Taciz gerçeği

Arkadaşlar çok şaşırmayalım geçenlerde istatistik aciklamislarDi Türkiye'de ensest çok ama çok yaygın. Düşünün o kadar yaygın ki detay veremediler infial olur diye. Hatta bir şehir için aile geleneği olmuş artık o şehirde demişlerdi yani neredeyse o şehirdeki tüm ailelerde ensest maduru var. Neyse uyanık olalım, kimseye güvenmeyelim. Çocuklarımıza inanalım, onları dinleyelim.

Okudum canım, çok şükür ailen değil belki ama ülkenin şansını yaşamışsın.

Biliyor musun ben de adından iğreniyorum. Kırmızı balık şarkısını bilir misin.
Diger konudada okudum yazdigni, cok üzüldüm, insallah yasadigin mutluluklar bir gölge ceker bunun üstüne. Biliyorum unutmak mümkün degil. Aileler niye böyle duyarsiz davraniyor anlamiyorum ama benim kilerde pek orali olmadi, tabi ic dünyalarini bilemem.
Bende "hikayemi" buraya yazdim, birilerine yardim olur belki diye...isteyen okuyabilir https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cocukken-tacize-ugramak.1041620/page-26#post-53987059

Okudum canım, çok şükür ailen değil belki ama ülkenin şansını yaşamışsın.

Biliyor musun ben de adından iğreniyorum. Kırmızı balık şarkısını bilir misin.

Senin durum benimkisinden de zor, cünkü mecburen o serefsizle yüz yüze gelmissin....senin o halini ve piskolojini hayal bile edemiyorum ama sükür atlatmissin bir sekil.
Bende hala 40 yasinda, onun ismini duyunca tuhaf oluyorum ve hersey gözümün önüne geliyor. Sarkiyi bilmiyorum ama cocuk sarkisidir galiba? Onu mu söylüyordu adi sana?

Keşke, annem biliyor aslında hissediyorum, babama kızını dinle neden sapık diyor babana diye bağırırken duymuştum. Babam yakıştırmıyor muydu yoksa el alem ne der diye kurban mı etti kızını bilmiyorum.

Benim de bir kızım var, erkeği kızı yok bu işin yazdığın gibi ama gözümden sakınıyorum. Allah iyi insanlarlaa karşılaştıraın
Amin.. Babanızın babası o zaman? Bi babanin sessiz kalması ne demek aklım almıyor. Tepkisinden korktu diyelim insan gözünun önünden ayırmaz kızını uzaktan bi izler. Muhtemelen anne de çok genç yaşta evlenip çocuk sahibi olmuştur sonradan size olan ilgisi bi şeyleri geç idrak ettiğinden olabilir. Çok zor şeyler gerçekten ailenizden böyle bir şey görünce kimbilir etrafa karşı nasıl bir güvensizlik oluşturmuştur.. Allah herkesi böyle ruhu pis insanlardan korusun.

Hayır canım söylemedim. Geberdi gitti zaten ben Allaha havale ettim.

Psikoloğa gittim, ilaç vermek istedi ama kabul etmedim. Travmaya bağlı stres bozukluğu gibi bir teşhis koymuştu.

Anlattıkça rahatlıyor insan, eşime de çok zor anlatmıştım. Canım ertesi sabah ben uyanmadan onun da olduğu tüm fotoğrafları silmiş.

Söyleyememek çok zor. Bu sırla yaşamak çok zor.
Keşke anlatsaydın keşke....

Senin durum benimkisinden de zor, cünkü mecburen o serefsizle yüz yüze gelmissin....senin o halini ve piskolojini hayal bile edemiyorum ama sükür atlatmissin bir sekil.
Bende hala 40 yasinda, onun ismini duyunca tuhaf oluyorum ve hersey gözümün önüne geliyor. Sarkiyi bilmiyorum ama cocuk sarkisidir galiba? Onu mu söylüyordu adi sana?
Çocuk şarkısı evet. Ama bana söylemiyordu balığı tutmaya gelen balıkçının adı.

Ölene kadar aklımdan çıkmaz gibi geliyor.

Kendime kızardım küçükken. Acaba ben bir koku falan mı salgılıyorum da bana böyle yapıyor diye. Ahh ah. Allah evlatlarımızı hep iyilerle karşılaştırsın.

Amin.. Babanızın babası o zaman? Bi babanin sessiz kalması ne demek aklım almıyor. Tepkisinden korktu diyelim insan gözünun önünden ayırmaz kızını uzaktan bi izler. Muhtemelen anne de çok genç yaşta evlenip çocuk sahibi olmuştur sonradan size olan ilgisi bi şeyleri geç idrak ettiğinden olabilir. Çok zor şeyler gerçekten ailenizden böyle bir şey görünce kimbilir etrafa karşı nasıl bir güvensizlik oluşturmuştur.. Allah herkesi böyle ruhu pis insanlardan korusun.
Evt büyükbaba sıfatlı. Annem şehirde büyümüş köy hayatını hiç benimseyemedi kendimi bildim bileli mutsuzdur. İşe başladığından beri daha pozitif bizimle de daha ilgili bir anne oldun

Cok üzgünüm cok ve seni cok iyi anliyabiliyorum. Evet galiba hic aklimizdan cikmicak ve bazi "kilit kelimeler" hep bize o kabusu hatirlatacak ama yapcak bir sey yok be canim, zamanla biraz azaliyor sanki kendi hikayen degil gibi bir his oluyor, tarifi zor.
Amin, benimde tek istegim cocuklarim öyle seytani insanlarla hic karsilasmamalari.
Kimseyi üzmek istemiyorum ama kötü olani bu pedo pislikleri birde cocuklari yakin olabilmek icin ona göre meslek seciyorlar....ama cocgu cocukta aile icinde yasiyormus.

Cok üzgünüm cok ve seni cok iyi anliyabiliyorum. Evet galiba hic aklimizdan cikmicak ve bazi "kilit kelimeler" hep bize o kabusu hatirlatacak ama yapcak bir sey yok be canim, zamanla biraz azaliyor sanki kendi hikayen degil gibi bir his oluyor, tarifi zor.
Amin, benimde tek istegim cocuklarim öyle seytani insanlarla hic karsilasmamalari.
Kimseyi üzmek istemiyorum ama kötü olani bu pedo pislikleri birde cocuklari yakin olabilmek icin ona göre meslek seciyorlar....ama cocgu cocukta aile icinde yasiyormus.
Aile aile aile... bin tane varsa 800 tanesi ailede. Gözümüzü dört açmalıyız.

Back
X