- 3 Nisan 2014
- 36.271
- 148.032
- 798
28 yaşında hayatıma giren ilk adamla evlendim. Bana ne diyeceksiniz merak ettim
![]()
ne diyim Allah mutlu etsin..
herkes arkasında durabileceği davranışlarda bulunursa sorun yok zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşında hayatıma giren ilk adamla evlendim. Bana ne diyeceksiniz merak ettim
![]()
ilahi güldürdün beniO baska, bu baska......burda imkan varken uzun sure bekleyip opusmemek soz konusu, e adam vardi da sen mi opusmedin abla senin imkanin yokmus![]()
amin teşekkür ederim. Son cümle süper. İşin özü bu zatenne diyim Allah mutlu etsin..
herkes arkasında durabileceği davranışlarda bulunursa sorun yok zaten..
Merhaba Arkadaslar hemen konuya geceyim
Bir yıllık bir iliskim var yazın sonuna doğru nisanlanmayı aralik gibide evlenmeyi düşünüyoruz.Bize kalsa hemen evleniriz de babam o tarihlerde olsun deyince fazla üstüne gidemedik.
Neyse biz hep kafelerde filan görüşüyorduk bir ay önce atamam oldu ve ben ankarada ev tuttum.Erkek arkadasim ilk defa yanıma geldi.Cok güzel bir gün geçirdik gezdik filan akşamda film izleyelim dedik ama birden öpüsürken bulduk kendimizi.Ben karşı koymak istiyordum ama yapamadım cok seviyorum onu öpmek istedim.Daha fazla ileri gitmesine izin vermedim ama gidene kadar dudaktan soluksuz öpüştük.Ben 26 yasindayim ve bu yasima kadar hic böyle birsey yasamadim.Hem sevdigim insana yakin olduğum icin cok mutluyum hem de büyük bir suçluluk duygusu var içimde. Yanlış yaptın diyorum kendime.Sanki artık beni sevmiycekmis gibi sanki onun gözünde basit biri olmusum gibi hissediyorum. Lütfen sert elestirmeyin beni.Böyle hisseden oldu mu.ve benim sevgilimle böyle yakinlasmam cok mu yanlış.
evet sonra evlenince gelsin vajinismus sayfasına orada konu açsın. Herkesin inancı kendine. Ayrıca meshebin genis olmasi degil o nesebin geniş olmasi. Yanlış biliniyor.Geniş mezhepliler için ne ka guzel başlık.
Bencede vicdan yapmalisin nikahsiz haram yaptığınız.
aynı evdesiniz yakınlaşma olmasaydı zaten o erkekten şüphe duyardım:) ama dur demen gerekirdi. keşke yapışıp kalmasaydınMerhaba Arkadaslar hemen konuya geceyim
Bir yıllık bir iliskim var yazın sonuna doğru nisanlanmayı aralik gibide evlenmeyi düşünüyoruz.Bize kalsa hemen evleniriz de babam o tarihlerde olsun deyince fazla üstüne gidemedik.
Neyse biz hep kafelerde filan görüşüyorduk bir ay önce atamam oldu ve ben ankarada ev tuttum.Erkek arkadasim ilk defa yanıma geldi.Cok güzel bir gün geçirdik gezdik filan akşamda film izleyelim dedik ama birden öpüsürken bulduk kendimizi.Ben karşı koymak istiyordum ama yapamadım cok seviyorum onu öpmek istedim.Daha fazla ileri gitmesine izin vermedim ama gidene kadar dudaktan soluksuz öpüştük.Ben 26 yasindayim ve bu yasima kadar hic böyle birsey yasamadim.Hem sevdigim insana yakin olduğum icin cok mutluyum hem de büyük bir suçluluk duygusu var içimde. Yanlış yaptın diyorum kendime.Sanki artık beni sevmiycekmis gibi sanki onun gözünde basit biri olmusum gibi hissediyorum. Lütfen sert elestirmeyin beni.Böyle hisseden oldu mu.ve benim sevgilimle böyle yakinlasmam cok mu yanlış.
Düzeltme için saol bilmiyodum bak iyi oldu bu :) ama mezhep kelimeside gidilen yol ,görüş, fikir anlamında o yüzden Mana olarak uygundur cümleye.evet sonra evlenince gelsin vajinismus sayfasına orada konu açsın. Herkesin inancı kendine. Ayrıca meshebin genis olmasi degil o nesebin geniş olmasi. Yanlış biliniyor.
Ay çok tatlısın. Senin cevaplarına bayılıyorum.O baska, bu baska......burda imkan varken uzun sure bekleyip opusmemek soz konusu, e adam vardi da sen mi opusmedin abla senin imkanin yokmus![]()
Düzeltme için saol bilmiyodum bak iyi oldu bu :) ama mezhep kelimeside gidilen yol ,görüş, fikir anlamında o yüzden Mana olarak uygundur cümleye.
Yolu geniş insanlar anlamında.
Her yola uygun yada
Neyse dünkü konuda tecavüz olayina inanma dığım için nasıl oldu diye sordum. Ki cevap veremedi zaten haklı oldugumu düşünüyorum halen bir zorla sahip olma durumuna inanmıyorum.
İlk kez mi öpüştün diye şaşıranlara da ben şaşırıyorum.
Yahu olmaz olmaz, buna bu kadar şaşacak ne var. Neden hiçbirşey yaşamamış birisinin baskı altında olduğunu düşünüyorsunuz, belki öyle inanıyor, kendince öyle kuralları var veya inandığı dinin kuralları var.
Bu şaşkınlık neden..
Çok ilginçç
kimseyi geniş mezhepli diye adlandıramazsınız. bütün haramlardan uzak durmuş gibi.Geniş mezhepliler için ne ka guzel başlık.
Bencede vicdan yapmalisin nikahsiz haram yaptığınız.
ateşle barut 1 arada bulunmaz bundan sonra çok dikkatli olun başta ,Dinimize örf ve adetlerimize aykırı hareketlerde bulunmayınız çoğu yorumcu arkadaşlar bu çağda normaldir istediğin gibi yaşam yaşa diyenlerede sakın ciddiye alma lütfen çünkü bu toprağın birde altı var unutma herşey helal olunca güzel gelin ata binmiş ve hala ya nasip demiş bunuda unutma ilerde pişman olacaksın böyle devam ederseniz..Merhaba Arkadaslar hemen konuya geceyim
Ben bu kız yapar demedim ki mezhebi genişler in manasına girdim.Ve gördünüz üzere daha ilk öpüşme mi aa hayret mubahtir diyenler konuya dolusmus.Her yola uygun ne demek, sevgilisiyle öpüştü diye herşeyi yapabilir mi yani bu kız,ya da yaşadığın normal diyen insanlar her yola uygun mu oluyo,hepimizi tek tek tanıyo musun, iftira atmak bu, bu günah değil mi
Düzeltme için saol bilmiyodum bak iyi oldu bu :) ama mezhep kelimeside gidilen yol ,görüş, fikir anlamında o yüzden Mana olarak uygundur cümleye.
Yolu geniş insanlar anlamında.
Her yola uygun yada
Neyse dünkü konuda tecavüz olayina inanma dığım için nasıl oldu diye sordum. Ki cevap veremedi zaten haklı oldugumu düşünüyorum halen bir zorla sahip olma durumuna inanmıyorum.
Aynen işte, ikisi de tercih meselesiKatılıyorum yaşamak da tercih yaşamamak da, kimse altından fiziken ve ruhen kalkamayacaģı şeyler yaşamamalı, yaşadığının arkasında durabilmeli