- 23 Ağustos 2012
- 51.592
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.159
- 898
İyide farzedin bu kız çok çok pişman hayır bu yanlış sen pişman olma mi diycez? Belki kendisine göre bu çok yanlış olamaz mı yani ? Tabusu olamaz mı bir insanın ? O zaman etkilendiğimiz kültüre göre şekil değiştiren ahlak algılarının hepsine yanlış mı diycez ? Bu arada cinayet ve cinselliği aynı kefeye koyduğumu yazmışssiniz sizede bravo orda neyi kastettiğim çok aşikar yani zina da yanlış olabilir cinayet te bir kişiye göre. Zira bu onun zihniyeti kafa yapısı. Bu insanları gerici gibi göstermeye çalışmaktan bi bikmadi bazı çevreler
Din boyutunda pismansa tövbe yolu olduğunu bilir. Ama öteki türlüyse baskilardan ötürü dayatmalardan ötürü bu zaten uygun değil dinimizde de yok böyle şeyler.Peki bu kız diyelim ki çok pişman. O kadar pişman ki kendine zarar vermeye, intihara sürükleniyor kendi içinde. Ona üzülme bu normal demek daha doğru yoksa çok büyük günah, haram demek mi? Hangisi daha iyi gelir sizce bu insana?
Aman arkadaşım kadın kadını anlayamazken, erkeklerden haklarımızı nasıl isteyeceğiz ki? İstemek dedim çünkü, gasp ediliyor, kimse farkında değil.Ayrıca tecavüzden anladıkları da sadece sokakta bıçak zoruyla yapılan tecavüz.. Bu ülkede o kadar çok genç kız tecavüzle "kaybediyor" ki bekaretini. Sorsan çoğu farkında bile değil, idrak bile edememiş tecavüze uğradığını, "ileri gittik seviştikten sonra içime girmesini istemedim ittim ama o devam etti" diyor. Bunun bal gibi tecavüz olduğunun farkında değil, ya da bilinçaltına itiyor, adamla ilişkisini devam ettiriyor.
Öpüşün sevişin bolca. Tabii aşık olduğunuz insanla.
Mezara mi götüreceksiniz bu dudaklari, bu vajinayı ayol!
sende haklısın aslında hüsnü zan yaptım artık karışmıyorum ....İyi de konu sahibinin inançlı ya da müslüman olup olmadığını bilmiyoruz ki. Haram mı günah mı diye sormamış...
Aaa olur muİyi de konu sahibinin inançlı ya da müslüman olup olmadığını bilmiyoruz ki. Haram mı günah mı diye sormamış...
işte bu çirkinliklere maruz kalmamak için fırsat verme konu sahibi .Bazıları için çok masum olabilir öpüşmek,ilerisi.Ama hayatın da gerçekleri var.Sizin düşünce yapınıza uygundur,size normal gelebilir.Ama ileride bu tip konuları sorun etmeyecek birine aşık olmayacağınızın,evlenmeyeceğinizin garantisi yok.Kabul eden illa ki var ama bizim toplumumuzda bu uğurda töre cinayetleri dahi işleniyor.Tv de izlemiştim erkek arkadaşıyla cinselliği yaşarken kameraya alınıp şantaj yapılabiliyor,bugün 8sevdim deyip ,birlikte olup hamile bırakınca banane deyip terkedebiliyor,çoğu kız canına kıyabiliyor,çoğu kadın mağdur olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?