• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç Fabrika Satış Mağazasının yerini bilen var mı

kızlar eminönündeki taç-linens outlette de bu fiyatlar geçerli.taç,valeron,linens,benetton pamuk saten nevresim takımları 49 tl.tek kişilikleri de 34 tl.alt kat tamamen outlet nevresimlere ayrılmış.defolu olduğu için bu fiyatta olduğunu söylüyorlar ama ben aldıklarımın hiç birinde defo bulamadım.:delphin:üstelik bi takımın nevresimini diğerinin çarşafıyla da tamamlayabiliyorsunuz.delikafadulden

yaa yerini hatırlıyo musun aklinialirimsmile

yaa yerini hatırlıyo musun aklinialirimsmile

eminönü sultanhamamda canım.kime sorsan bilir zaten.git bak çok güzel şeyler var.diğer taç mağazalarında da böyle outlet ürünleri satıyorlar ama bu dediğim yerde alt kat tamamen outlet ürünlerle dolukaydirigubbakcemile2

eminönü sultanhamamda canım.kime sorsan bilir zaten.git bak çok güzel şeyler var.diğer taç mağazalarında da böyle outlet ürünleri satıyorlar ama bu dediğim yerde alt kat tamamen outlet ürünlerle dolukaydirigubbakcemile2

çok sağol canım ilk fırsatta bakıcam

Merhaba kizlar,
Bana size bir tek sorum var.Luleburgasa gidenlerden kimse uyku setlerin fiyatindan bahsetmiyo.Bir ricam var .Aranizda uyku setlerin fabrika satis magzasinda fiyatlarini bilen varsa bana cevap yazsin.Tehsekurler ve hayirli gunler diliyorum.

ben taçın perdesini istiyorum istanbulda perde için fabrika satış yeri var mı?

canım istanbul güneşlide 212 alışveriş mağazasının karşısındaymış sanırım kütahya porselennin nerde fabrika satış mağazası:) bilen var mı?a.s.

Lüleburgaz-Çorlu arasında çok büğük bir fabrika satış mağazası var kzılar...

çok uzaktır orası da yaa bilmiyorumkismile

Ben şu eminönünde bi han varmış oraya bakabilirim anca, bi de avcılar da var yol üstünde. orasının fiyatları da nasıl bilmiyorum

kütahya porselenin maltepede cevizliye doğru giderken fabrika satış mağazası var

çorluda oturduğum için ev tekstil ürünlerimin çoğunu fabrika satış mağazasından aldım harika ürünler var ve piyasanın yarı fiyatının da altında..ayrıca perdeler de satılıyor 1 topu sanırm 5 mt civarı var bir topta 5-10 tl arasıda idi en son gittiğimde ve ürünler piyasada olan son ürünlerden.Hatta çorludaki perdeciler bile gidip toptan oradan alıyorlar perdeleri sonra şişirip bize satıyorlar :oklava: Birkaç odama alıp diktirmek istiyorum bakalım önümüzdeki hafta sonu oradayım kısmetse :dance:

çorluda oturduğum için ev tekstil ürünlerimin çoğunu fabrika satış mağazasından aldım harika ürünler var ve piyasanın yarı fiyatının da altında..ayrıca perdeler de satılıyor 1 topu sanırm 5 mt civarı var bir topta 5-10 tl arasıda idi en son gittiğimde ve ürünler piyasada olan son ürünlerden.Hatta çorludaki perdeciler bile gidip toptan oradan alıyorlar perdeleri sonra şişirip bize satıyorlar :oklava: Birkaç odama alıp diktirmek istiyorum bakalım önümüzdeki hafta sonu oradayım kısmetse :dance:

ne güzel yaa bizim öyle bir şansımız yok maalesef :(:çok üzgünüm:

ya peki istanbuldan çok mu uzak burası cnm biliyo musun,gitsek değer mi sence CADIARZU

ya peki istanbuldan çok mu uzak burası cnm biliyo musun,gitsek değer mi sence CADIARZU

canım istanbul derken neresinden bahsediyorsun silivri de istanbul ama bize 20-25 dakika bölge olarak nerelerde olduğunu bilmediğim için yakınmısın uzakmısın bişey diyemiyorum. Bu yüzden de değer mi değmez mi herhangi bi yorumda bulunamıycam ola ki maltepe kartalda filan oturuyorsundur verdiğin benzin parasıyla sana daha pahalıya patlar ürünler gelmeni tavsiye etmem tabi ki yerimseniben

canım istanbul derken neresinden bahsediyorsun silivri de istanbul ama bize 20-25 dakika bölge olarak nerelerde olduğunu bilmediğim için yakınmısın uzakmısın bişey diyemiyorum. Bu yüzden de değer mi değmez mi herhangi bi yorumda bulunamıycam ola ki maltepe kartalda filan oturuyorsundur verdiğin benzin parasıyla sana daha pahalıya patlar ürünler gelmeni tavsiye etmem tabi ki yerimseniben

şimdi şöyle canım ben leventte oturuyorum ama erkek arkadaşım beylikdüzünde,onla görüştüğümüz bi gün gitmeyi düşünüyorum, beylikdüzüne çok mu uzak,tahmini ne kadar zamanda gidilir

evet kızlar bende bu haftasonu taç'ın fabrika satış mağazasından alışveriş yaptım bir adet saten nevresim takımı 2 vücut havlusu 10 kadar yüz ve saç havlusunu 90 liraya aldım. özellikle havluların fiyatı bu hafta çok uygundu 3.5 liraya güzel havlular vardı vücut havluları ise8 lira idi. yakın olan arkadaşlar mutlaka değerlendirmeli...

yakın olsak keşkeee
neyse artık avcılardaki linens mağazasına bakıcam,oranın outlet katı da varmış,fabrika satış mağazası kadar olmasa da normalden uygun olur die umuyorum..

ıyı oldu bunu öğrendıgım.bilgi verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

Back
X