Taciz durumunda neler yapıyoruz ?

banada hep sözlü tacizde bulunuyorlar bende laf sokup ağızlarını kapattırdım sizde öyle yapın

Bikeresinde kafası bi milyon olan biriyle otobüste karşılaştık 4 koltukta oturuyoruz arkadaşımla arkamızdada boydguard gibi dalyan gibi iri yarı abim :KK68: önümüzdede kafası bi milyon olan gençten bi çocuk elinde pet şişe var diliyle pey şişeyi falan yalıyor saçma sapan şeyler yapıyor bize bakarak tabi :110: abimin sadece kaptan kapıyı aç dediğini duydum bunu enseden yakaladı kapı açıldığı gibi dışarı fırlattı :KK70:ama bildiğin uçtu ve çakıldı çok zevkliydi izlemesi canım abim :21:

Inanmiyorummm simdi bende her otobuse binisimde supheli olucam bunu okudum ya. Ay ne igrenc insanlar var ya evlensinler o zaman cevreye saldiriyo cogu evlenmemis oluyo bunlarin. Reziller.

Canim malesef evlenmeyle geçecek bir şey değil ki bu . Pislik ruhlarında var bu insanların evlensede bakar laf da atar. Pislik her zaman pisliktir.

Yahu neyin adaleti neyin mahkemesi neyin polisi!!!!

Kadin her gun kocasindan dayak yiyor polise gidip sikayet ediyor beni koruma altina alin kocam psikopat beni öldürecek diye polis kılını kıpırdatmiyor kadin evi terk edip annesine ablasina vs. gidiyor koca uslandim akillandip diyip eşi kandirip eve getiriyor evde dilim dilim kesiyor polis is isten gectikten sonra kadinin işi bittikten sonra devreye giriyor oda yarim saatlik operasyon gel kelepce tak hapise yolla bitti.... Olan kadina oluyor yine...

Yani biz hep 2.sınıfız...

Polis gayette güzel ilgilendi, hatta ben şikayet etmedim. Onlar getirdi adamı önüme. Otobüs durağında oldu olay. Adam beni rahatsız ediyordu. Onlar izliyorlarmış. Benim tepki vermemi bekliyorlarmış. Ben artık dayanamadım bağırdım. Durakta yanımda duran adam yakalamaya çalıştı kaçtı sonra iki kişi elinde o adam geldi
Hadi doğru karakola. İçerden pat küt sesler geliyor. Polis "senin anan bacın yok mu lan" diyor vs.
O dayak atan polis çıktı şikayetçi misiniz dedi. Şikayetçi olursam ne olur dedim. Hiç bir şey olmuyor. Boşu boşuna mahkemeye çıkıyorsunuz. O yüzden onun cezasını biz veriyoruz dedi. Bende şikayetçi olmadım.

Bir keresinde metrobüste adama resmen çantayla saldırdım. Ben vurunca iki çocuk daha vurdu indirdiler metrobüsten. Arkadaşım iğne batırmış. otobüste bir şey yaşarsa :KK53: Ben asla duramam söylemeden. Mutlaka tepki veririm. otobüste yanımda ayağını gere gere oturanı bile uyarıyorum.
Ayy hele o ayağını gere gere oturanlardan nefret ediyorum öküz gibi ayuriyorlar bacaklarını ne demek istiyorlarsa artık .

Bir keresinde cocukken basima geldi. 13 yasindaydim. Sesim cikmadi. Bugun o herifi gorsem tanirim.

Bir de gecen sene basima geldi. Asiri degisik bi kufur ettim. Cidden yaraticiydi ama. Adam neye ugradigini sasirdi. Zaten esimi bekliyordum, sevgiliyiz o zamanlar. Tam denk geldi. Agzini burnunu kirdi adamin. O zamanlar oturduğumuz mahalleden biriymis, kaburgasi ve burnu kirilmis.

Ayy hele o ayağını gere gere oturanlardan nefret ediyorum öküz gibi ayuriyorlar bacaklarını ne demek istiyorlarsa artık .

Aynen o da bir çeşit taciz bence. Daha geçen gün yanımda oturan adam açmış bacağını resmen benim koltuğumu işgal ediyor. Tam cam kenarında da bir uyarı var " Lütfen yanınızdakileri rahatsız etmeyecek şekilde oturun" diye bizim insanlarımız anlamadığı için şekillerle gösterilmiş bir taneside bacaklarını açarak oturmuş bir adam, aelimle o resmi gösterip bakın burada ne yazıyor dedim sert bir şekilde adam ayaklarını düzeltti hemen sonrada kalktı arkaya doğru gitti. :KK53:Tersleyeceksin böylelerini belki daha yapmazlar.

Aynen o da bir çeşit taciz bence. Daha geçen gün yanımda oturan adam açmış bacağını resmen benim koltuğumu işgal ediyor. Tam cam kenarında da bir uyarı var " Lütfen yanınızdakileri rahatsız etmeyecek şekilde oturun" diye bizim insanlarımız anlamadığı için şekillerle gösterilmiş bir taneside bacaklarını açarak oturmuş bir adam, aelimle o resmi gösterip bakın burada ne yazıyor dedim sert bir şekilde adam ayaklarını düzeltti hemen sonrada kalktı arkaya doğru gitti. :KK53:Tersleyeceksin böylelerini belki daha yapmazlar.

