• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz Sayılır mı

ben işyerindeki erkeklerle bırak sarılmayı özel günler vs. olsa bile yanaktan falan tokalaşmıyorum sadece ellerini sıkıyorum. ki bence böyle olmalı mesafe koyun elbetteki taciz.

N münasebet niye sarılsın ki size ben olsaydım rahatsız olduğumu bir daha sarılmaması gerektiğini açıkça ifade ederdim

Ne munasebet ya...
Rahatsız edıcı sarılması
Özrü kabahatınden buyuk

Bazi insaanlar dokunarak iletişim kurarlar bu da bu hesap olabilir ilk başta manasiz geldi ama kizim sayilirsin felan diyince olabilir yani. Ha ben olsam oha cus derdim itelerdim bu ne samimiyet gibisinden de aranizdaki samimiyet iliskisi de onemli tabi

Bazi insaanlar dokunarak iletişim kurarlar bu da bu hesap olabilir ilk başta manasiz geldi ama kizim sayilirsin felan diyince olabilir yani. Ha ben olsam oha cus derdim itelerdim bu ne samimiyet gibisinden de aranizdaki samimiyet iliskisi de onemli tabi

43 yaş çok genç bence
Bugün sarılan yarın öpedebilir. .Neden tepki vermiyorsunuz??

Kişisel alanınızın ihlal edildiğini hissettiyseniz, sizi rahatsız eden bir durum olduysa tacizdir. Kimi insan rahatsız olmaz ve bu yakınlığı taciz olarak nitelendirmeyebilir, adam çok iyi niyetle de, babacan bir tavırla da sarılmış olabilir, bunu bilemeyiz zihnini okumak mümkün değil. Ama siz bu yakınlıktan rahatsızlık duyduysanız, hoşlanmadıysanız bu tacizdir.

is yeri gibi yerlerde 30 cm diye hatirliyotum durulmasi gereken mesafe.yanlis da olabilir ama samimi olmadigimiz birinin bize sarilmasi tacizdir.kisisel alan ihlalidir.kimse sen istemedikce sana sarilamaz..bir daha musade etmeyin bence

Ben hemcinslerime sarilmaktan da pek hoşlanmadığım için iyi düşünmezdim. Yersiz temaslardan hoşlanmıyorum. Dolayısıyla benim için tacizdir.

Tanımadığım bir İnsanın günahını almak istemem ama bazı adamlar sonrasında muhabbet olsun diye bilerek bu tarz azarlamaları/tartışmaları yaparlar. Örneğin bizim bir hocamız durduk yere kızları sınıfta azarlar sonra odasına "aralarındaki sorunu halletmeye" çağırırdı. Çakal yani bu tipler. Gözlem yapın bence.

Back
X