- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
Ben dun happy center adli markete tanitim elemani olarak 1 gunluk calismaya gittim saat 11.10 civariydi ise basladigimda sarkuteride calisan adam standimi kurarken benle diyalog kurmaya calisti bekar olup olmadigimi yasi nereli oldugumu nerde yasadigimi kimle yasadigimi ama ben hic bir soruya cevap vermedim daha sonrasinda gel sana soyunma odasina goturim dedi ama ben yok dedim . 1 saat kadar calistiktan sonra tuvaletim geldi orada calisan kizlara tuvaletin yerini sordum kizlar tarif etti ben giderken bu sarkuterideki kisi bende asagi gidiyorum gel gotureyim seni dedi sesimi cikarmadim. Tuvalete girdim tuvalete bir giris kapisi vardi o kapiyi kapattim ve iceri girdim tuvaletin oldugu kapiyida kapattim lakin tuvalet kapiysi ve yer arasinda 1 karis kadar bosluk vardi ben tuvaletimi yaparken iceri biri girdi ve ellerini yere koyarak beni izledi yuzunu tam olarak girmedim ama ellerinden bi erkek oldugu anlasiliyordu ve ben bagirdim napiyosun be sen diyerek ve bu kisi kosarak cikti tuvaletten kameralar tuvaletin oldugu koridor kisimi gostermiyo fakat tuvaletin oldugu koridordan cikaren kameralarin benim bagirmamdan sonra kosarak cikan tek bir ksii oldugunu kameralar gosteriyor ve oda sarkuteride olan kisi bu kisiinin kosarak marketten cikmasindan sonra ben sinirli bi sekilde hemen bu ksiinin pesinden cikiyorum ve muduru ariyorum sikayet etmek icin. Polislerde geldi kameralar incelendi ve sikayetci oldum bu kisi beni tuvalete goturdugunu soylemis. ellerinden ksiiyi teshis edebilcegimi soyledim ve istanbul kucukcekmece kanarya karakolunda teshis ettim kisiyi daha sonra kucukcekmece karakoluna geldim ve ifademi verdim hic bir sekilde uzlasmak istemedigimi mahkeme acmak istedigimi belirttim fakat suan korkuyorum bu ksinin mahkeme olana kadar beni takip etmesinden bana zarar vermesinden . Acaba bu kisi mahkemede ceza alir mi savci ne karar verir ? Yardimci olursaniz cok sevinirim cok zor durumdayim. Bu sahis ayni seyi daha oncedende yapmis ben market mudurune sikayet ederken kizlarda mudurum bizede aynisi oldu dediler ama kizlar sikayetci olmak istemiyorlar adimiz cikar diye korkuyolar ben bunuda ifademde brlirttim acaba bu dava sonucu ne olur