• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz ve sikayet dilekcem

Sugargirl1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
118
272
18
34
Iyi aksamlar ve herkese merhaba.

Ben 1 ayi biraz gecti, metal sektorunde hizmet veren cok ufak ama yaptigi isleri cok buyuk olan bir firma demeyeyim de atolyede muhasebe bolumunde calisiyorum. 60 kisiyiz.

Arkadaslar calistigim isyerinde daha işe basladigim ilk is gununden itibaren, sözlü ve fiziksel anlamda tacize ugradim fabrikanin 60 yasindaki namazinda niyazinda bosanmis 1 i kiz 2 cocuk babasi şöför tarafindan. Bu adam ayni zamanda elektrik teknisyeni. Sabahlari ve aksamlari da servis cekiyor.

Isyerinde benden 2 ay once girmis, 25 yasinda benden 3 yas kucuk sevimli buldugum bir kizcagiz ile tanistim. Denizli den gelmisti kendisi. Ablasiyla kaliyordu. Hic is tecrubesi olmadigi icin işe girerken dediler ki sen ona da yardimci ol . O universiteyi bitirdiginden beri kpss ye hazirlanmis .is hayatina uzak ve de ailesinden uzak diye acidim ve hep yardim ettim her konuda.

Birgun bosandgimi ogrendi personel dosyamda. Dedim ablacim herkesin basina gelebilir. Sonra o da bosanmis biriyle gorusuyordu dedim o kisiyi taniyorum uzak dur. Zarar gormeni istemem. O da dedi ki bosanmis birini ailemin karsisina zaten cikarmam , boyunlarini egdirmem. Ben şok oldum bunu soyleyince. Bogazim kurudu.

Yemekhanede şöför geldi ayak bilegimden tuttu. Cekti sarilmaya kalkti tabilyotu firlattim aglayarak ciktim yemekhaneden.

Serviste herkesin icinde öpmeye kalkti. Her gordugunde bebegim askim guzelim der. Bunu orada calisan her bayana yapiyordu.

Bugun de bana bebegim şu bardagi uzatir misin dedi. Senin evladina bebegim deseler hosuna gider mi dedim. Vururum o adami dedi. Sen bana niye yapiyorsun ? Sen bosanmissin cunku dedi. Kim soyledi ? Denizlili dostum dedigim insan.

Bana asildigina defalarca sahit olan 2 bayan arkadasim sahit olmadi. Sen abartiyorsun dediler. Adamin ekmeginle oynuyormusum.4 kez sarilma, 3 kez öpme , 11 kez sözle taciz, cay bardagini kafama firlatma v.s

Fabrikada calisan bir muhendis vardi. Bahceye ciktim sinirden agladim. Yalnizim saniyordum kuytu kose bir yer buldum. O anda o da oradaydi. Yasitiz. Arkadasim Ozlem i aradim. Dertlesmek icin. Duymus.

Teknik mudurun yanina gitmis. Daha onceki kiz da bu adamdan dolayi isten cikmis. Herseyi anlatmis ona. Hemen tutanak tutuldu.

Patronun oglu olayi gormedigi halde sahit oldu.

3 erkek bana sahit. 2 bayan calisma arkadasim olaya sahit oldugu halde vermedi.

Erkekler ölsün. Net diyordum.

Hayir. Asil kotu olan hemcinslerimmis

İğrenç zihniyete bak! Boşanmışmış. O zaman her şey müstahak gözüyle bakanları duvara duvara çarpasım var. Gerçekten iğreniyorum bu tür insanlardan. Ben olsam böyle bir durumda orayı darma duman ederim umrum olmaz. Bu şerefsizlere en en büyük ceza verilmeli. Arkasında durun bu işin lütfen. O hemcinslerinizle de asla muhattap olmayın, onlar da ayrı bi tür..

Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.

Hadi yaaa! Bu zihniyetlerde tükensin artık. Hiç haberde mi izlemiyorsunuz? Aşkı karşılık bulamadı, hiç muhattap olmadı, konuşmadı diye kaç kız öldürüldü bilmiyor musunuz?! Mesafeli davrandıkça bile daha da azıtan, tacizi daha da iğrenç boyuta taşıyan haysiyetsiz dolu, duymuyor musunuz görmüyor musunuz?

Siz o amcaya!! Diyin ki.. Ben bu tip olayları abartıyorum, sevmiyorum.. Siz Ayşe ile fatmaya yapın, onlar sizi gayet samimi, sıcak ve içten buluyorlar.. Aynı düşünceye sahip insanlara yapabilirsiniz, ben yanlış anlıyorum diyin.. Sonra bırakın Ayşe ve fatma düşünsün.. Normal mi abartı mı?

Öpmeye kalkmasa, sarılmaya kalkmasa da bebeğim filan ne??? Bu bile yeter.. Pes etmeyin..

Son düzenleme:
Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Adam olan zaten yapmaz!

Demek siz hakim, polis filan olsanız, şikayet diye bir kategoriniz olmayacak.. Netice de mesafeliye kimse birşey yapamaz, birşey yapılıyorsa o kişi mesafesize ve ona müstehak.. Dava kapandı.. Kadın suçlu.. Mini giymesin.. İşi olmadıkça dışarı çıkmasın.. Erkeği salın, o suçsuz..

Şikayet ne demek acaba?!

bence şunu diyodur: benim mesefeli durduğum adam bunu bana yaparsa onu perişan ederiim.

Umarım. Bir hemcinsimin tacize haklı bir sebep gösterebileceğini okumuş olmaktansa yanlış anlamış olmayı yeğlerim. Ama böyle hassas bir konuda cümlenin nereye gidebileceğini tartmalı, yazmadan evvel iki defa düşünmeli bence! Ş.refsiz tacizciler yüzünden hayatı kararan on binlerce kadın var bu ülkede. İnsaf.

Back
X