Taciz edildim travma olarak kaldı

Kuzum reşit değilsen gider. Bu noktada tercih yapman gerekiyo ya destek alacaksın kime ne haber giderse gitsin diyerek. Yada reşit olmana ne kadar var bilmiyorum o gün geldiğinde emniyete veya nereye istersen gidip yardım talep edebilirsin. Bana kalsa en yakın emniyete git herseyi anlat ailenin tavırlarını da şöyle devletten koruma işte ailemde kalmak istemiyorum yurtta kalicam de seni alsınlar. Fakat bunu yaparsan 18 yaşına geldiğinde ve sonrasında yurttan ayrılmak durumunda kalacaksın sonrasında ailen sana tamamen sırtını döner ve sen yanliz kalırsın bide okumuyorsun da yani. Yani ya destek alacaksın yada yaşını bekleyeceksin
Babamın izin vereceğini sanmıyorum ama annemle konuşmayı deneyeceğim inşallah kabul eder lütfen dua edin

belediyelerde aile sosyal danışmanlığı oluyor,
183 den arayıp yönlendirme isteyebilirsin

belediyelerde aile sosyal danışmanlığı oluyor,
183 den arayıp yönlendirme isteyebilirsin
Bi abla anlattı sağolsun annemle konuşup ikna etmeye çalışıcam ama birden çat diye değil biraz alıştıra alıştıra söylicem psikolojimi iyi yapmadı diyeceğim inşallah o da yardım eder dua edin lütfen

O halaya da yazıklar olsun o anaya da o babaya da. O ortamdan kurtulmak için her yardım kuruluşunun kapısını çal.
Halamın inanmamasına şaşırdım kocası onu defalarca aldattı başka bir kadına ev açtı ama hâlâ ona toz kondurmuyor beni suçlu çıkartıyor çok zoruma gitti bu

Halamın inanmamasına şaşırdım kocası onu defalarca aldattı başka bir kadına ev açtı ama hâlâ ona toz kondurmuyor beni suçlu çıkartıyor çok zoruma gitti bu
Varoş. Koca koca diye ölenlerden.

halanız yaşı geçkin ise,
maddi özgürlüğü yoksa
boşanınca gidecek yeri yoksa
haliyle sizi harcayacak, siz onu sallayın bir an önce psikolog ile görüşün
kendi ailenizi ikna edin.

psikolog olmadigim icin size bir sey soyleyemeyecegim cok uzuldum :( o aileye soyleyecek cok seyim var ama siteden banlanmak istemem.

Hep öyle olur canım bunlar kocama iftira atıyorlar olur
Allah böyle yapanların hepsine hak ettiklerini
halanız yaşı geçkin ise,
maddi özgürlüğü yoksa
boşanınca gidecek yeri yoksa
haliyle sizi harcayacak, siz onu sallayın bir an önce psikolog ile görüşün
kendi ailenizi ikna edin.
38 yaşında olması lazım. Maddi olarak kocası sadece kirasını ödüyor diye biliyorum fatura vb. Dedem ödüyor

Back
X