Taciz- darp-mahkeme

simayyy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
231
39
73
İstanbul
Mrblar.size icimi dokucem ve bundan sonra ne yapmaliyim diye fikir danisacagim arkadaslar... Ben gecen yil hoslandigim cocugun abisi tarafindan taciz ve darp a ugradim .bu olay osikolojimi bozdu ve hayatimi etkiledi.olay soyle gelisti hoslandigim cocukla msjlastik o sirada bir kafedeydi sende gel dedi bende kizkardesmle bulusacaktim bir saat fln bos zamanim vardi ok dedim buna sonrasinda bulustuk ben yanina gittigimde 4 erkekti bunlar kafede oturuyolardi nyse oturdm yanlarina ben hoslandgm cocukla muhabbet ettm sadece ama.neyse sonrasnda istersn kizkardsni bzde bekle desi bnde hayatmn salaklgni yaptm ok dedim evleri cok yakindi kafeye ztn sonra hep beraber eve gectik sohbet fln ettk sonra biz mutfaga gctk onlr playstation oynuylrdi salonda bu bnle yakinlsmk istedi ben hayir dedim cunku daha tanima evresndydk birbirimizi bu hoslandgm cocukta oyuncu bir dizede de suan yakisikli karekterli biri olarak goruyodum onu neyse bn evdn ckmk istdm kizkardsmle buluscktk ztn bu gitme bzde cikcz seni birakrz taksiye yada istedgn yere dedi ok dedim kapida
Bkledim ama gitmynce bnde ben gidiyrm dedim ciktm disari o sirada arkamdn o abisi ve diger arkadasi evdn ckmslardi bana abinin arbasna bin o seni biraksn bnmki iki kisilik dedi ok dedim bindm arabaya o sirada telfnda kardesmle konusuydm ama bi tuhaflk var araba gitmyr bkliyo bu kapattm teli gidelim mi dedim o anda yuzume darbe aldm sacimi cekti opmeye basladi beni itiyorm fln yok bi yandn ellyo kufur ediyo soktayim anlatamam kapiyi acmaya calisyrm kilitli bu bi sure devam etti arabanin on camina yumruk attm buda kapiyi acti ben sinir krizi geciryrm olayin etksyle nyse bu hoslndm cocukla arkadasida onde arabada yanlrn gittm anlattm durumu sus dediler bana bnde kufur ediyorm bagiriyorum soktayim tabi o sirada herks disari cikti sitede insnlrdn yardim istyrm nyse bi adam arabasini park ediyodu gtttm yanina bni taksiye birak dedim bunlar pesimde adamida tehtid ediylr bin arabaya diyolr o anda polis gldi biri cagirms heralde sikayetci oldm tabiki ama ne ihtrlr yok ben para istemsm sarhosmusum off bugun mahkeme vardi bu adamda evli abisi bisuru iftira burnumu kirdlr olaydn sonra cantamdki paranin bile gittgni gordm onu bile calmslr .bugun msj atms telefonuma sikayetini al ailene anlatrz diye ben hakliyim ama ailemin ogrenmesini istmyrm yinede ne yapmaliyim almalimiyim sikayetimi bi yandn yapilanlari iftiralari hazmedemyrm bi yandan da ailem olayi bu sekil duysa hakkimda neler dusunurlr annem hasta off su adalet sistemi neden boyle???

Ne demek şikayeti geri almak???
Böyle İT lerin yaptıkları yanlarına kar mı kalsın?
Seni korkutmalarına izin verme KORKMA.
Kim ne derse ne düşünürse düşünsün hakkını aramayı sakın bırakma.

