- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
zina zinadır el ele tutuşma vs..göz göze bakmakda zinadır ... 1 odanın içinde yalnız karşı cinsle kalmakda haramdır zinaya bulaşma ihtimali çok fazladır ..Yani bunun bi sınırı var mı sizce? Elini tutmak, yanağından öpmek tabu değilse dudağından öpmek de tabu olmamalı. Bence endişe yerine mutluluk duymalısın. Öpmek mübahtır aşkta :)
Geniş mezhepliler için ne ka guzel başlık.
Bencede vicdan yapmalisin nikahsiz haram yaptığınız.
İlk kez mi öpüştün diye şaşıranlara da ben şaşırıyorum.
Yahu olmaz olmaz, buna bu kadar şaşacak ne var. Neden hiçbirşey yaşamamış birisinin baskı altında olduğunu düşünüyorsunuz, belki öyle inanıyor, kendince öyle kuralları var veya inandığı dinin kuralları var.
Bu şaşkınlık neden..
Çok ilginçç
Niye hic opusmeyen vajinismus oluyorevet sonra evlenince gelsin vajinismus sayfasına orada konu açsın. Herkesin inancı kendine. Ayrıca meshebin genis olmasi degil o nesebin geniş olmasi. Yanlış biliniyor.
Bu ayni şey gibi nasil erkeksin bi sigara icemiyon deyip sigarayi teşvik etmek gibi herkesin akli var neyin nerde nasil ne zaman yapilacagina yada yapilmayacagini iyi bilirİlk kez mi öpüştün diye şaşıranlara da ben şaşırıyorum.
Yahu olmaz olmaz, buna bu kadar şaşacak ne var. Neden hiçbirşey yaşamamış birisinin baskı altında olduğunu düşünüyorsunuz, belki öyle inanıyor, kendince öyle kuralları var veya inandığı dinin kuralları var.
Bu şaşkınlık neden..
Çok ilginçç
artık her yerden minnak bir cahide sultan çıkıyor özi.Keşke herkesin tek günahı öpüşmek olsa, herkes yorum yaparken önce bi kendini tartsa, ama yok cennetten vaaz veriyorlar şu günah bu günah bir ben pür-i pakım
Şeri :) Merhaba kız, bansız gördüm seni, kırmızı görmek şans haline geldi. Az dur bacım, özledikÖpüşmekten bu kadar vicdan azabı çektiysen vajinismus topiğine çeyiz olarak git kaydol derim.
KesinlikleBu ayni şey gibi nasil erkeksin bi sigara icemiyon deyip sigarayi teşvik etmek gibi herkesin akli var neyin nerde nasil ne zaman yapilacagina yada yapilmayacagini iyi bilir
Cennet puanı kazanıyorlar sanırım. İlla dinini dikta edecek belki müslüman değil?Keşke herkesin tek günahı öpüşmek olsa, herkes yorum yaparken önce bi kendini tartsa, ama yok cennetten vaaz veriyorlar şu günah bu günah bir ben pür-i pakım
zina zinadır el ele tutuşma vs..göz göze bakmakda zinadır ... 1 odanın içinde yalnız karşı cinsle kalmakda haramdır zinaya bulaşma ihtimali çok fazladır ..
Yav efide harbi sana ne milletin tecavüze uğrama detaylarından?Düzeltme için saol bilmiyodum bak iyi oldu bu :) ama mezhep kelimeside gidilen yol ,görüş, fikir anlamında o yüzden Mana olarak uygundur cümleye.
Yolu geniş insanlar anlamında.
Her yola uygun yada
Neyse dünkü konuda tecavüz olayina inanma dığım için nasıl oldu diye sordum. Ki cevap veremedi zaten haklı oldugumu düşünüyorum halen bir zorla sahip olma durumuna inanmıyorum.
Konu sahibi gibi soluksuz muEn geniş mezhepli benim 9 sene öpüştüm ilk odunu masum olanınız atsın cehenmemde
Konu sahibi gibi soluksuz mu
Tebrik ederim bana göre yanliş bi'şey değil bende ilk kez nişanlimi opmuştum yas 21 di.Evet ilk defa.Daha öncede erkek arkadasim oldu ama ilk defa böyle sevdim ve opmesine izin verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?