• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz- darp-mahkeme

sana bu olayı yasatıp ta nasıl ailene anlatırız diye tehdit edebiliyorlar ki? normal sartlarda ailenden korkmaları cekinmeleri lazım. ailenin arkanda durmayacagını seni suclayacaklarını falan mı dusunuyorlar acaba? sen onları korkut 'asıl ben anlatırsam isler cıgırından cıkar asıl belayı o zaman gorursunuz onlar sakin davranmazlar' tarzında hissettirmelisin bence o sahıslara.. ya da basına yansıtacagını falan soyle ne bileyim bu kadar caresiz gormemeliler seni.. belli ki korktugunu yalnızlıgını anlamıslar ki ustune geliyorlar maalesef :( yok mu sana yardımcı olabilecek kimsen?? cok cok gecmis olsun dilerim hakettikleri cezayı en kısa zamanda alırlar ki baska canlar da yakmazlar!!

kesinlikle sinme, şikayetini geri alma , ailenede anlat böyle şey mi olur teksasmı burası şerefsizlere bak sen barolar birliğinden yardım al ücretsiz avukat veririler özellikle kadınlar konusunda çok titizler telefonunu dinlemeye aldır tekrar şikayetçi ol tehdiit ediliyorum başıma iş gelirse bunlardan diye ailenden gizli iş yapma ne işin var böyle tiplerle Allahım sen çocuklarımızı koru :20:

Back