Niye şikayetini geri alacaksın ki
Yaptıkları yanına kar mı kalsın
Hey Allah'ım ne günlere kaldık
Ailene anlatırlarsa anlatsınlar canım ne olcak
Hatta onlardan önce sen anlat
bunun saklanacak bir yanı yok
Başına kötü bir olay gelmiş
Ve zerre kadar suçun yok

öncelikle cok gecmis olsun, bence olanlari annenle paylas kötü bisey yapmamissin ki, tehtit mesajlarini mahkemede gösterebilirsin, seni sindirmelerine izin verme, bu olayla yalniz basina basetmek cok zor olur annenle konus eminim o sana en iyi akili verecektir

Utanacak bi sey yapmamissin ki sen, neden korkuyosun.. Bi kere korktugunu hissettirirsen pesini birakmazlar. Bugun ailene soylerim sikayetini al diyen pislikler, yarin ailene soylerim evime gelceksin der..

Sakin sikayetini geri cekme, sakin..

Sonuna kadar git.
Asla yanlarına yaptıklarının yanlarına izin verme.
Ailenle hemen paylaşmalıydın durumu, yine de anlatabilirsin.
Daha kötü şeyler yaşamadan kurtulmuşsun çok şükür.

Geri adim atma. Senin cekinecegin bir sey yok. Hukuk konusunda tamamen katiliyorum sana. Daha gecenlerde cocuklari taciz ettigi iddia edilen adam tutuksuz yargilaniyormus 7 cocugu daha taciz etmis. Taciz sucundan yargilanan mudur de taciz ettigi kisiyle ayni yerde calismaya geri donmus.

Akil sir ermiyor hukuk islerine yani. Yine de sikayetinin arkasinda dur.

Olayi anneme anlatmayi bende dusundum ama dava sonuclandiginda ki beni suclayacaklari bisey kalmasin ama onlar yalan yalnis anlatirlarsa aileme iste o zmn kendimi hakli cikaramam belki ikilemdeyim.o kadar zor ki hakli olsanda haksiz cikiyosun malesef yasadim gordum adalet boyle biseymis pardon adaletsizlik

Haklı çıksanız neden aileniz sizi suçlayacakta,karşı tarafın size attıgı mesajlar durmuyor mu onları kullanırsınız delil olarak.Ailenizle mutlaka paylaşın babanızla olmasa bile anneniz ile paylaşın aksine size destek olabilirler,size kızma nedenleri daha önce bizimle neden paylaşmadın olabilir.

evine gitmeseydin arabasına binmeseydin
gibi yorumlar olabilir çevrenden kulak asma
bu tecavüze uğrayan kadına zaten sevgilinmiş zaten tahrik etmişsin demek gibi birşey
çok çabuk tahrik olabilen bu yaratıkları rahatlatmak için dünyaya gelmedik
dünya düzeni erkeklerin bi yerine göre kurulmadı
önce beyinlerini temizlesinler
feminist gruplarla temasa geç amargiye feminst kollektife yaz davayı gönder
KADINLAR YALNIZ DEĞİLDİR.

kesinlikle şikayetini geri çekme,bu it kopuklar daha çok palazlanır sonra.
ayrıca bana bir şey olursa bu kişiler mesuldur diye de ekle adam burnunu kırmış baksana.
ailene anlatırlarsa da anlatsınlar bir hata yapmışsın evet ama yüz kızartıcı bir şey yok ortada.bir gün iki gün kızarlar sonra nasıl olsa kapanır.serserilerin yaptığı yanına kar mı kalsın,bu iş tecavüze kadar da gidebilirdi Allah korumuş.çekme şikayeti.darp raporun var mı ?

öncelikle gecmiş olsun allah korumuş valla.o adam ismi bilinen biriyse bunun ortaya cıkmasından dolayı daha cok rahatsız olacaktır yaptıkları şerefsizlik başka bişey değil Allah ıslah etsin bunları

Olayı olduğu gibi annene sen anlat ve davandan vazgeçme.
Belli ki kumpas kurmuşlar, sen anlamamışsın.

Seni tehdit edip sindirerek olaydan sıyrılmaya çalışmalarına izin verme.

Ailenin bildiğini söyle onlara...

