Taciz durumunda neler yapıyoruz ?

birini çok çok küçükken yaşadım taciz olduğunu bile yaşım erince anladım, anlatmaktan tiksindiğim kadar iğrenç bir durum ve sesimi çıkarmadm.
ikinci ist fatihte ablamla gidiyorduk arkamızdan biri yürüyor kendi kendine birşeyler mırıldanıyor, ilkinde anlamadım ama ikincisinde ne dediğini tam anlamamla adamın üstüne yürümem bir oldu elimdeki poşetleri kafasına geçiriyordum, trafiğin akmasına rağmen korkudan karşı yola fırlamıştı.Yalnız o kadar kalabalık yerde bir allahın kulu bile ne oluyor demedi düşünebiliyormusunuz ?kimsenin umrunda değil yani.
üçüncü olayda tramvayda vagon boştu iki arka koltuğa biri oturdu bir kaç dakka sonra inleme sesleri geldi ilk yine anlayamadım hastamıdır nedir diye düşündüm insan nefes alamaz filan ya , sonra tramvay bir sonraki durakta dolmaya başlayınca ses kesildi.Hemen diğer duraktada ben indim sanki ben suç işlemişim gibi:KK11:

Bende atak olduğu için direk o ortamdan uzaklaşıyorum.
Gerçekten iğrenç bir durum.

Bakışla, sözlü her türlüsüne yüksek sesle müdahale ederim. Hangi ortamda olursam olayım. Çok hassasım bu konuda.

Allah yaşatmasın kimseye.
Ben yalnızca tacize değil, bir gün yolun ortasında çocuğunun saçını çeken, çekiştiren en son kafasına vuran bir kadına da müdahale etmiştim. Sonumuz karakolluk oldu.
benim dedi ya benim. B.k senin diyesim geldi.

Taciz, şiddet bana bunlarla gelinmesin. Hele çocuklara. Kaplan kesiliyorum.

Bende size bir yakınımın şahit olduğu iğrençliği anlatayım bunlar bir evde toplanmışlar altın günü gibi birşey ama çokta kalabalık değil neyse kapı çalmış deterjan pazarlamacısı tanıtım yapmak istemiş bunlarda yalnız olmadıkları için içeri almışlar ilgilerini çekmiş tabi bu olay 7-8 yıl önce yaşanmış bu içeri girer girmez silahını çıkarmış ve pantolonunu indirmiş şimdi hepiniz cinsel organımı öpüp geçeceksiniz çıkıp gidicem demiş tehdit etmiş silahla velhasıl Nasıl başardıysa öptürmüş evde ki yaşlı bir teyzede yapma evladım bu yaştaki kadına annen babaannen yok mu demiş pişkin herif tamam teyze sen tokalaş geç demiş ve çıkıp gitmiş sonrasında ne olmuş bilmiyorum :)

İçlerinden biri tutupta şeyini
kıvırıverseymiş ya. Neyse ucuz atlatmışlar yine de, yoksa adam hazırlıklı gelmiş yani öptüremezse basıcak silahı, o kadar gözü kararmış demek.

Napiyoruz,biber gazimizi hazirda bekletiyoruz

konunun hepisni okumadım ama az gelişmişi çok gelişmişi yok bunun istanbulun göbeğinde yaşıyorum hergün annemin sokağındaki ayılar taciz ediyor beni lafla gözle sözle....

1) ulan utanmaz adamla bangır bangır bağırıyorum etrafa bir güzel rezili rüsva ediyorum

2) ben abdestli namazlı işi güzü olan insanım senin gibi boş beleş değilim diye aşağılıyorum bu girizgâh

3) 2. aşama aşağılama olarak babam yaşında olmasını, boş ve işsiz olmasını, sefalet içinde olmasını, bu hayata mahkum olmasını kullanıyorum ve benim sence seninle işim olabilir mi bir kendine baksana insan bir aynaya bakar diyorum

4)duruma ve ondan bana gelecek zarar analizine göre kapanış olarak evdeki karın bunları öğrense ne olur acaba ya da insanlar ne komik yaa kendilerini nerede görüyorlar ya da ahın gitmiş vahın kalmış şurdan bir çaksam yerden kalkamazsın diyerek son dokunuşlar

çeverede toplananlara alay dolu konuyu anlatmalar, inkârlar karşısında o lafı kim etti ler sokakta bir ben vardım başkasına demişsen hayal görüyorsunlar

istiklal marşı ve kapanış

NOt: önce adım cazgıra çıktı şimdi park yerim bile hazır saygınlıkta son noktayım mahallenin bacısıyım :KK55:

Back
X