Adam sapık ama sizin cevaplarınız da hiç rahatsız olmuş gibi değil. Of iğrenç ya. Kaldırın şunları!!aslında sikayet etmeyi düsünüyorum ama hesabını silmiş hesabını bulunur mu bilmiyorum benım bi eski sevgilim vardı istemediğimi söylememe ragmen benı gunde 30 50 defa ariyodu rahatsız edıyodu insanlara benı kotuluyodu arkadaslarıma yazıyodu en son benden özür diliceksın intihar edersem sebebi sensin uza falan demıstı ona hiçbir şey yapmama ragmen ve en son ben kuzenıme söyledim onla konustu o zamandan beri aramıyodu emın olmadıgım icin onu sikayet etmiyorum ama onun ordaki parkın adını söyledi ve onun dediği gibi aynısını bana yavrum falan dedı sizce napmaliyim o mudur basıma bisi gelir mi
Ne küfür etmesi ne hali... kız gülücüklerle cevap yazmış. Hayattan soğudum şu muhabbeti okuyunca.Hiç bir şekilde cevap vermemeniz gerekirdi. Böylelerine küfür etmek bile onların işine gelir. Direk engelli basmanız lazımdı.
sikayet edeceğimi zaten söylemişim ne yapmamı bekliyordunuz küfür edip kendımı mı haksız duruma düşürseydim zaten engelledim hani ona istediğini mi verseydim delirip anlamadım? nasıl bi düşünce yapısındasınız oturup aglamam mı gerekiyor rahatsız oldugumu belli etmek icinAdam sapık ama sizin cevaplarınız da hiç rahatsız olmuş gibi değil. Of iğrenç ya. Kaldırın şunları!!
Zaten istediğini vermişsin. Adam şunu bunu yapmak istiyorum demiş sen de gülücük atıp adres gostermişsin. Haklısın tuhaf olan bizler olduk artık...sikayet edeceğimi zaten söylemişim ne yapmamı bekliyordunuz küfür edip kendımı mı haksız duruma düşürseydim zaten engelledim hani ona istediğini mi verseydim delirip anlamadım? nasıl bi düşünce yapısındasınız oturup aglamam mı gerekiyor rahatsız oldugumu belli etmek icin
adres göstermek ? mahkemede yaparsın demek adres mı göstermek anlamadımZaten istediğini vermişsin. Adam şunu bunu yapmak istiyorum demiş sen de gülücük atıp adres gostermişsin. Haklısın tuhaf olan bizler olduk artık...
Zaten istediğini vermişsin. Adam şunu bunu yapmak istiyorum demiş sen de gülücük atıp adres gostermişsin. Haklısın tuhaf olan bizler olduk artık...
Arkadaşlar mesajları nerde gördünüz ya konuda yok silmiş mi
Mesajlarının ekran görüntüsünü alıp burada resim olarak paylaşmıştı. Çok iğrenç gayrı ahlaki yazışmalardı.Arkadaşlar mesajları nerde gördünüz ya konuda yok silmiş mi
Evet.adres göstermek ? mahkemede yaparsın demek adres mı göstermek anlamadım
aynen kanka mahkeme salonunu kiraladım gel seviselim demek ıstedım orda dava ettiğimde görürsün demek istedim nerenle okuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?