Bir kaç ay önce Kocaeli'ye babaannemi görmeye gittim orada kaldım birkaç ay ondan sonra babaannemin halası hastalandı çok yaşlı bir kadındı ona bakmaya gitti bende mecburen halam da kaldım. Halam evde yokken kocası bacağıma, vücuduma dokundu buna halamın kızı da şahitti. Adam cüsseli birisi uzun boylu ve kiloluydu o yüzden korkudan bir şey yapamadım. Olayın üstünden birkaç gün geçtikten sonra halama anlattım bu durumu ve kıyameti kopardı kocasına iftira attığımı söyledi. Tüm sülaleyi arayıp herkese haber verdi bu kız kocama böyle diyoe diye. Sonra bu babaanemin kulağına gitti tabi o gün otobüsle Balıkesir den Kocaeli'ye geldi hemen. Sonrasında birkaç gün onda kaldım olanları iyice anlattım ama küçükken bana birisi sana dokunursa bana anlat, birilerine anlat diyen kadın o gün kimseye bi şey söyleme dedi ve hiçbir şey yapmadı. Ailem de öğrendi hâli ile ama onlar da bir şey yapmadı zaten açtığım konuları incelerseniz ailemin bana pek hayrı olmadığını fark edersiniz. Ve elimde maalesef bir kanıt olmadığı için polise de gidemiyorum. Haftalardır rüyalarımda görüyorum onu öldürdüğümü gördüm dün rüyamda ve bu artık canımı çok sıkmaya başladı. Yaşımdan dolayı tek başıma psikolojik destek de alamıyorum ben bu durumu tek başıma nasıl atlatabilirim lütfen akıl verin büyüklerim olarak...