- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi benminikkus
-
Malesef öyle ahir zaman dedikleri gelmiş heralde insanların bazılarında karakter haysiyet kalmamış. Allah tüm kadınlarımızın ve çocuklarımızın yardımcısı olsun.Teşekkür ederim. O günden sonra mecbur kalmadıkça çıkamıyorum artık etraf pislik dolu
Allahımm bir de şikayet ettiniz ve bunları mı yaşadınızCanım doğuda görev yaparken böyle bir olay yaşadım. Bağırdım kaçtı ve telefonunu düşürdü pislik. Polise gittik, buldular, yüzyüze getirdiler beni, bağırdım çağırdım polislere bu ne saçmalık diye. Sonra ailesi yaşadığım apartmanı bastı vs derken şikayetimi geri aldım, zaten çok da bir yaptırım yoktu. Tüm bunlara rağmen ilk altı ay sonrasında atlattım. Güvenli hissetmediğim yerlerde tek olmadığım sürece aklima dahi getirmiyorum, gelmiyor da. Sürekli tekrarlama kafanda.
Teşekkür ederim, Aynen öyle ama dediğim gibi doğuda küçük bir ilçede idim. Oralarda kanun nizam pek dinlenmiyor. Her yerde aynı şekilde olacak diye bir şey yok. Kolay değil ama geçecekAllahımm bir de şikayet ettiniz ve bunları mı yaşadınızsize de çok geçmil olsun
Ben de buna benzer bişey yaşadım ben çabuk atlattım. Rabbim kimseye yaşatmasınHanımlar merhaba,Ben bundan uzun süre önce bir taciz yaşadım. Geç vakitte, yollar karanlıkken evime yürüyordum. Birden arkadan özel bölgeme doğru bir el hissettim hem de normal bir dokunma şeklinde değil25 yaşlarında bir pislikti. Ben bir anda çığlığı bastım. Bağırarak koşmaya başladım. Sanırım bağırtımdan korkmuş olacak ki peşimden gelmedi çok şükür. İlk hafta evden dışarı adımımı atmadım. Aylarca sokakta yürürken bacaklarım titreyerek yürüyordum biran önce eve ulaşmaya çalışıyordum. Önceden dışarda hayat dolu özgür ruhlu bir kız olan ben sokak şimdi sokak kalabalık olmayınca kalbi küt küt atmaya başlayan birine dönüştüm. Arkamda bir erkek olduğu zaman istemsizce korkmaya başlıyorum. Acaba bana birşey mi yapacak diye.. Bekliyorum beni geçsin önümde olsun da öyle yürüyeyim. Bu normal mi yoksa bu okaydan dolayı abartılmış hisler mi yaşıyorum ? Sizler de sokakta benim gibi hissediyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?