazur gor 3 tane demişsin ayna ne şekilde takacaksın?bende antreye düşünüyorum ayna ama dediğin gibi ayakkabılıkta var ayna fazlasıda boğar gibi geliyor
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html
ben tablo aldım evim için ama henüz takılmadı nereye taktırsam dıye cok dusundum karar veremedım yemek masası arkası yada sokak kapısından gırınce tam karsı duvara mı assam karar veremedım birde ikeadan ayna aldım 3 tane monte edıldıgınde yaprak seklınde duruyo sizce hangisini nereye monte ettırsem yardımcı olurmusunz bu arada tablo ve aynayı nasıl buldunz
yemek masasinin ustune tabloyu as derim... aynayi bilmiyorum...belk antrede uzun ksmn yanna yada ayakkalignin karsisi tada yan duvarlarinda bos duvar varsa oraya.... tablo benm tarzm degil, zevkler tartisilmaz tabii... gule gule kullan.... cicek yada manzara seviyorum ben...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html
ben tablo aldım evim için ama henüz takılmadı nereye taktırsam dıye cok dusundum karar veremedım yemek masası arkası yada sokak kapısından gırınce tam karsı duvara mı assam karar veremedım birde ikeadan ayna aldım 3 tane monte edıldıgınde yaprak seklınde duruyo sizce hangisini nereye monte ettırsem yardımcı olurmusunz bu arada tablo ve aynayı nasıl buldunz
yemek masasinin ustune tabloyu as derim... aynayi bilmiyorum...belk antrede uzun ksmn yanna yada ayakkalignin karsisi tada yan duvarlarinda bos duvar varsa oraya.... tablo benm tarzm degil, zevkler tartisilmaz tabii... gule gule kullan.... cicek yada manzara seviyorum ben...
tşk ederim antrede bi duvarda portmanto var bi tarafta salon ve mutfak kapı gırıslerı var yanı antremde sadece 1 alan boş ayna koyma acısından musaıt olan çiçek yada manzara mutfak ıcın dusunuyorum cok hoş duruyor
tablon çok hoş salonunla da uyumluysa eğer kesinlikle salona as derim ben..ayna da antrede daha iyi olur gibi sanki keşke resim olsaydı..
evet gördüm şimdi canım aslında evine bakmıştım yaa:111::111::111:
bu tablo salonunun rengine uyar mı peki daha çok su yeşili tonlarında salon sanırım ayne da hoş olur ama aynayı ben pek anlayamadım şekil olarak sen beğendinse güzeldir mutlaka ayna da hoş olur ama renk katsın dersen evet tablo çok güzel olur oraya..
salona ve mobılyaya uyuyo aslında aslında su yesılınden bıraz daha koyuca renkler ama tam cekemedıgım ıcın bellı olamadı aynaya gelınce bende duzgun anlatamadım zaten nasıp olurda takarsam montelı halını paylaşırım
Bence aynayı antreye asmalısın. Daha şık durur. Ben öyle yaptım. Tablo çok şık. Keşke salonda daha boş bir duvara assan. Yemek konsolunun aynası falan kapatır mı acaba? Gözü yorar mı?
Benim mutfak masam da cam, sandalyeler kırmızı. Halım da dalgalı şekilde gri, siyah, kırmızı, beyaz. Ben masamın üzerine silikon kestirdim, örtü sermiyorum. Çünkü masa camım siyah desenli. Ama masanın ortasına canlı gibi duran yapay bir çiçek aldım mutfak dekoruma uygun. Çok zarif görünüyor. Son zamanlarda tavuklu- horozlu kavanozlar, biblolar var. Onlardan konabilir masa üstüne. Hoş bir dekor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?