Aynen öyle öküz bunlar terslemezsen anlamazlar. Üniversite hayatım boyunca sırf böyle okuzlerle oturmamak için hangi koltukta bayan oturuyor diye önce bir bakardım. Yada 2li boş koltuk varsa cam kenarına oturmazdim bilerek gelip de hemen yanıma damlamasinlar diye. Öbür tarafa kitaplarımı koyardım ve bir bayan otobüse binince hemen ayağa kalkıp buyrun derdim cam kenarına bayani oturturdum :KK48:
Artık öyle bir korunma icgudusu vardı ki erkeklerle mümkün mertebe aynı koltuğa oturmsmsya calisirdim ve ayaktaysam da her zaman arkami kollayabilecegim bir konum alırdım. Sürekli etrafimi da kontrol eder ters ve sinirli bakışlar da atardim :KK48:

Benim hiç unutamadıgım bi taciz var lisedeydim o zman yolda giderken araba yanımda durup afedersiniz popoma vurdu hemde oyle bi vurdu ki günlerce popom belim ağırdı
Neye uğradığımı sasırdım saatlerce agladım

Yuh
Arabanın içinden mi vurdu ?

canım ben zamanında çok karşılaştım onlar yokmuş gibi davranırsan hiçbir şey olmuyor ama terslersen filan hoşuna mı gidiyor artık neyse peşinden gelmeye çalışıyorlar.
bunu anladıktan sonra hiç oralı bile olmadım çok büyük sorun da yaşamadım

Benim üç arkadaşım yılbaşı gecesi bi genç tarafından taciz edilmeye kalktı. Kızlar bunu ortalarına alıp topuklu ayakkabılarıyla giriştiler. Bir de en yakın karakola herifi teslim ettiler. Üçü de avukat bir de şikayetçi oldular tacizciden.

Yahu neyin adaleti neyin mahkemesi neyin polisi!!!!

Kadin her gun kocasindan dayak yiyor polise gidip sikayet ediyor beni koruma altina alin kocam psikopat beni öldürecek diye polis kılını kıpırdatmiyor kadin evi terk edip annesine ablasina vs. gidiyor koca uslandim akillandip diyip eşi kandirip eve getiriyor evde dilim dilim kesiyor polis is isten gectikten sonra kadinin işi bittikten sonra devreye giriyor oda yarim saatlik operasyon gel kelepce tak hapise yolla bitti.... Olan kadina oluyor yine...

Yani biz hep 2.sınıfız...
Ya bi de ben böyle durumlarda hep korkarım ki şikayet dilekçesinde ya da adli evraklarda açık ev adresim yazar, manyak iyice takıntı yapıp kapıma dayanır diye korkup Hakkımı da arayamam :(

Bende size bir yakınımın şahit olduğu iğrençliği anlatayım bunlar bir evde toplanmışlar altın günü gibi birşey ama çokta kalabalık değil neyse kapı çalmış deterjan pazarlamacısı tanıtım yapmak istemiş bunlarda yalnız olmadıkları için içeri almışlar ilgilerini çekmiş tabi bu olay 7-8 yıl önce yaşanmış bu içeri girer girmez silahını çıkarmış ve pantolonunu indirmiş şimdi hepiniz cinsel organımı öpüp geçeceksiniz çıkıp gidicem demiş tehdit etmiş silahla velhasıl Nasıl başardıysa öptürmüş evde ki yaşlı bir teyzede yapma evladım bu yaştaki kadına annen babaannen yok mu demiş pişkin herif tamam teyze sen tokalaş geç demiş ve çıkıp gitmiş sonrasında ne olmuş bilmiyorum :)

Bende size bir yakınımın şahit olduğu iğrençliği anlatayım bunlar bir evde toplanmışlar altın günü gibi birşey ama çokta kalabalık değil neyse kapı çalmış deterjan pazarlamacısı tanıtım yapmak istemiş bunlarda yalnız olmadıkları için içeri almışlar ilgilerini çekmiş tabi bu olay 7-8 yıl önce yaşanmış bu içeri girer girmez silahını çıkarmış ve pantolonunu indirmiş şimdi hepiniz cinsel organımı öpüp geçeceksiniz çıkıp gidicem demiş tehdit etmiş silahla velhasıl Nasıl başardıysa öptürmüş evde ki yaşlı bir teyzede yapma evladım bu yaştaki kadına annen babaannen yok mu demiş pişkin herif tamam teyze sen tokalaş geç demiş ve çıkıp gitmiş sonrasında ne olmuş bilmiyorum :)
Oha artık yaaaa şoka girdim
İşte güvenmeyeceksin kimseye .
Mesela önceden kiradayken iki kız geldi eve bakmaya içi nasıl diye kiralayacaklardı . Annem hemen gelin içeri bakın diyo
Kızdım yani kimdir nedir bilemezsin tanımadığı kimseyi eve almamalı insan .

İnanmiyorummmmmm
Pis adi sapıkkkk:KK57:

Bu kadar cinsel açlıgın yaşadığı ve saldırganlıgın yaşadığı bir yer varmıdır acaba..

Bu bence cinsel açlıktan dolayi da değil . Yapmak isteyen yapıyor ruhu pislige bulanmis insanlar bunlar. İsterse etrafında milyon tane kız olsun yahut da çok aktif bir cinsel hayatı olsun farketmiyor. Ruhuna işlemiş se pislik duramiyorlar.

Ohaaa diyorum ağzım açık kaldı . Adamdaki fanteziye bak adı herif. İyiki geçin dizilin şöyle hepinize sırayla ilişkiye giricem yada soyunun hepiniz falan dememiş. Bu da bütün herkese ders olsun valla . Değil tanımadığın kadını adamı eve almak kapıyı bile acmayacaksin arkadaş.

Back
X