Soyliycem zaten ailemin bildigini benim sucum yok hata yaptm eve gitmkle bu bnm en buyuk pismanligim ama olayda arabada gerceklesti bide mahkemede ben evliyim esim bu olayi duydu ayri yasiyoruz bosanmak istiyo fln diyerek bide vicdan yapiyor bende senin gibi istememte hakli dedim kaldilar oyle

Bence de asla cekmemelisin sikayetini ama ailen bilmeden bunlarin altindan kalkabilir misin bilmiyorum. Ama korkmamalisin, vazgecmemelisin. Bu yanlarina kalmamali. Allah yardimcin olsun.

Fakat lutfen ama lutfen bana kizma bu soyleyeceklerim icin. Elbette ki sana hak etmissin, gitmeseydin etmeseydin diye ahkam kesmeyecegim. Ama okurken; eve gidelim dediler ok dedim, yakinlasmak istedi gidelim dedim biz birakiriz dediler ok dedim, abim seni biraksin dedi ok dedim kisimlarinda oyle kizdim ki sana... Senin tabirinle, her seye ok demeseydin keske. Kotu niyetli olmasalar bile insan bir suru erkegin icinde tek basina alakasiz hissedip tedirgin oluyor aslinda ama bazen insan sogukkanlilikla dusunemiyor demek ki. Neyse... Hatalar insanlar icindir. Kinamak yargilamak bizlere dusmez. Akilli bir kiza benziyorsun, konduramadim o yuzden. Dilerim bir daha pismanlik duyacagin seyler yasamazsin.

Bir de sormak istiyorum ailen bunu su an bilmiyor ama burnundaki kirigi nasil izah ettin? Hani gizlenecek bir sey de degil ki...

Allah yardimcin olsun arkadasim. Umarim soylediklerime kirilmazsin. Yalnizca icimden gecti, paylasmak istedim.

valla ben de bayanım durumuna üzülmedim desem yalan olur. Fakat dürüst olcam bayanım diye bu benim tamamiyle seni tutmam gerektiği anlamına gelmemeli bana göre. şuraya gidelim dedi ok dedim arabaya binelim dedi ok dedim bunlar ne demek ya hiç mi aklına karşındaki insanların erkek olduğu ve tehlikeli olabileceği gelmedi ? bu devirde babana bile güvenme diye boşuna mı diyorlar ? sen önce en başta bunu felsefe edin bence .

şikayetine de gelince tabii ki çekmiceksin. sana yapılmış iğrenç bi durum söz konusu. allah böylelerini başımızdan eksik etsin. zaten korkup geri adım atarsan daha çok üstüne gelirler musallat olurlar sanki tamamen suçluymuş durumuna düşersin. kimseye karşı çaresiz görünmemeli insan hele de bir kadın. allah yardımcın olsun canım

Hatali oldugum noktalari yazdim bu en basiti bu adam hoslandgm insn yakinlik kurmk istydm ztno yuzdn bikac noktada karadi ona biraktm ama tanimamisim kendisini

Bak guzelim sende onlari tehtit et asil ben sizi rezil ederim de. paranda gitmis galiba yqnlis okumasim dmi. sizi herkese rezil ederim de. korkma. onlar senden korksun. allah yardimcin olsun ne demek bunlar ya sinir oldum. birde onlara soyle soyle sizi rezil ederim siz bilirsiniz artik de. asla korktugunu belli etme. asla asla tamammi

Tamamını olduğu gibi ailene yada aileden yakın bulduğun birine anlat,sineye çekme,senı korkutarak sindirmeye çalışıyorlar ama sen onlardan daha cesur ol,en fazla 1 hafta,1 ay kızar bağırır ailen ama sen onlara gereken cezanın verilmesini sağlarsın..

zaten hep korktuğumuzdan,bize inanmayacaklarını düşündüğümüzden,utancımızdan maruz kalmıyor muyuz bu olaylara,biz insan değil miyiz,bu mu hakkımız,hep onlar mı olacak kazanan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…