Taciz ve Gizli Kamera

Benimde cok ihtiyacam varken iki patronumdan biri sozle baya bi sarkintilik etti kiyamet kopardim ertesi gun isyerine geldim ayligim kadar para istedim bircum var die cunku calismistm odeme yapip gelcem dedim ve ortadan kayboldm hakkimi alarak ama orda calismaya devam edemezdm igrrnc bir durum

Öncelikle bir avukata danışsın ne yapılması gerektiğini en iyi o bilir. Tacize boyun eğmesin başka bir iş bulsun, elden borç alsın ama orayla irtibatı kessin.

Parayı seçmiş orda halen kalması mantık dışı , derhal o işyerini terk etmeli ,

Kadin taciz ediliyo yine kadin suclu olmus hemcinsimizin gozunde
Yeminle alkisliksiniz baska bi sey degil
İnsanlarin ne durumda oldugunu bilmeden konusuyorsunuz

İki sene buna göz yummak yanlış, o pe.evenk buna ilk yeltendiginde avukata verecekti hakkını arayacakti arkadaşın... kimsenin kendisini böyle rezilce ezmesine izin vermemeli

Etrafında sorabileceği bir avukat var mı acaba? Gizli çekim yapmak sebep ne olırsa olsun suç teşkil edebilir çünkü. Delil olarak kullanılamayabilir. Ancak şirketin kemdi kamerası olursa iş başka

Adama video kayitlariyla santaj yapsin karina gosteririm diye, aklini alsin.Parasini da
Usulsuz yapilan kayitlar mahkemede delil olarak sunulamiyo benim bildigim ama is yerinde ne olur bilemicem.Bi bilen cikar.
Ha unutmadan sapiga bak yaaa. oha.

Şantaj suçtur. Öyle bir şey yapmamalı. Bir avukata danışmakta fayda var.

Adama video kayitlariyla santaj yapsin karina gosteririm diye, aklini alsin.Parasini da
Usulsuz yapilan kayitlar mahkemede delil olarak sunulamiyo benim bildigim ama is yerinde ne olur bilemicem.Bi bilen cikar.
Ha unutmadan sapiga bak yaaa. oha.
Şantaj yapsın da hapse girsin öyle mi?

Back
X