Taciz ve Gizli Kamera

wolley9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
6
4
38
İstanbul
Merhabalar

Sizlere ikilemde kaldığım bir konuyu danışmak istiyorum. Aynı isyerinde çalıştığımız ve zamanla dost olduğumuz arkadaşım patronun kendisini taciz ettiğini söyledi Daha doğrusu adam gelip sacmasapan haraketler yaparak kadından etkilendigini söylüyormuş. Arkadaş evli olduğu için bu durumu açığa vuramiyor. Sirkete avans borcu ve banka vs borcu olduğu için maddi anlamda cok zorluk cektiginden işten ayrılamayıp devam etmek zorunda kalmış. Şirket aile şirketi ve uzun yıllardır şirkette. Gizli kamera koyup bu durumu kayıt altına alacak ve kendisinin işten çıkarılmasını isteyecek videoyuyu göstererek. Adam evli. Psikolojisi bu durumdan dolayı aşırı derecede yıpranmış. Fikri bana söylediginde ne diyeceğimi bilemedim bende çünkü çok riskli bir durum sizce nasıl ilerlemeli ?

İsterse 1 trilyon borcum olsun orada 1 dk bile durmazdım. Başka iş mi kalmadı da tacize boyun eğiyor? Karşılık versin madem. O konuştuğunda taciz ettiğinde bağırsın çağırsın. Borç için katlanılır mı buna yahu?
Bana video işi çok riskli ve gereksiz geldi.

Haklı durumdayken haksız duruma düşebilir. İşyerime kameralar yerleştirip bizi para ile tehdit ediyor vs bir şey atar ortaya uğraş dur sonra. Trilyon borcum olsa orada durmam asla arkadaşınız size tam olarak olayı anlattığına eminmisiniz ?

Harika fikir.sonra adam tutsun kadını mahkemeye versin, rızası vardı madem tacizdi neden işten ayrılmadi desin.
Benimle işi bitince bana tuzak kurdu, şantaj yaptı desin.
Yapmasın arkadaşınız. Avukata danışsın.
Başlarım oradan gelecek paraya. İşi de bıraksın.

arkadaşınızın eşi ne diyor bu duruma?
bu şekilde işten çıkarılmayı talep ettiğinde eşi duymacak mı ?

Uzun yıllardır aynı isyerinde ve bu durum 1 2 senelik. Olaydan eşine bahsedemiyor ne yapabilecegini kestiremiyor çünkü olay büyüyebilir diye. Avans olarak aldığı ay ay kesilen bir borcu var ve kredileri var sadece haraket ve söz boyutunda olduğu için bu zamana kadar katlandı diye düşünüyorum fikirleriniz için teşekkürler.

İsterse 1 trilyon borcum olsun orada 1 dk bile durmazdım. Başka iş mi kalmadı da tacize boyun eğiyor? Karşılık versin madem. O konuştuğunda taciz ettiğinde bağırsın çağırsın. Borç için katlanılır mı buna yahu?
Bana video işi çok riskli ve gereksiz geldi.
Tacize uğrayan kadın işten cikması gerekende kadın mı?
adam iftira atti bana derse kadın nasıl kanitlicak
Bir pislik yüzünden borç içindeyken işinden neden çıksın video olayını bir avukata danışın yonlendirmede de yardımcı olur

Aslında avukata gidebileceğini dusunmuyor dediğim gibi ufak bir aile şirketi ve uzun yıllardır orda adam evli eşide doğal olarak gidip geliyor şirkete açıkçası hem çok üzüldüm hem ne diyecegimi bilemedim

Uzun yıllardır aynı isyerinde ve bu durum 1 2 senelik. Olaydan eşine bahsedemiyor ne yapabilecegini kestiremiyor çünkü olay büyüyebilir diye. Avans olarak aldığı ay ay kesilen bir borcu var ve kredileri var sadece haraket ve söz boyutunda olduğu için bu zamana kadar katlandı diye düşünüyorum fikirleriniz için teşekkürler.

Bunca sene hareket ve söz boyutu öyle mi ? Bana hic inandırıcı gelmedi açıkçası ve mahkeme ile eşi zaten duyacak çok mantıksız. Sakın gizli kamera isine vs girmesin

Muhakkak ses kaydi alsin, caktirmadan goruntulude olabilir.. ve o pislik surunsun mahkemelerde.. adalet diyorum baska birsey demiyorum...

Bir pislik yüzünden borç içindeyken işinden neden çıksın video olayını bir avukata danışın yonlendirmede de yardımcı olur
Ben ilk başta patron taciz ediyor zannettim, tacizci sapık da bir çalışanmış meğer, o konuda haklısınız. Mesajımı düzenleyecektim ama süresi dolduğu için yapamadım.

Merhabalar

Sizlere ikilemde kaldığım bir konuyu danışmak istiyorum. Aynı isyerinde çalıştığımız ve zamanla dost olduğumuz arkadaşım patronun kendisini taciz ettiğini söyledi Daha doğrusu adam gelip sacmasapan haraketler yaparak kadından etkilendigini söylüyormuş. Arkadaş evli olduğu için bu durumu açığa vuramiyor. Sirkete avans borcu ve banka vs borcu olduğu için maddi anlamda cok zorluk cektiginden işten ayrılamayıp devam etmek zorunda kalmış. Şirket aile şirketi ve uzun yıllardır şirkette. Gizli kamera koyup bu durumu kayıt altına alacak ve kendisinin işten çıkarılmasını isteyecek videoyuyu göstererek. Adam evli. Psikolojisi bu durumdan dolayı aşırı derecede yıpranmış. Fikri bana söylediginde ne diyeceğimi bilemedim bende çünkü çok riskli bir durum sizce nasıl ilerlemeli ?

Kesinlikle bir avukata danışılmalı.
Gizli çekimler vs kanıt olarak kabul edilmiyor zaten mahkemede falan. Anca adama şantaj yapabilir. O olay daha riskli olabilir.
Işten çıkarılmayı talep edebildiğine göre kendi rızasıyla da ayrılabilir. Bence çıkıp gitmeli. 2 sene nasıl dayanır insan hayret ettim.

Ee taciz eden patronuysa mecbur işten çıkacak. Napacak ben gitmem o gitsin deyip patronu mu attıracak :D

Ben ilk başta patron taciz ediyor zannettim, tacizci sapık da bir çalışanmış meğer, o konuda haklısınız. Mesajımı düzenleyecektim ama süresi dolduğu için yapamadım.
Yalnız siz haklısınız tacizi yapan patronmuş normalde dikkatle okurum konulari kacirmisim orayı :olamaz:

hıc dogru bı yontem degıl
40849484 kat trılyon borcum olsayıne o ıs yerınde calısmazdım
avukatla gorussun bence...

Nasıl 1 2 yıl dayanabilir bir insan tacize ben olayın orasindayim

O değilde kadının kocası bilse ki karısı taciz edildiği halde borç harç için bu olanlara sessiz kalıo boşasa haklı. Abi haklı.

Back
X