kızlar dün değişik bir rüya gördüm... ve tepeden cami gibi dere kenarısında bahçesi olan bir yer gördüm burası neresi diye sordum taç mahal dediler... duymuştum kulak aşınalıgı vardı ama nedir ve nerededir bilmiyordum şimdi araştırdım hindistandaymış :) dedim ne alaka :) rüya yorumlayabileniniz varmı ?
uyandığımda kalbim cok sıkıştı kalp krizigeçiriyorum sandım bian :S:S
kızlar dün değişik bir rüya gördüm... ve tepeden cami gibi dere kenarısında bahçesi olan bir yer gördüm burası neresi diye sordum taç mahal dediler... duymuştum kulak aşınalıgı vardı ama nedir ve nerededir bilmiyordum şimdi araştırdım hindistandaymış :) dedim ne alaka :) rüya yorumlayabileniniz varmı ?
Rüya anlatmak iyi değildir aslında, iyi de kötü de olsa anlatmayın derler. Neyse ilk yorumunda önemi varmış, o yüzden umarım benim ki ilk olur:
Bence siz çok güzel bir tatile gideceksiniz, hiç görmediğiniz egzotik yerler göreceksiniz, ve hayatınıza seveceğiniz yeni insanlar girecek. Artık çok iyi dost mu olur, dosttan da mı öte olur bilemicem, ama güzel anılarlarla döneceksiniz bu beklenmedik tatilden.
.
Anlayışlı yaşlı kişiye, vefalı akrabaya, paranın bereketli olacağına, şana ulaşmaya, problemlerden uzak bir hayatı olacağına, akrabalarla iyi geçinmeye, mala gelecek berekete, yüksek talihe, refah dolu geleceğe, imrenilen kuvvet sahibi olmaya, duygusal hayatın iyi gittiğine yorulur. Bazen de zarar görülmesine, üzüntü duymaya, korkuya başına gelmesine, parasal probleme, değer yitirmeye işarettir. Geniş bir çerçeveden bakan rüya alimleri şöyle tabir ederler ki: Bu rüya yenilgiden sonra hak ettiği şerefe, cefa çekerek özlediği mevkiye, sıkıntıları aşarak kavuştuğu refaha, cefa çektikten sonra hasret duyduğu paraya işarettir.